משפט חיובי שישנה אתכם לתמיד שאני המצאתי

asafasaf26

New member
משפט חיובי שישנה אתכם לתמיד שאני המצאתי

מאז שאני אומר את המשפט אני הרבה פחות חווה סבל וכאב,כי כל החוויות נוצרות מהתת מודע והמודע. והמשפט הוא: "התת מודע והמודע שלי נמשכים לחוויות כיפיות מהנות ונעימות" אתם יכולים להגיד גם מאוזנות , חיוביות .

באופן אישי

התת מודע והמודע שלי נמשכים לחוויות שגורמות לי סבל, ומה שאני לא אגיד לא ישנה את העובדה שהם אכן עושים את זה לפעמים. וכשאני נעשה מודע לנטיה הזאת של המערכות שבי, זה משחרר אותי מזה, זה מפרק את ההרגלים האוטומטים. הכי טוב זה לתפוס את עצמך בזמן אמת נמשך לשלילי.. זאת הדרך לשבור את הרגלים אוטומטים.

asafasaf26

New member
תיקון למשפט

אחרי שחוויתי סבל ביומיים האחרונים הבנתי שלא כדאי להגיד : התת מודע והמודע שלי נמשכים לחוויות (כיפיות מהנות ונעימות) כי יכול להיות שהאגו והתת מודע נהנים וזה בשבילהם כייף לחוות חוויות סבל,אז התיקון יהיה: התת מודע והמודע שלי נמשכים לחוויות מאוזנות וחיביות,למי שיש הצעה אשמח לשמוע.

GMjoy

New member
כשסובלים, זה לא בהכרח רע../images/Emo13.gif

הכל תלוי בעיניי המתבונן למצב כלשהו. הכי חשוב ללמוד מכל רגע שבו "סובלים" (לומדים) ואז מרגישים הקלה בהמשך... אספאספ26, אני ממליץ לך להשתמש בטכניקת הEFT שעוזרת לך לעשות את זה בהצלחה רבה! תקדיש את הזמן שלך למסאז' הנקודות בגוף ומנטרות שיעזרו לך לשחרר ולהעלים את השלילי לחיובי. מאוד פשוט, יעיל ומפנק :)

למעלה