משפט לאחר תאונת דרכים

אתי1982

New member
משפט לאחר תאונת דרכים

לפני שנתיים עברתי תאונת דרכים יחד עם בתי. קיבלנו הצעה מחברת הביטוח, ומאוד התלבטנו אם לפדות אותה מכיוון שלטעמנו ההצעה היתה נמוכה מידי. רצינו לעשות עוד בדיקות רפואיות ואז להגיע להחלטה. התקשרנו לעו"ד שלנו לפני כמה ימים לאחר שהחלטנו שאנחנו בסופו של דבר רוצים לפדות את הכסף ולא להגיע למשפט. ועורך הדין אמר שהוא הגיש כבר תביעה?! ואני שואלת - איך זה יכול להיות שהוא מגיש תביעה ללא ידיעתי? האם יכול לקרות דבר כזה? זה תקין? עכשיו אנחנו רוצים לפדות את הכסף אך חברת הביטוח רוצה להגיש כתב הגנה. מה עושים?? תודה מראש על התשובה

אתי1982

New member
תודה רבה! אשמח לקישור תקין מכיוון ש..

הקישור שבתוך הקישור מוביל לדף ריק! איני יודעת מה לעשות עכשיו )-:

משפט לאחר תאונת דרכים

שלום רב, כאשר פנית לראשונה לעורך הדין, חתמת על יפוי כוח, ובעצם החתימה עליו הסמכת את העורך דין לפעול בשמך ובמקומך לצורך קבלת פיצוי בגין התאונה. השאלה היא האם יידעתם את עורך הדין שלכם ברצונכם להשהות את הטיפול בתיק עד קבלת החלטה סופית, לגבי אופן המשך ניהול התיק. הגשת כתב תביעה, היא לעיתים הדרך להגדיל את סכום הפיצוי. עצם העובדה שהוגש כתב תביעה, זה לא אומר שינהלו עכשיו את התיק עד הסוף, עד קבלת פסק דין, אלא ככלל ניתן לסיים את התיק בכל רגע נתון. מצד שני אתם לא רוצים להיראות כלחוצים. בחרת עורך דין ואני ממליצה לכם לסמוך עליו ועל שיקול דעתו, אל תשכחי שגם שכר הטרחה שלו תלוי בגובה הפיצוי, על כן יש לו אינטרס להוציא עבורך את הפיצוי המקסימאלי. מקווה שעזרתי, בהצלחה

אתי1982

New member
תודה רבה על התשובה המפורטת והעניינית אך

אם זה דבר שיביא לי יותר כסף - לא אכפת לי אבל אני חוששת שאולי יהיה ההיפך. מה דעתך? ולגבי זה שידעתי את העו"ד - בוודאי שידעתי אותו על כך שאני רוצה "להקפיא" תהליך עד לקבלת ההחלטה. ובסוף לאחר שהתקשרתי אליו והחלטתי לפדות את הכסף הוא כבר הודיע לי שהוא כבר הגיש תביעה.. ואני הייתי בהלם איך הוא עושה כך ללא ידעתי? הוא התקשר לחברת הביטוח כדי לעצור את התהליך - ואמר שחזרנו בנו מהגשת התביעה. אך עכשיו חברת הביטוח רוצה להגיש כתב הגנה ולא מעוניינת להפסיק את התהליך.

לכטר

New member
כשמגישים כתב תביעה משלמים אגרה לבית המשפט...

הלקוח אמור לשלם את הסכום - שילמת ולא יודעת על מה שילמת? (יש מצב שהוא שילם, ואז פנה אליך להחזיר את הסכום) הוגשה תביעה - סבבה. אין לך מה להפסיד.אצלי ברוב המכריע של תיקים אני מגיש תביעות. שיעמוד על מינוי מומחים רפואיים... אגב, אם היית אומרת לי מה לעשות בתיק ואיך לטפל - הייתי כבר מזמן מחזיר לך את התיק... על עו"ד להחליט אם להגיש תביעה ומתי...

לכטר

New member
נ"ב -

אם את עדיין סובלת כתוצאה מהתאונה, אם יש דברים שמפריעים לך ולו באופן קל - חשוב שכל התלונות ימשיכו להרשם ע"י רופאים מקצועיים. תעבירי חומר רפואי עדכני לעו"ד שלך.

למעלה