משפט לפורום

Blade Of Fire

New member
משפט לפורום

נו אז עיינתי בחתימות של כמה מכם וראיתי סתם אזכורים לפורום, חוסר אזכור מוחלט וגם כמה משפטים כמו join me in 1470 או in 1470 ways, I love HIM וחשבתי-למה שלא נאחד את הכל וננסה למצוא משו נורמלי לפורום? מה אתם אומרים? ובכן, ההצעה הנוכחית שלי היא- גם אני קורע את הכנפיים מפרפר 1470 פעמים ביום! אתם מוזמנים להציע עוד הצעות ולהגיב להצעות שונות ונראה מי ייזכה להכי הרבה קולות והוא ייכנס לחתימות של כולנו.

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gif ../images/Emo7.gif

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=1470&msgid=69869228 ניסנו
והציעו דברים ממש יפים והכל, אבל אף אחד לא חיכה וכל אחד בחר מה שהוא רוצה :$ אבל בואו ננסה שוב

Elpar

New member
אף פעם לא הבנתי את זה

למה המספרים? המשפטים אני מבין ובלי בעיה אפשר להמציא לך כאן משפטים עד אין סוף! אבל יש פירוש למספרים האלה?!?!?!?

המספר של הפורום.. ../images/Emo60.gif

תסתכל בכתובת כתוב 1470 ותיכנס לפורום אחר ויהיה כתוב מספר אחר אבל אותו כותבת..

Elpar

New member
אהא אוקיי

הבנתי!!! סוף סוף!!! אבל אני שונא לכתוב בחתימה משפטים עם מספרים כאלה... זה מעצבן אותי משום מה :/ ותני לי לנסות להבין רגע... מה שאת רוצה למשפט לפורום זה משפט כזה? כמו שחתימות של כמה אנשים כאן? אפשר אבל בלי המספר הזה נכון? אני יכול לחשוב על משהו די ארוך... רק צריך קצת זמן ואת שמות כל השירים (יש לי את כולם) :) אבל תגידי לי רק אם לזה התכוונת

Blade Of Fire

New member
אחי,הרעיון הוא

תמציתי ביותר, רק כדי להראות באיזה פורומים אתה נמצא (ראה חתימה שלי,למשל)

Elpar

New member
אההה

אבל אני לא אוהב ת'קטע הזה... לא שלי...

חחחח יש לי אחד!../images/Emo163.gif

גמאני חושב/ת שוילה חילזון 1470 פעמים בשנה! או שלא..

Rose131

New member
הממ..../images/Emo29.gif

נקברתי על ידי 1470 לבבות? נה. עלוב.

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gif אוקיי,

אני כרגע לא בבית, אבל כשאני אחזור אני אעלה את כל האופציות לסקר [5 כל פעם]. אתם תצביעו ואז נוכל לבחור את המשפט המאגד של הפורום. מוסכם?
אגב, בינתיים אתם מוזמנים להעלות עוד הצעות. ותעיפו קודם מבט בשרשור המקורי http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=1470&msgid=69869228

למעלה