משפט מאוד יפה שכדאי לאמץ

justme007

New member
משפט מאוד יפה שכדאי לאמץ../images/Emo132.gif

אמנם המשפט החזק הזה איתי כבר הרבה זמן, הוא די עוזר לי עם אמא “I've learned that people will forget what you said, people will forget what you did, but people will never forget how you made them feel.” "למדתי שאנשים ישכחו את אשר אמרת, אנשים ישכחו את אשר עשית, אבל אנשים לעולם לא ישכחו את איך שגרמת להם להרגיש". אני מאוד מקווה שעם המחלה הזו, לא חשוב מה נאמר או נעשה בשעת כעס או תסכול, חשוב מאוד שלא נעשה דבר אשר יכול לפגוע בנפש או בכבוד האדם. אמא שוכחת את מה שאומרים לה, אמא שוכחת את מה שעושים בשבילה, אך אמא עדיין לא שוכחת מי אוהב אותה, אם יגיע היום שהמשפט הזה לא יחזק אותי אז אני לא יודעת אם אהיה חזקה מספיק.

כמה שאת צודקת , JUSTME

בחורה יקרה, אין כמוך ואני מספרת לילדיי על הכתיבה המדהימה שלך בפורום. כמה את נפלאה להורייך , דוגמא של כיבוד אב ואם מתוך אהבה כל כך גדולה ןמסירות. חבל מאד שאחייך לא יכולים לראות את החשיבות בעזרה , ביקור ותשומת לב להורים. אני מקווה שבכל זאת מאמצייך הרבים , כולל כתיבת החוברת(האם אוכל גם לקבלה?), ישאו פרי לבסוף וגם הנכדים ישאלו על סבתא ואז אחייך יתחילו לסייע ולהתעניין איך אפשר להקל על הוריהם וגם עלייך. המשפט שכתבת מדהים ונגעת בדיוק בנקודה הרגישה, עד כמה אנו יכולים להחזיק מעמד בטיפול בחולה שכבר לא מגיב אלינו. הלואי שלא תגיעו למצב הזה וגם אנחנו לא. לילה טוב לך ושבת שלום, טובה

zs1957

New member
המשפט הזה כל כך חזק

היי justme007 למשפט הזה יש עוצמה רבה. הוא אנרגיה טובה למטפלים בהורים חולי אלצהיימר או מחלות חשוכות מרפא אחרות. תודה על המידע. שבת שלום זהבה שחם

zs1957

New member
כל הכבוד על המסירו והטיפול באמא שלך

היי justme007 המשפט הזה יחזק אוטתך תמיד.והכי חשוב לחשוב תמיד חיובי גם ברגעים הקשים מחשבה חיובית נוננת אנרגיות חיוביות,המעניקות לנו כך להמשיך הלאה ולא להתייאש. שמעתי שאת כתבת חוברת האם אוכל לקבלה? סוף שבוע נפלא, זהבה שחם

justme007

New member
זהבה וטובה - תודה

רק מקווה שאני אמשיך ככה ולא אגיע לשלב שאאכזב את אבא ואמא כתוצאה מהפחדים של עצמי - כי לכל בן אדם יש נקודת שבירה. שבת שלום גם לכן

ענתי44

New member
יקירה יש בך עוצמות ואת לא תשברי

איך אחרי כל מה שעשית תאכזבי מישהו? את נהדרת להוריך עושה פי כמה יותר מכל האחים שלך והאחיינים גם יחד. וכמי שנושאת בנטל אני יכולה לגלות לך שאת תגלי כאלה תעצומות נפש בעצמך שתופתעי. כל פעם שתחשבי שמלאה הכוס עד תום ואינך יכולה יותר את תמצאי את הכוחות להמשיך. אי אפשר לקנות אותם או לקבל אותם, אפילו לא בהשאלה מיד שרה, הם כבר בילטאין בלב הגדול שלך. וחוץ מזה אנחנו פה תומכים אחד בשני ברגעי מצוקה. ולעיניין החשוב. משפט חכם ויפה כל כך תודה.

justme007

New member
../images/Emo24.gifענתי - אני שמחה שיש לי אותך

ואת האנשים הנפלאים שנמצאים פה בפורום ועוזרים לעבור את היום יום. אני רק באמת מקווה ורוצה לעזור לכל אלו שנמצאים מאחור. כי את נמצאת הרבה מקדימה וזה נותן לי תחושת בטחון שאני יכולה לבוא לפה ולשאול אותך, את טובה, את זהבה ואת כל האנשים עם הנסיון: מה לעשות שאני באמת לא יודעת איך להתמודד עם דברים נשגבים ממני.

ענתי44

New member
ואני שמחה שהצטרפת לפורום../images/Emo140.gif

כמו שגרשון תמיד אומר " כולנו באותה הסירה", פה אפשר לדבר חופשי על הכל וכולם יבינו וחשוב יותר לא ישפטו אלא יחלקו עם האחרים מנסיונם וישלחו כוח וסימפטיה. את בעיניי חולייה חשובה בפורום, והייתי שמחה מאוד עם תצטרפי לצוות ההסברה. וחבר'ה עם יש עוד מישהו אנחנו זקוקים לכם.

למעלה