משפט משיר

TheMarsArmy

New member
משפט משיר../images/Emo70.gif../images/Emo79.gif../images/Emo20.gif

משפט\קטע [לא כל השיר!] משיר של 30STM שהכי מתחברים אליו עכשיו: משפט\קטע [לא כל השיר!] משיר לא-של-30STM שהכי מתחברים אליו עכשיו: תתפרעו חברים! זה בהחלט היה שבוע עמוס....מה שהלך פה, אני מתכוונת...חחח שבת שלום

PATD

New member
../images/Emo68.gif

משפט\קטע [לא כל השיר!] משיר של 30STM שהכי מתחברים אליו עכשיו:
So I run and hide and tear myself up Start again with a brand new name And eyes that see into infinity
משפט\קטע [לא כל השיר!] משיר לא-של-30STM שהכי מתחברים אליו עכשיו:
ממ אין

../images/Emo141.gif^________^../images/Emo141.gif

משפט\קטע [לא כל השיר!] משיר של 30STM שהכי מתחברים אליו עכשיו: revoulve around yourself just like an ordinary man משפט\קטע [לא כל השיר!] משיר לא-של-30STM שהכי מתחברים אליו עכשיו: don't cry to me if you love me you would be here with me

המ,

משפט\קטע [לא כל השיר!] משיר של 30STM שהכי מתחברים אליו עכשיו: A revolution has begun. משפט\קטע [לא כל השיר!] משיר לא-של-30STM שהכי מתחברים אליו עכשיו: hate me today hate me tomorrow hate me for all the things i didn't do for you. שבוע מצויין לכולם
.

The Fantasy

New member
עונה ^^

משפט\קטע [לא כל השיר!] משיר של 30STM שהכי מתחברים אליו עכשיו: הוו יש כ"כ הרבה השבוע
A Revolution has begun today for me inside ______________________________________________ I Open up my head inside .... Into the wild, I'm On A Mission ______________________________________________ Under The burning sun i take a look around ______________________________________________ קיצר כל השירים מהאלבום הראשון, כ"כ מתחברת אליהם בימים האחרונים
משפט\קטע [לא כל השיר!] משיר לא-של-30STM שהכי מתחברים אליו עכשיו: האמת שאין כרגע

שמתם לב שכמעט כולם שמו את רבולוטיון חחח

עונה : משפט\קטע [לא כל השיר!] משיר של 30STM שהכי מתחברים אליו עכשיו: so i run and hide and tear myself up משפט\קטע [לא כל השיר!] משיר לא-של-30STM שהכי מתחברים אליו עכשיו: down in a hole feeling so small

kelly7i

New member
אני יודעת איזה שיר זה

של השיר של 30S אבל אני לא זוכרת את השם שלו ועכשיו זה יציק לי עד שאני יזכר אז תקלי עליP:

kelly7i

New member
כן כן!

חע אני אוהבת אותו *רצה לשים אותו אחרי ניצוץ של חשק עז*

FFTL

New member
אני אהרוס ../images/Emo3.gif

30: I won't suffer, be broken, get tired, or wasted איןאין. פשוט ה-שיר שלהם. :] לא 30: Touching the pain that you left me with איןאין. פשוט ה-להקה.
לילט:]

למעלה