משפט משיר.../images/Emo126.gif

משפט משיר.../images/Emo126.gif

../images/Emo126.gif משפט משיר של היהודים שאתם הכי מתחברים אליו ברגעים אלו: ../images/Emo126.gif משפט משיר לא של היהודים שאתם הכי מתחברים אליו ברגעים אלו:

ליאןןן

New member
.

משפט משיר של היהודים שאתם הכי מתחברים אליו ברגעים אלו: "יש משהו באוויר ואת משערת, שזהו חלק מהיופי של הסוף.." משפט משיר לא של היהודים שאתם הכי מתחברים אליו ברגעים אלו: "...כל הפיסות שלי עפות ברוח..."

תיארת באופן מושלם.

"יש משהו באוויר ואת משערת, שזהו חלק מהיופי של הסוף.." זה באמת לא קל כמו שחשבתי שזה יהיה.

little WhiSper

New member
../images/Emo14.gif

משפט משיר של היהודים שאתם הכי מתחברים אליו ברגעים אלו: וזה היה כל הסיפור ומה שמעבר בכלל לא ברור. משפט משיר לא של היהודים שאתם הכי מתחברים אליו ברגעים אלו: התחלות הן תמיד גם סוף של תקופה עוברת שאיתך נשארת עוד שקיעה עוד זריחה עוד כאב שישאר איתך. ../images/Emo14.gif

../images/Emo153.gif

../images/Emo153.gif משפט משיר של היהודים שאתם הכי מתחברים אליו ברגעים אלו: "כבר שכחתי מה זה להביט קדימה ושקעתי בתמונות שמאחור.." ../images/Emo153.gif משפט משיר לא של היהודים שאתם הכי מתחברים אליו ברגעים אלו "בכל יום שעובר זה יותר מתבהר כמה שאת חסרה.." ..

../images/Emo126.gif

../images/Emo126.gif משפט משיר של היהודים שאתם הכי מתחברים אליו ברגעים אלו: "תודי, את פוחדת. זה לא קל.." ../images/Emo126.gifמשפט משיר לא של היהודים שאתם הכי מתחברים אליו ברגעים אלו: "שתקח ת'טררם שסביבה.. תגידי לי, מה אני חוויה שאת חווה? למה לי שתמצי אותי? [אז עכשיו אני רחוקה מכאן. אני סופרת- עוד דקה עברה.. שרק אהיה חזקה עכשיו]

למעלה