משפט משיר.

משפט משיר.

משפט מתוך שיר של היהודים שאתם הכי מתחברים אליו ברגעים אלו:
משפט מתוך שיר לא של היהודים שאתם הכי מתחברים אליו ברגעים אלו:

Sunshine41

New member
../images/Emo66.gif

"הייתי ככה סתם מאוהב, אהבתי אבל לא כמו עכשיו... עכשיו אנ'לא יודע איך..." - לא יכול אחרת "The way that I feel about you is beyond words... " In a manner of speaking - Nouvelle Vague

billi bob

New member
../images/Emo41.gifבאמת שהגיע הזמן!../images/Emo13.gif

שנים שזה לא היה... משפט מתוך שיר של היהודים שאתם הכי מתחברים אליו ברגעים אלו: "החיים משתנים לך מהר" משפט מתוך שיר לא של היהודים שאתם הכי מתחברים אליו ברגעים אלו:"אני רוצה להיות אחרת, אבל לא יודעת איך" [שילה]

yotem 17

New member
../images/Emo83.gif

משפט מתוך שיר של היהודים שאתם הכי מתחברים אליו ברגעים אלו: "תרים ידיים למעלה, הכל יכול להיות"- להיות משפט מתוך שיר לא של היהודים שאתם הכי מתחברים אליו ברגעים אלו: "וכשאתה כאן זה נרגע"- כשאתה כאן, נינט טייב

../images/Emo14.gif

1. "ולדמוע, עוד לדמוע ולפחוד כשאת לא לידי" / "And i don't know why i can't stop lying" - [לעולם מצידי/Don't like] 2. "ליד האור, יש פרפרים מתים" - [אלכס/ אם תפסיק לאהוב אותי]

MamoOoshA

New member
../images/Emo204.gifיש יותר מידי..

אבל נבחר את הראשון שעולה לי לראש.
משפט מתוך שיר של היהודים שאתם הכי מתחברים אליו ברגעים אלו: "רק ללכת מכאן" - בסוף תבכו. [וגם "אולי היום הדם יפסיק לזרום, והיא תעוף מכאן לאן שרק תרצה" - ג'קי. כי אני ממש לא יכולה להחליט ביניהם].
משפט מתוך שיר לא של היהודים שאתם הכי מתחברים אליו ברגעים אלו: "אני רוצה שיהיה לי שיער עד התחת, חברה שראתה אותי אמרה שאני פורחת. אבל אתה יודע מה? אין לי בשביל מה" - בלעדייך, שילה.

../images/Emo115.gif

משפט מתוך שיר של היהודים שאתם הכי מתחברים אליו ברגעים אלו: " עוד מעט ניגע באור הדף חלק תתחיל לספור" משפט מתוך שיר לא של היהודים שאתם הכי מתחברים אליו ברגעים אלו: "אין לי מקום בשבילי"

l Mazush l

New member
../images/Emo9.gif

משפט מתוך שיר של היהודים שאתם הכי מתחברים אליו ברגעים אלו: "החיים שלך הם כמו חוט מתמשך, כשלאל נמאס אז הוא פשוט מחייך.. וחותך". משפט מתוך שיר לא של היהודים שאתם הכי מתחברים אליו ברגעים אלו: "אמונה, שהשמיים לא יפלו לי, שהאמת שבי תלחש לי, שהחושך ילך, שהאור ימלא, את הכל."

כבר איזה שבועיים אני מנסה לנסח הודעה...

להעלות פה בפורום, וכל הניסוחים שלי יוצאים על הפנים
משפט מתוך שיר של היהודים שאתם הכי מתחברים אליו ברגעים אלו: את לא נותנת לי ליפול משפט מתוך שיר לא של היהודים שאתם הכי מתחברים אליו ברגעים אלו: היי, מישהו שומע אותי?

בנה

New member
../images/Emo182.gif..."עכשיו תורי...עכשיו תורי..לאהוב"

משפט של הרגע...: "זה שוב פעם אני...שנשארתי לבד...אחרי ששעתיים בכיתי..."

:/.

משפט מתוך שיר של היהודים שאתם הכי מתחברים אליו ברגעים אלו: למה בכלל אנחנו כאן !? משפט מתוך שיר לא של היהודים שאתם הכי מתחברים אליו ברגעים אלו: "איך לומר? כל הזמן את בין לבין, ולא תמיד ברור לך". "נראה לי שאני מוותרת, שום-דבר לא בקלות, הלב לא מוכן להיות עבד, לא נכנע למרות. מזכירה לעצמי- אני אדם חופשי."

למעלה