משפט משיר.

משפט משיר.

משפט מתוך שיר של 'היהודים' שאתם הכי מתחברים אליו ברגעים אלו: משפט מתוך שיר לא של 'היהודים' שאתם הכי מתחברים אליו ברגעים אלו:

moshe butt

New member
ראשון ../images/Emo9.gif

משפט מתוך שיר של 'היהודים' שאתם הכי מתחברים אליו ברגעים אלו: "אם יש מתים למעלה בשמים אז עוד מעט אני איתם"
משפט מתוך שיר לא של 'היהודים' שאתם הכי מתחברים אליו ברגעים אלו: The smiths/Heaven knows i'm miserable now - "I was happy on the haze of a drunken hour but heaven knows i'm miserable now"

...

משפט מתוך שיר של 'היהודים' שאתם הכי מתחברים אליו ברגעים אלו: "כבר אין לאן." משפט מתוך שיר לא של 'היהודים' שאתם הכי מתחברים אליו ברגעים אלו:"אל תשכחי את יופיים. הוא היה גלוי רק לנו"

../images/Emo191.gif

משפט מתוך שיר של 'היהודים' שאתם הכי מתחברים אליו ברגעים אלו: "פגעת בי, אתה כמו נחש." משפט מתוך שיר לא של 'היהודים' שאתם הכי מתחברים אליו ברגעים אלו: "ארבעה עשר יום הם נצח שנמשך שבועיים".

little WhiSper

New member
../images/Emo154.gif

משפט מתוך שיר של 'היהודים' שאתם הכי מתחברים אליו ברגעים אלו: they want to kill me they want me bad please don't hurt me משפט מתוך שיר לא של 'היהודים' שאתם הכי מתחברים אליו ברגעים אלו: עד עכשיו לא נשאר דבר תן לי סימן הכאב שהיה נשאר כן כל הזמן

רעותיק6

New member
משפט משיר

אנ'לא בורח פשוט כואב לי לסלוח מסתבר שאני לא בוחר מה לשכוח הוו.. אין לי של לא של היהודים.. סליחה..

חמדונה

New member
בא לי

"איך זה שאני מחפש תשובה ולא מוצא..." "העולם גדול מדי עליי..." כל השיר הזה, ביומיים האחרונים.

מתנות

New member
...

"כבר כמעט שנתיים, אני לא כאן." "נוסע במונית, לא זוכר את הכתובת... כל כך הרבה זמן בחושך.."

למעלה