משפט משיר.

משפט משיר.

משפט מתוך שיר של היהודים שאתם הכי מתחברים אליו ברגעים אלו: משפט מתוך שיר לא של היהודים שאתם הכי מתחברים אליו ברגעים אלו:

:]

"ואת יודעת שכואב לך זה כל כך שקוף אבל את לא מבינה זאת מלחמה שקטה..." "אני רואה דם..."

little WhiSper

New member
../images/Emo215.gif

משפט מתוך שיר של היהודים שאתם הכי מתחברים אליו ברגעים אלו: כאילו שזה קל וזה כאילו שאת כבר לא בוכה בכלל וזה כאילו יעזור רק אם נצעק. משפט מתוך שיר לא של היהודים שאתם הכי מתחברים אליו ברגעים אלו: And I swear to God I'll find myself In the end In the end.

אדם ק

New member
בא, נשאר והולך

משפט מתוך שיר של היהודים שאתם הכי מתחברים אליו ברגעים אלו: "תן לי להחזיק לה את היד, ותן לי להשיב מה שאבד" משפט מתוך שיר לא של היהודים שאתם הכי מתחברים אליו ברגעים אלו: blink 182 \ the cure - she's all i need, she's all i dream, she's all i'm always wanting

דולף77

New member
שטרודל

"כבר כמה ימים, אני במצב איום" "כבר אמצע הלילה, חשבתי אולי כדאי לישון, אבל משהו תקוע, תקוע עמוק בתוך הגרון"-יומולדת/ברי סחרוף

.

"אני מיותר..." "ותראי איך אחרים, תקשיבי לקולות האלו.. כמה בקלות הם שמחים, כמה מעט שהם צריכים." "מלנכוליה, את אהובתי."

mor000

New member
פמפמפפמפממממממ

היהודים: יש משהו באוויר ואת משערת שזהו חלק מהיופי של הסוף מילים- ריטה, לחן- רמי:"עד שתעזוב", כל השיר. באמת שיר מדהים. למעוניינים: הלוואי יהיה בי כח עוד מעט לא להשבר כאן למולך הלוואי יהיה בי כח לא ליפול על ברכי מכובד אהבה הלוואי יהיו עוורות עיני כל זמן שתישאר שלא אראה את פניך שלא אושיט את ידי לאתר עוד מעט אנשום לאט אפצע את ידי עד ישותקו לא יתקרבו אל גופך המוכר האהוב שאפי לא ישאף את הריח אלוהים את הריח שלא ארד על ברכי שתישאר הלוואי יהיה בי כח עוד מעט לא להישבר כאן למולך הלוואי אהיה חזקה עד שתעזוב זאת תהיה נקמתי היחידה

רעותיק6

New member
אממ..

משפט מתוך שיר של היהודים שאתם הכי מתחברים אליו ברגעים אלו: "החיים משתנים לך מהר.. ויש מישהו שסופר, יש מישהו שזוכר, לנו.. הכל זוכרים לנו.. ועל כן, על כן רע לי ככה.." משפט מתוך שיר לא של היהודים שאתם הכי מתחברים אליו ברגעים אלו: Everyone's pointing their fingers Always condemning me And nobody knows what I believe I believe ממ... יוטוב.. 3>

nils11

New member
אין לי כותרת.

משפט מתוך שיר של היהודים שאתם הכי מתחברים אליו ברגעים אלו: "בבדידותי נברתי די" משפט מתוך שיר לא של היהודים שאתם הכי מתחברים אליו ברגעים אלו: "when everything feels like a movie.. than you bleed just to know you alive.."

ליאןןן

New member
...

"אני לא פה, אני לא שם" "תנסה לעבור את הלילה, את הפחד שיש בשתיקה"

izzys

New member
../images/Emo223.gif

משפט מתוך שיר של היהודים שאתם הכי מתחברים אליו ברגעים אלו: "וזה כואב לך נורא עד שאת לא רוצה יותר." משפט מתוך שיר לא של היהודים שאתם הכי מתחברים אליו ברגעים אלו: ".Be careful of who you love " "ואני יכול לשמור עלי יפה, לא צריך אף אחד."

ב י ז י

New member
../images/Emo4.gif

משפט מתוך שיר של היהודים שאתם הכי מתחברים אליו ברגעים אלו: אני שומר עמוק בפנים, מתחת לעיניים. משפט מתוך שיר לא של היהודים שאתם הכי מתחברים אליו ברגעים אלו: מחכה לו שיבוא ויציל אותך מכל המכשפות והשדים מכל האנשים שמדברים.

moshe butt

New member
../images/Emo4.gif

"זה שוב פעם אני שביקשתי סליחה וזה שוב פעם אני שניסיתי זה שוב פעם אני שנרדמתי לבד רק אחרי ש.. שעתיים בכיתי מה יהיה... מה יהיה... מה יהיה... מה יהיה?" "The Smiths- I was happy on the haze of a drunken hour but heaven knows i'm miserable now"

../images/Emo182.gif

משפט מתוך שיר של היהודים שאתם הכי מתחברים אליו ברגעים אלו:"עוצרת רגע לחשוב אם כל אחד יכול ככה לגדול, ואת יודעת שכואב לך זה כל כך כל כך שקוף"

למעלה