משפט משיר .

משפט משיר .

משפט מתוך שיר של היהודים שאתם הכי מתחברים אליו ברגעים אלו: משפט מתוך שיר לא של היהודים שאתם הכי מתחברים אליו ברגעים אלו:

Poisonn

New member
לה לה לה לה לה

"כבר אין לי כסף לקנות את מה שפעם עישנתי" "תכף אני ארצה שתלכו מפה לא אפחד ליפול לא אפחד לגדול"

bazmaster

New member
אבות ובנים...אחד השירים היפים ביותר...

והעצובים... זה השיר שיהיה בלוויה שלי חחח

טIcטי

New member
../images/Emo14.gif

"אני רוצה להאמין שאתה תאהב אותי לעד" - היהודים - אמן. "בכל יום מתרסקת ואז שואלת "מה קרה?"" - מירי מסיקה - שירה

Drowned World

New member
...

"סמי נסע כבר הכל ניסה מי" "עבר לך עוד שבוע תלכי כבר לעבוד בלי למה בלי מדוע את תודי לי עוד"

Drowned World

New member
אוי ../images/Emo122.gif

חשבתי משהו אחר טוב אז הנה משפט לא של היהודים שאני מתחבר אליו ברגעים אלו "i want the good life but i dont want an esay ride"

../images/Emo14.gif

"אז מה עושים עכשיו וכיצד ממשיכים?.." "נשים כמוני פעם היו שורפים על המוקד"

חמדונה

New member
../images/Emo15.gif

משפט מתוך שיר של היהודים שאתם הכי מתחברים אליו ברגעים אלו: "אבל את, את לא נותנת לי ליפול" משפט מתוך שיר לא של היהודים שאתם הכי מתחברים אליו ברגעים אלו: "it doesn't matter if you like my song as long as you can hear me sing"

../images/Emo170.gif

משפט מתוך שיר של היהודים שאתם הכי מתחברים אליו ברגעים אלו: "אני מיותר, כל יום אותו דבר" משפט מתוך שיר לא של היהודים שאתם הכי מתחברים אליו ברגעים אלו: "אני יוצא נקי כזה, בשעה שהוא נכנס" "

little WhiSper

New member
../images/Emo165.gif

משפט מתוך שיר של היהודים שאתם הכי מתחברים אליו ברגעים אלו:
משפט מתוך שיר לא של היהודים שאתם הכי מתחברים אליו ברגעים אלו: Even all the biggest storms can't take my pain away Where is my love? Noisy happy people crossing streets from side to side Where is my love?

יאלללההה סולחהההה

משפט מתוך שיר של היהודים שאתם הכי מתחברים אליו ברגעים אלו: "אתה עוטף אותי בחום,אני נרדמת" משפט מתוך שיר לא של היהודים שאתם הכי מתחברים אליו ברגעים אלו: He said, I'm worth it, his one desire" " מהשיר של שאקירה וביונסה...:)

naama0

New member
..:)

"אני רוצה להאמין בעצמי כי אין אחרת " " ללכת לזוז להיות חופשי אדם מאושר ללכת ברוח ולא להיות תלוי בדבר "

ב י ז י

New member
../images/Emo120.gif

משפט מתוך שיר של היהודים שאתם הכי מתחברים אליו ברגעים אלו: אנ'לא יודע, אנ'לא מבין מה קורה לי משפט מתוך שיר לא של היהודים שאתם הכי מתחברים אליו ברגעים אלו: אני נופל לחור שחור, נופל נופל ולא נבלם.

למעלה