משפט שאמרו לי היום בעבודה "מה את לבושה יפה את כבר עוד מעט מתחתנת" סתם רציתי לשתף...
P pumpkin New member 7/11/01 #1 משפט שאמרו לי היום בעבודה ../images/Emo5.gif "מה את לבושה יפה את כבר עוד מעט מתחתנת" סתם רציתי לשתף...
משפט שאמרו לי היום בעבודה ../images/Emo5.gif "מה את לבושה יפה את כבר עוד מעט מתחתנת" סתם רציתי לשתף...
J J-סיקה New member 7/11/01 #2 חוצפה ממש ../images/Emo46.gif ואותי שאלו חברים שפגשו אותי בדיסקוטק "מה את עושה פה את נשואה..."
P pumpkin New member 7/11/01 #6 יש כמה מפגרים שחושבים שאנחנו מתיפיפות (וגם יוצאות לדיסקוטקים) רק כדי למצוא חתן הרי אם לא היה לי חבר (בעצם ארוס ) אז היו אומרים זאתי מתלבשת יפה בשביל למצוא חתן... טוב , מה אני מתעסקת בזה,תמיד יהיה לאנשים משהו להגיד...
יש כמה מפגרים שחושבים שאנחנו מתיפיפות (וגם יוצאות לדיסקוטקים) רק כדי למצוא חתן הרי אם לא היה לי חבר (בעצם ארוס ) אז היו אומרים זאתי מתלבשת יפה בשביל למצוא חתן... טוב , מה אני מתעסקת בזה,תמיד יהיה לאנשים משהו להגיד...
ה הילית* New member 7/11/01 #5 זה לא קשור לצרות עין זה אנשים מטומטמים שחושבים במונחים ישנים של "אם תפסת לך כבר מישהו אז למה את עדיין מתלבשת יפה..."
זה לא קשור לצרות עין זה אנשים מטומטמים שחושבים במונחים ישנים של "אם תפסת לך כבר מישהו אז למה את עדיין מתלבשת יפה..."
ר רויטל ולירון New member 7/11/01 #7 אצלי במרכז איפה שאני עובדת אני כמובן בקשר יומיומי עם כל בעלי החנויות, ותיד יש את זה שעובר ואואה אותי מדברת עם מישהו ואז הוא אומר לו ," עזוב אותה כבר היא נשואה", והוא לא מבין שזה בכלל לא מצחיק וסתם מביך את זה שאני מדברת איתו
אצלי במרכז איפה שאני עובדת אני כמובן בקשר יומיומי עם כל בעלי החנויות, ותיד יש את זה שעובר ואואה אותי מדברת עם מישהו ואז הוא אומר לו ," עזוב אותה כבר היא נשואה", והוא לא מבין שזה בכלל לא מצחיק וסתם מביך את זה שאני מדברת איתו