אשמח להמלצה למשפך מתאים ל"צנצון" של ריבות, בדגש על החומר המועדף- אני מבינה שיש משפכי פלסטיק, סיליקון, נירוסטה ועוד- ואיפה ניתן לקנות אחד כזה במחיר טוב.
בוקר טוב.
אני מעביר את הריבה מהסיר לצנצנת בעזרת שני כלים.
א. זה מצקת קטנה שמאוד מתאימה .
ב. בכף מרק רגיל .
לשניהם לקוח קצת זמן אבל זה לדעתי הפתרון .
שבוע שעבר עברתי דרך חנות מין כולבו כזה שיש בו משמפו עד בצל .אפילו פלסטרים.
העיקר שאני נכנס לחנות מצד שמאל יש מדף ועליו יש פירות שפג תוקף .חחחחחח.
וקלטתי 7 מגשי פסיפלורה ומיד שאלתי למחיר של מגש והתשובה לא איחרה לבוא כך הכל ב25 ש"ח ואני ששמעתי למציאה לקחת הכל .
מגש אחד כבדתי את בני השפחה ומיד שנצמד אלי זה חמוד שעזר לי כביכול כמובן הכל התמורה.
הוא הביא את המגש לשולחן ואני חציתי אותם והוצאתי את כל התוכן והנה בין מגש למגש נשאלתי עם אפשר עוד מכאן מכל מגיש הילד קיבל חצי ואכל בתאווה .
העיקר יצא לי 1.5 ק"ג להכנת ריבה .
הוספתי 1.5 ק"ג לסיר ואת הפרי והנה יצא לי כ2 ק"ג ריבה מעולה .
תשאלו מה עם הגרעינים אזי מה רע בגרענים בריבה .
לאחר זה אחסנתי בצנצנות והנה בחורף אהנה מריבה טעימה להפליא
אגב המחיר הנקוב על מגיש הודפס 12.90 ש"ח ליחידת .
מאיר כרמיאל