משפצים

משפצים

בעיתון תל אביב של ידיעות אחרונות יש כתבה בעמוד 26 ובא כתוב שמשפצים את תחנת גבע ומשפרים את דרכי היציאה של כבאיות לארועים

500,000

מדברים על השקעה של חצי מיליון שקל ושאותם מתכוונים להשקיע בסככת רכבי כיבוי נוספת, ולהוריד את כל הכבאיות למטה לסככה כך נצא באירוע ישר לרחוב הראשי "הכנסת" ולא תיהיה הפרעה ביציאה מהתחנה בעיה שקיימת היום. נ.ב בקשר לתמונה תקבל במידה ותענה לי מהם חמשת סוגי השריפות ?

fireman

New member
תחנת גבעתיים

באמת צריכה לעבור סידור והקמה מחדש....העסק מאורגן שם בצורה גרועה מאוד בעיקר בסככות הרכבים שממוקמות בשני מפלסים שונים וביציאות לרחובות שונים... אצלנו בבאר שבע יש את הבעיה הזו עם הסככה הפנימית יש לנו את התחנה ואתה המבנה הראשי שבו יש 3 רכבי סער, סולם ומנוף גבהים ובחלק האחורי עוד סככה בה נמצאים רכבי החילוץ רכבי סער נוספים החפ"ק רכבי אספקת המים רכב החומ"ס ועוד שהגישה אליהם מבזבזת זמן יקר בנוסף לכך שהיציאה שלהם היא משער צדדי.... אני חושב שתחנות כיבוי אש שנבנות בימים אלו או שנבנו בכמה שנים האחרונות כמו תחנת אשדוד ותחנת תל אביב לדוגמא בהן כל הרכבים נמצאים במבנה אחד גדול כאשר היציאה היא לנקודה אחת

CrossFire

New member
תשובה

שלום ראובן זה שון מדבר! אני מוכן לענות על השאלה ששאלת בתמורה לתמונות. חשמל מוצקים גזים מתכות קלות נוזלים שכולם יראו איזה מדריך יש לנו. אני קם בשעה 10 בשבת בבוקר ועונה על שאלה כזאת.

CrossFire

New member
עוד משהו

וראובן! כל שריפה נחשבת שריפת חשמל עד שמוודאים שניתקו את החשמל. (תמונות!)

למעלה