משפצת בתחילת דרכה

מצב
הנושא נעול.

טיפטיפ2

New member
משפצת בתחילת דרכה../images/Emo9.gif

משפצת בתחילת דרכה

בוקר טוב רכשנו דירה שלטעמנו ולטעם התקציב שלנו יש לה פוטנציאל להפוך לדירה נעימה ונוחה. הדירה במצב הזנחה מתקדם לכן שיפוץ התשתית (צנרת וחשמל) הוא בגדר חובה. עם בעיית תקציב לא נוכל להפוך את הדירה מיד לדירת חלומות לכן עיצוב הפנים יושלם עם הזמן. לשם כך נוסיף לשיפוצי התשתית שינוי החלל (שבירת קירות). לשם כך אני זקוקה לשרטוט של הדירה שכולל איזה קירות ניתן לבטל ואילו לא וייעוץ לגבי עיצוב החלל בהתאם לצרכינו. שאלותיי הם: האם בעל מקצוע אחד עושה את כל זה? אם כן לאיזה בעל מקצוע עליי לפנות ? אם לא לאיזה בעלי מקצוע עליי לפנות ? אשמח לקבל השערה גסה של עלות זו? תודה רבה ויום טוב

ח

חובב ציון

Guest
תתחילי מאדריכל

משפצת בתחילת דרכה

בוקר טוב רכשנו דירה שלטעמנו ולטעם התקציב שלנו יש לה פוטנציאל להפוך לדירה נעימה ונוחה. הדירה במצב הזנחה מתקדם לכן שיפוץ התשתית (צנרת וחשמל) הוא בגדר חובה. עם בעיית תקציב לא נוכל להפוך את הדירה מיד לדירת חלומות לכן עיצוב הפנים יושלם עם הזמן. לשם כך נוסיף לשיפוצי התשתית שינוי החלל (שבירת קירות). לשם כך אני זקוקה לשרטוט של הדירה שכולל איזה קירות ניתן לבטל ואילו לא וייעוץ לגבי עיצוב החלל בהתאם לצרכינו. שאלותיי הם: האם בעל מקצוע אחד עושה את כל זה? אם כן לאיזה בעל מקצוע עליי לפנות ? אם לא לאיזה בעלי מקצוע עליי לפנות ? אשמח לקבל השערה גסה של עלות זו? תודה רבה ויום טוב
תתחילי מאדריכל
זה בעל המקצוע הראשון שאת צריכה לפגוש. אפשר להזמין רק לשיחת הכרות ושמיעת עלויות ולשלם רק על היעוץ. אם תחליטו להעסיק אותו, תקבלו ממנו את כל התשובות לשאלות שלכם.

שלום טיפטיפ

משפצת בתחילת דרכה

שלום טיפטיפ
עלות שיפוץ דירה כזו, תלויה בעיקר בשני גורמים. גודל הדירה...ורמת הגימור. הייתי אומר שבתחושה גסה...צריך לקחת 400-500$ ולהכפיל בשטח הדירה בכדי לקבל "תחושה" של כסף. [ככל שהדירה גדולה יותר...המחיר למטר עשוי לרדת] את צריכה להתחיל מהאדריכל [פגישת היכרות היא בד"כ חינם]. בין יתר הדברים האדריכל אמור לקחת בחשבון גם את השלבים של השיפוץ וגם... לחסוך לכם כסף, אם מדובר במתכנן מנוסה ויצירתי. האדריכל גם ונחה אתכם לכל היתר. בהצלחה.

זידדה

New member
שלום לך

משפצת בתחילת דרכה

שלום לך
את צריכה להפגש עם מעצבת/אדריכלית פנים בעלת נסיון בעיצוב דירות מגורים. היא/הוא זו שתתכנן לכם את חלוקת חללי הדירה עלפי הצרכים והרצונות שלכם. בדרך כלל לא צריכים מהנדס בניין כי פשוט רואים בתוכניות איפה יש עמודים ובהם לא נוגעים,אם את רוצה להיות בטוחה ב100% את מזמינה מהנדס בניין שיאשר את התוכניות של האדריכלית...(זה פשוט עולה כסף שלפעמים אין צורך להוציא..). לאחר שהאדריכלית הכינה תוכניות עבודה של חלוקת החלל +תוכניות אינסטלציה וחשמל אפשר להפסיק כאן או שאפשר להמשיך עם אותה בעלת מקצוע ולבקש תוכניות נגרות של המטבח ומאמבטיות ותוכניות מיקום ריהוט... אפשר לבקש מהאדריכלית שתבצע פיקוח במהלך השיפוץ-זה מייקר אבל מאוד חשוב וחוסך כאב ראש ללקוח. כמובן שבסוף אפשר ללכת עם האדריכלית לבחור ריהוט,שטיחים ולילונות וכ.... בהצלחה עדית

מצב
הנושא נעול.
למעלה