משפרים את איכות הצילומים בעזרת GCam

לוייםLEVIM

Well-known member
אם יש לכם סמארטפון עם מעבד מסוג Snapdragon (מגגלים את הדגם בתוספת המילה chipset), תוכלו להוריד את GCam, אפליקציית המצלמה שבמקור משמשת מכשירים מסוג גוגל פיקסל והותאמה לדגמים אחרים. מפעילים את HDR+Enhanced ונהנים מאיכות משופרת.

צפה בקובץ המצורף 59321
לא רק סנפדראגון
גם אקסינוס שעליו מבוסס הטנסור של גוגל 1 ו2 שיהיה ב7 החדיש
וגם MTK
GCAM ניתן להשיג היום לכל סוגי המעבדים

נערך לאחרונה ב:

לוייםLEVIM

Well-known member
אתה מתבלבל בין GCam שאני קישרתי אליו לבין האפליקציה שקיימת ב-Google Play. אלה שתי אפליקציות שונות
לא
אני מדבר על אפליקצית GCAM שמתקינים בטלפון אך ורק דרך APK
יש עשרות מפתחים לא רק BSG
אני התקנתי אפליקציות בטלפונים עם אקסינוס וMTK וזה עובד מדהים

לא
אני מדבר על אפליקצית GCAM שמתקינים בטלפון אך ורק דרך APK
יש עשרות מפתחים לא רק BSG
אני התקנתי אפליקציות בטלפונים עם אקסינוס וMTK וזה עובד מדהים
GCam המקורית מיועדת לשבב מסוג סנאפדרגון. יש גרסאות ב-https://gcamera.co/ שהותאמו בהצלחה מאוד, אבל מאוד יחסית לשבבים אחרים. האם במצלמה שאתה משתמש ל-MTK, יש HDR+ Enhanced, כפי שמרקרתי בתמונה?

לוייםLEVIM

Well-known member
GCam המקורית מיועדת לשבב מסוג סנאפדרגון. יש גרסאות ב-https://gcamera.co/ שהותאמו בהצלחה מאוד, אבל מאוד יחסית לשבבים אחרים. האם במצלמה שאתה משתמש ל-MTK, יש HDR+ Enhanced, כפי שמרקרתי בתמונה?
זה תלוי ביכולת של המעבד במה שהוא תומך מבחינה טכנולוגית זה פחות קשור לטלפון עצמו, המעבדים בדר"כ תומכים בצילום וידיאו 4K אבל יש מעבדים שתומכים רק ב2K

הצלחתי למצוא ולהתקין גרסאות GCAM על טלפונים עם מעבדי MTK מדגמי דיימנסיטי 800U/1100/1200//920
התקנתי לחבר שיש לו REDMI NOTE 9T 5G עם מעבד 800U את התוכנה וההבדלים בין אפליקצית הצילום של שיאומי לבין GCAM שמים וארץ
אפילו שזה ישמע מצחיק יש אפילו הבדל גם בצילום וידיאו איך שהוא
כרגע יש פיתוח לדגמי 1300/8100/9000

גם TENSOR של גוגל שמבוסס על אקסינוס הצלחתי למצוא גרסאות ולהתקין GCAM על טלפונים עם מעבדי 2100/990/9825
יש לציין דבר אחד יכולות הצילום של דגמי סמסונג כשלעצמן מצוינות גם כך, יש בזה שעשוע מסוים להתקין GCAM בטלפונים שהם ממילא מצלמים מראש טוב

יותר חשוב לפתח גרסאות ליצרנים שלא יודעים לייצר טלפונים עם מצלמות טובות
כמו XIAOMI ONEPLUS REALME VIVO OPPO

נערך לאחרונה ב:

רוב הזמן נח

Well-known member
זה תלוי ביכולת של המעבד במה שהוא תומך מבחינה טכנולוגית זה פחות קשור לטלפון עצמו, המעבדים בדר"כ תומכים בצילום וידיאו 4K אבל יש מעבדים שתומכים רק ב2K

הצלחתי למצוא ולהתקין גרסאות GCAM על טלפונים עם מעבדי MTK מדגמי דיימנסיטי 800U/1100/1200//920
התקנתי לחבר שיש לו REDMI NOTE 9T 5G עם מעבד 800U את התוכנה וההבדלים בין אפליקצית הצילום של שיאומי לבין GCAM שמים וארץ
אפילו שזה ישמע מצחיק יש אפילו הבדל גם בצילום וידיאו איך שהוא
כרגע יש פיתוח לדגמי 1300/8100/9000

גם TENSOR של גוגל שמבוסס על אקסינוס הצלחתי למצוא גרסאות ולהתקין GCAM על טלפונים עם מעבדי 2100/990/9825
יש לציין דבר אחד יכולות הצילום של דגמי סמסונג כשלעצמן מצוינות גם כך, יש בזה שעשוע מסוים להתקין GCAM בטלפונים שהם ממילא מצלמים מראש טוב

יותר חשוב לפתח גרסאות ליצרנים שלא יודעים לייצר טלפונים עם מצלמות טובות
כמו XIAOMI ONEPLUS REALME VIVO OPPO
הצלחת להעביר קבצים כאלה לכרטיס זיכרון בלי שימחקו? נראה לי שזה באג שגוגל עשו בכוונה שיהיה קשה לעשות השוואה אמיתית במחשב בין הקבצים שלהם לבין הקבצים הרגילים.

SHERME

Well-known member
הצלחת להעביר קבצים כאלה לכרטיס זיכרון בלי שימחקו? נראה לי שזה באג שגוגל עשו בכוונה שיהיה קשה לעשות השוואה אמיתית במחשב בין הקבצים שלהם לבין הקבצים הרגילים.
הלינק שאתה הורדת לטלפון היה עם קובץ לא תקין
הלינקים הוחלפו לשני קבצים חדשים, תוריד אחד משניהם ותבדוק בעצמך שוב

רוב הזמן נח

Well-known member
אם יש לכם סמארטפון עם מעבד מסוג Snapdragon (מגגלים את הדגם בתוספת המילה chipset), תוכלו להוריד את GCam, אפליקציית המצלמה שבמקור משמשת מכשירים מסוג גוגל פיקסל והותאמה לדגמים אחרים. מפעילים את HDR+Enhanced ונהנים מאיכות משופרת.

צפה בקובץ המצורף 59321
ואיך בדיוק זה משפר את האיכות? מה התוכנה הזאת עושה שאין בתוכנה המקורית?

ואיך בדיוק זה משפר את האיכות? מה התוכנה הזאת עושה שאין בתוכנה המקורית?
הסבר מפורט
אז זה לא באמת משפר. זה יוצר תמונה מעובדת שמורכבת מכמה תמונות. יש מצלמות בעבר שידעו כבר לעשות משהו כזה.
תקרא שוב :) וגם תביט בהשוואות

לוייםLEVIM

Well-known member
הוא מגיע עם מעבד MTK מסוג MediaTek Helio G96, צריך לבדוק אם בכלל קיים GCam עבורו. זאת לעומת מכשירים מבוססי Snapdragon שעבורם פשוט מורידים ומתקינים כמעט כל סוג של GCam. תבדוק את הקישור הזה:
200MB?
לאיזה מעבד הוא מתאים?

רוב הזמן נח

Well-known member
תתקין את האפליקציה שמתאימה למעבדי MTK G90T G95 G96

תתקין ותחזור עם רשמים
לא מצאתי שם משהו כזה.

אני לא יודע מה לראות שם. יש הרבה עריכות שיכולות לשפר צבע וחדות של תמונות בצורה הזאת.
זה לא קשור לעריכה. האפליקציה מצלמת הרבה תמונות עם פרמטרים שונים ואחר כך מאחדת אותן. התוצאה השלמה גדולה מסך חלקיה, היא חדה יותר, הצבעים שלה מגוונים יותר. תעשה ניסוי פשוט: תצלם את מסך המחשב עם ובלי HDR+ ותראה את ההבדל. בעוד שמצלמה רגילה (או GCam עם HDR+ כבוי) תתמקד במסך הלבן ותפספס את השאר, התוצאה של GCam תהיה הרבה יותר מעוזנת וקרובה לראייה האנושית. ועוד לא דיברנו על מצב לילה.

IMG_2022-08-28-09-23-31-859.jpg

רוב הזמן נח

Well-known member
זה לא קשור לעריכה. האפליקציה מצלמת הרבה תמונות עם פרמטרים שונים ואחר כך מאחדת אותן. התוצאה השלמה גדולה מסך חלקיה, היא חדה יותר, הצבעים שלה מגוונים יותר. תעשה ניסוי פשוט: תצלם את מסך המחשב עם ובלי HDR+ ותראה את ההבדל. בעוד שמצלמה רגילה (או GCam עם HDR+ כבוי) תתמקד במסך הלבן ותפספס את השאר, התוצאה של GCam תהיה הרבה יותר מעוזנת וקרובה לראייה האנושית. ועוד לא דיברנו על מצב לילה.

צפה בקובץ המצורף 61231
אחד הסימנים שהתמונה באמת באיכות טובה יותר, זה שהיא בנפח שוקלת יותר. האם יש בבדל בנפח של התמונות שמצולמות רגיל והתמונות שמצולמות עם הכלי של גוגל?

אם אין הבדל משמעותי בנפח, אז זה רק מניפולציה של עריכה שאפשר לעשות אחר כך גם בפוטושופ.

למעלה