משפרים את המדינה ב-
אנשים

משפרים את המדינה ב-../images/Emo43.gif אנשים

דורה, ספיידרמן או בת הים - זה לא העיקר... מה שבאמת חשוב הוא המשקל והמבנה של התיק! לקראת החזרה לביה"ס, אילנית אברון, פיזיותרפיסטית מוסמכת, תעשה לכם סדר בנושאים החשובים באמת ותתארח בפורום הורים לילדים ביסודי בין 14:00-15:00. אתם מוזמנים לשרשר את שאלותיכם כאן: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=310&MessageId=132969761
תפוז מחברת אתכם לנבחרי הכנסת! פורום ארבעים פלוס מזמין אתכם לתת לנו, ב-20 מילים, הצעה שתשנה את פני המדינה ולו במעט ותגרום לשנה הבאה להיות טובה יותר. ההצעות הזוכות יוקלטו על כרטיסי קול של חברת Vocal Greeting ויועברו לחברי כנסת רלוונטיים: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=102&MessageId=133018132

../images/Emo160.gif חוויות מניו-יורק ../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif

אז ככה, מאיפה להתחיל
הכי חשוב - נהניתי, היה מעולה. ניו-יורק מדהימה מתמיד: נוצצת, זוהרת, קצבית.
אני לא יתחיל לפרט על הכל אז קבלו רשימת מלאי של דברים שעשיתי: 2 הצגות בברודוויי ("מלך האריות" ו"פנטום האופרה") 2 תצפיות מלמעלה על ניו-יורק 4 מעילים (דולצ'ה וגבאנה
) 7 טי-שרטס 5 ג'ינסים 3 זוגות נעליים 2 מוזיאונים ועוד הרבה מדי דברים לא קשורים: InStyle עם השער של ג'ניפר לופז (לאוסף שלה
), IN עם השער של ג'ון לג'נד (לאוסף שלו
), כובע מגניב עם עם סמלים של ניו-יורק ועוד כל מיני שטויות כאלו (שאפילו אין לי כוח להסביר על כל אחת
). אה, וגם קניתי את הפסקול המושלם לניו-יורק: Last Night Remixed הגאוני של מובי (סגרו את כל חנויות הדיסקים בניו-יורק
). וגם פגשתי את השחקן הזה מה"ניקס" (קבוצת הכדורסל הדי מעפנה של ניו-יורק). +++ רוב החנויות (כל-בואים וחנויות ספרים למיניהם) שעוד במקרה מחזיקות כמות קטנה של דיסקים מחזיקות בכמעט כל הדיסקוגרפיה של ג'נט, אפילו נתקלתי בחנות של Borders אתמול (אל תשאלו מה הלך שם באשמת בריטני
) בעטיפה מיוחדת של 20 Y.O. (אבל לא קניתי כי זה עלה 18$ ובאיביי זה זול בה-ר-ב-ה
). זהו בערך.
אה, ובחודש ספטמבר הולכים להיות ספיישלים מיוחדים בפורום - צפו לדברים בהמשך.

שמח שנהנית וחזרת ../images/Emo9.gif

עוד לא הייתי בניו יורק,מקוה להיות שם.ועצוב לי לשמוע שכל חנויות המוזיקה בעיר מרכזית כמו ניו יורק נסגרות.

Just Jason

New member
שמח שנהניתה ../images/Emo118.gif

אצלי זה היה בדיוק הפוך , שהגעתי לניו יורק שנאתי אותה... ממש לא אהבתי אותה ורק חיכתי לחזור הביתה
, אבל כנראה ניו יורק לא מתאימה לכל האנשים אבל בכל זאת שמח שנהניתה ויותר שמח שחזרתה לפורום

למעלה