צריך להוריד את הכובה מפני עדות המזרח
תגידו מה שתגידו עדות המזרח לא מוותרים ונלחמים על שלהם. בחברה מודרנית בתהליך התפתחות, נורא קשה לאנשים שבאו ממדינות המזרח, מדינות לא מפותחות שהערכים שלהם שונים מהערכים של מדינת ישראל. למרות הקושי, הם תמיד השתדלו לשלב בין שתי העולמות ולא פעם הם עברו משברים בין דורות. משפחת בובליל משקפים את אשר מתרחש בחברה כולה, קשה להם לקבל את השונה, קשה להם לגלות שיש אנשים שחושבים אחרת ויותר מכל, קשה להם להיות ראש של אריה כאשר הם מגלים שכל האמנות שלהם לא כ"כ שוות מול יתר הדיירים. למרות הכל, הם נלחמים, מגייסים את כל מה שיש להם, לא עושים חשבון והכל מותר (רמאות, שקרים, צביעות, אסטרטגיות או בכי) אין לי ספק שלולא יוסי, לעינב לא היה סיכוי לשרוד את השבוע הראשון, אבל הוא יכל גם לקלקל לה. מה שאני מנסה להגיד זה שעצם הלחימה, צריך להוריד מפנהם את הכובה, הם יכלו להשבר אבל החליטו להשאר שם ולהתמודד מול כולם. הגיבוי שהם מקבלים מכל ההצבעות נותן להם כוח וכל שעוברות השבועות הם צוברים יותר ביטחון מה שאומר שזה מצליח להם ולא אתפלא אם שניהם יגיעו עם ליאון לגמר. מעניין שבחברה שלנו העם מוכן לתת להם להיות כוכב נולד, השורד האחרון, הלרדת בגדול או הדייר האחרון בוילה אבל כשהדבר נוגע מדברים יותר מהותיים כמו להיות ראש ממשלה אז אומרים להם "עד כאן", אני משוכנע שגם לשם נגיע, בארצות הברית זה לקח 150 שנה לבחור בנשיא שחור (יש סיכוי גדול שיקרה בעוד חודש), לנו גם יקרה ואז נוכל להגיד שאנשחנו חברה אידאלית.