משקאות חופשי

Action force

New member
משקאות חופשי

אנשים וחברים יקרים! ביום השישי לא יהיה ערב משקאות חופשי אך יש שיקול מסוים לעשות ביום שבת או ראשון, שתפו דעתכם! אוהב ומכבד הענק מהגן

Action force

New member
למה אכזבה?

וכוונתי הייתה, שתרשמו בנושא באיזה יום אתם מעדיפים...

יום שישי? אי אפשר?

אוף!! שבת זה בעיה כי לומדים בראשון, ראשון זו בעיה, כי מי שחוגג יום הולדת ברק ולנקרי נוסעים איתי ועם השאר לגיבוש הזה של ממר"ם ואי אפשר צריכים לקום ביום שני. אז זה בעיה... למה איפשר לעשות שישי?? מרקו וזהו!!!

Action force

New member
בGREEN

יום שישי - אין מצב. יום שבת - עדיף... צר לי יקירי... אלו האפשרויות שלנו! TAKE IT OT LEAVE IT!

Starway

New member
שבת!!!

אין מה לעשות, ממתי איכפת לנו מבית ספר???? יאללה חיים רק פעם אחת!!!! ובטח שלא נבזבז אותם על לימודים!!!!

כפיר יא מורד!!!../images/Emo88.gif

אל תגזים, לא יבוא אנשים ביום שבת, אל תשכח כדי שזה יצליח חייב כמות של אנשים... ומי יבוא לך ביום שבת, שלמחרת יש לימודים. אני אישית שאלתי את גלי ועוד משהו והם אמרו שאין מצב, ותאמת גם אני חושב ככה... ואי אפשר ראשון או כל השבוע הזה עד יום שישי הבא, כי אנחנו רק אז חוזרים מהגיובש הזה של ממר"ם. מבין? מרקו וזהו!!!

Starway

New member
חשוב לציין!!!!

הכניסה לערב משקאות חופשי היא מגיל 18 ומעלה!!!! הרי כולנו יודעים שחל בישראל איסור של מכירה או הגשה של משקאות אלכוהוליים מגיל 18!!!!\ והרי אנחנו לא רוצים לעבור על החוק נכון... לא!!!!!! (לא יצא כלכך מצחיק... אבל בכל זאת כי משעמם לי..)

כפיר, מה הסיבה !!!!!!!!!!!!!

אני עדיין מחכה, עוד משיעור הנדסה!!!!!!
חחח מרקו

Starway

New member
וידוי קורע לב...

אני סתם אמרתי את זה כי התחשק לי... אין שום סיבה אחרת... ולכן גם אמרתי אל תשקיעו בזה מחשבה מיותרת!!! רציתי לראות אם יש לכם קצת דימיון או מחשבה חופשית... כנראה שלא, אה...
יום טוב. נ.ב את הסיבה האמיתית אני אומר לך היום בערב...

StagaDish

New member
יווווו! דפקו אותנו ככה?!

שלום שלום.. פעם ראשונה שאני מופיע בפורום הזה... וכבר שאני מתבאס!!! לפי מה שהבנתי מכולם.. יום שישי בגרין.. שותים! ועכשיו אני בא וקורא.. שלא? מה זה פה?! קונצפירציה? זה לא מקובל על הדעת!
... טוב... אז שוב נבוא לגרין.. ונשב... ולא נעשה כלום עד מאוחר... אהה... אפשר כמובן לעשות את המסעות שכולנו עושים מאנפלאגד ובחזרה כמובן.. כל הערב... ®!Staga!Dish!®

Starway

New member
מי אתה???

וחוץ מזה אתה יכול לשתות!!!!! פשוט לא דרך המבצע!!!! ואם לא טוב לך בגרין אל תבוא!!!!! ובטח שלא תזעק :איך דפקו אותנו!!!!!.... אבל עזוב שטויות, מי אתה??

שלום לך גיל... ברוך הבא../images/Emo39.gif

עוד אחד, לרשימת החברים שלנו, בביתינו הווירטואלי... תרגיש כמו ב-
מרקווזהו!!!

למעלה