משקאות קלים

משקאות קלים

הי,
אני צריכה לקנות כ30 משקאות קלים.
מאיזו חנות אפשר לקנות הכי זול בסיטונאות? מי מכיר?
תודה!

h a j b i

New member
זו לא כמות גדולה כל כך

נראה לי הכי טוב לעשות חיפוש בסופרים ולחפש מבצעים. 1+1 או שישייה \ שמינייה במחיר מוזל.
יש לא מעט חנויות שמציעות פחיות משקאות אנרגיה או בירות \ אלכוהול בכומות גדולה או בזול, לא ראיתי הצעות כאלה למשקאות קלים.

Purple Mushroom

New member

lee05

New member
אם את מת"א

אז דרום ת"א אזור תחנה מרכזית /הר ציון יש שם ים חנויות משקאות ורובם זולים

כן באזור מרכז הארץ

לא חשוב איזו עיר.
אני זקוקה רק לשתייה קלה, לא אלכוהול.
מה שם החנויות שאני יכולה לקנות בהן בזול?
תודה רבה

lee05

New member
לא התכוונתי לאלכוהול

החנויות מחז\יקות גם שתיה קלה

Purple Mushroom

New member
בבקבוק או בפחית?

אני חושב שכל מכולת, או סופר, או סופר באבא, או מגה בעיר, או מגה בכפר, יכול להיות טוב. באיזו עיר את גם גרה, או עובדת? או מתנדבת?
חכי רגע, אני צריך לחזור אחורה 5 שנים ו-7 חודשים פחות יום, כדי לשאול את החם שלי, איפה קנה את המשקאות לחתונה שלי. כי נראה לי שזה אותו סכום. (יכול להיות שקנה בצ'כונה, בתל כביר, או בנווה עופר, גם בקריית שלום יש מכולת מאוד נחמדה, אפשר גם ב am:pm ).

אבל למה דווקא בחרת את הדלוראין?
:-\ ...

Purple Mushroom

New member
אז התשובות שמעלי ומתחתי.

מגה בעיר זה לא כ"כ יקר אגב, לגבי כל מיני מוצרי בסיס. אני קונה שם (הלילה עשיתי קניה, תוך כדי לפני ואחרי בילוי קשה עם חברים קשים)
במחיר של קניה שבועית, שעלתה לי היום כ 95 ש"ח. (וקניתי כ10 מוצרים שונים), על בסיס תקציב של כ 600 ש"ח (אולי פחות), ש"ח בחודש. לפעמים בחודש יש 4 שבועות, ולפעמים 5 שבועות. יכול להיות יותר מ600 ש"ח. על בסיס של כ150 ש"ח בשבוע. ומנסה מזה גם לחסוך.

einat162

New member
הכל תלוי גם במיקום הסניפים

כי הוכיחו שמגה בעיר (וכל הרשתות לא רק מגה) במקומות שונים של אותם מוצרים יש מחירים שונים.
בסופו של דבר צריך להשוות מחירים ולדעת את המחיר של כל מוצר ככה שאתה יודע מתי מבצע הוא באמת מבצע משתלם ולא סתם כותרת.

AM:pM יקרה מאוד - במיוחד למי שהוא לא חבר מועדון (בתשלום, ככה שמי שלא גר בת"א או ר"ג לא משתלם לו).
זה רשת נוחות שהתחילה מזה שהיתה פתוחה 24/7 (נראה לי שהיום כבר לא פתוחה בשבת ושישי אחה"צ) - ועל נוחות משלמים.
הייתי ברשת לא מזמן, המחירים ה"רגילים" בשמיים.

h a j b i

New member
היתה AM-PM בראשון, לא רחוק מהבית

אני זוכר את השבת שהגעתי לשם וגיליתי להפתעתי שהמקום סגור. משום מה הייתי בטוח שהקטע של החנות זה באמת 24\7 אבל בתמורה, מחירים יקרים.
לפני כמה חודשים סגרו את החנות והתקפלו מפה. ברוך שפטרנו.

einat162

New member
הבעלים של הרשת מכרו

למישהו אחר, ואותו מישהו אחר החליט לסגור בכניסת שבת.
אני חושבת שבשאר השבוע הסניפים עדיין פתוחים 24 שעות ביממה, לא זוכרת אם הם מוכרים דברים לא כשרים (נראה לי שבהתחלה עוד כן מכרו לא כשר למרות השבת).

Purple Mushroom

New member
לא כל הסניפים ב am:pm פתוחים 24\07.

מזניחים את הפריפריות.
כן, תל אביב היא עיר יקרה ואיכותית. למרות כל המגרעות שלה, ואני בן אדם יחסית צנוע. למרות הכל, תמיד אהבתי את תל אביב, עיר הולדתי :)
.
כיף כאן ! (למרות הכל).
..

esterika007

New member
מסכימה

זה נורא תלוי מה קונים, ומוצרי בסיס אינם יקרים מאוד (כמו מוצרים בפיקוח). אבל אפשר בהחלט לקנות גם במגה בול (חנות הדיסקאונט של מגה), ושם יש מבצעים מעולים לחברי מועדון. קניתי בשבוע שעבר 3 קרטונים של מיצי פירות (מעולים) ב- 11 ש', ויש מבצעים על שוופסים בטעמים- 2 ב- 11 ש'. מאמינה שקריסטל ושות' יותר זולים.

Purple Mushroom

New member
לי פשוט אין ברירה,

כפעם בחודש, אני מקבל קצבה (עוד סוג של קצבה) מאמא שלי, כמה מאות שקלים, בתווי קניה, במגה בעיר.
מגה בול יותר זולה, לכן נניח לדוגמא, תו קניה של 100 ש"ח, שווה שם ל90 ש"ח.
אני רגיל כבר הרבה זמן, לקנות במגה בעיר בצוותא, באבן גבירול, וגם מכיר שם את העובדים והעובדות, כבר נניח, כמעט שנה. (מאז נניח ה 12 לנובמבר, 2011):). מהתקופה שגרתי בה.
הלוואי שהיה לי כסף, לחזור לגור במרכז תל אביב.
(מחפש עכשיו דירת חדר במחיר של עד גג 1600 ש"ח לחודש).

yerovama

New member
יש סניפים של מגה בול

שאם עושים שם קניות במוצאי שבת, יש 10% הנחה על כל הקניה. זה יוצא די משתלם ושווה להעביר את הקניות למוצ"ש. לפעמים שווה להשתמש בתווי הקניה ו"להפסיד" את ה- 10% במגה בול כי יתר המוצרים יותר זולים.

Purple Mushroom

New member
כאמור, מגה בעיר.

כאמור, אני רגיל לעשות קניות בסניף של מגה בעיר, בצוותא. באבן גבירול.
אם אמצא סניף, קרוב, במרחק אוטובוס אחד מהדירה הנוכחית שלי. (שמתכנן לעזוב). אז אשמח.
מוצאי שבת ממש לא נוח לי, כי אני נפגש עם אמא שלי, שנותנת לי אוכל למשך כל השבוע, (גם סוג של קניות). סחיבת תיק כבד ב-2 אוטובוסים לפחות, עד קריית שלום. הקרייה שממנה יבוא השלום
.

einat162

New member
אז ככה :

אם את רוצה ללכת על סיטונאות שמוכרת גם ליחידים - תמיד תהיתי לגבי "school market" שיושבים באיזור חולון / פארק אריאל שרון. אני בטוחה שיש עוד חברות כאלו, אבל בתור אחת שמכורה לסוכריות גומי
אני כל פעם גולשת לאתר כדי לרייר....
http://www.school-market.co.il/Category.aspx?cid=333

אופציה נוספת- אולי פחות "איכותית", זה ללכת לסופרים באיזור בני ברק (רשתות חרדיות) או סניפים של רמי לוי (בכל הארץ).
כתבתי פחות איכותיות כי במחירים נמוכים מדובר על מותגים לא מוכרים- או מוכרים כפושטיים ביותר (קריסטל, סופר דרינק).
בתכל'ס, לדעתי -להוציא את משקה הקולה- מאוד קשה ליפול במשקאות.

וברור שיש תמיד בכל רשת סופר סל או מגה את המבצעים של 1+1 או מחירים נמוכים למארזים. במות של 30 יח' (בקבוקים? פחיות?) זה אולי הכי ישתלם.

למעלה