משקאות של בנות/בנים...

משקאות של בנות/בנים...

שלום לכולם....! בקשה קצת מוזרה, אבל אני צריך עזרה. אני לא מבין במשקאות הרבה, אבל אני צריך לעשות רשימה של משקאות לפי סוג של: משקאות לבנים ומשקאות לבנות. - אני יודע שאין הגדרה מדוייקת והיא אפילו (לעינות דעתי) בכלל לא במקומה. אבל בכל זאת צריך לעשות רשימה של משקאות לפי המיון הנ"ל. אשמח מאוד אם אקבל תגובות... תודה מראש לכל העוזרים, גיא.

shanhen

New member
אכן, בקשה מוזרה

גיא שלום, מה הכוונה שאתה "צריך", הפסדת בהתערבות? שחקת אמת או חובה וזו המטלה שלך? מה שבטוח, רבים לא יאהבו את החלוקה המגדרית הזו של משקאות לבנים ומשקאות לבנות. בעידן היוניסקס והשוויון זה ממש לא במקום. ובכל זאת, מה שאני שומע (ואני שומע מהרבה צעירים) מסתבר כי הבנים נוטים יותר לשתות בירות, משקאות חריפים (טקילות, וודקה) ואילו הבנות נוטות יותר למשקאות מעודנים-מתוקים יותר, כמו הליקרים למיניהם. הבנות הולכות יותר על הטעם והבנים יותר על ההרגשה (המזוייפת לעתים). אז אם אתה מבין מכך שבנות יותר שקולות ויותר אחראיות, גם בשתייה, אתה צודק. בהתייחס לרשימה שלך, אולי יבואו לעזרתך גולשים המעורים יותר ממני בנושא ואולי כדאי לך לפנות לאתרי הבארים והברמנים, שם תמצא תשובה ברורה יותר. לילה טוב, נחום

למעלה