משקאות

pilot117

New member
משקאות

אני כרגע לפני השיעור השלישי בקורס ברמנים ויש לי שאלה, איך בדיוק אפשר לזכור את כל המשקאות שיש בחוברת(כי הדרך הלמוד של הקורס לפחות כרגע לא מועילה בכלל בשביל לזכור את המשקאות)? האם צריך לדעת את כל! המשקאות בעל פה לפני המבחן המעשי? זאת אומרת במבחן המעשי המדריך שולף שם של משקה ואני צריך לדעת להכין אותו???

מצטרף לשאלה...

אני בדיוק באותו מצב. אני קולט מייד את כל מה שמלמדים אותנו בקורס...הכל סבבה ויפה.רק מה, אין לי שמץ של מושג איך לזכור את כל המשאות והקוקטיילים במיוחד. איך עושים את זה? יש מצב פשוט לעבוד עם מיני חוברת שאני יכול להכין או משהו כזה?

maxfain

New member
נתחיל מזה ש..

לזכור קוקטיילים זה תרגול נטו - תשבו תתרגלו עם חברים, תעשו כרטיסיות, או תוך כדי עבודה כבר אם אתם כבר עובדים.. בגרך כלל עומד איזשהו הגיון בקוקטיילים, תמצאו משפחות דומות וזה כבר יהיה יותר קל.. בעניין המשקאות, אני תמיד דוגל בזה שברמן טוב הוא ברמן שיודע, אוהב ומתעניין ותמיד לומד עוד. אל תהיו מקובעים על כל מה שמלמדים בקורס, תתענינו עוד, תקראו, תבררו.. בסוף אתם תראו שאתם תדעו.. אתם רק בשיעור השלישי.. פרה פרה :)

ככה

בערך מהשיעור האמצעי מחלקים לכם דף עם רשימה של כל המשקאות והקוקטיילים שצריך לדעת למבחן. זה לא כולם. את אלה צריך ללמוד ולזכור. חוץ מזה בקשר למשקאות (מותגים). הכי טוב באמת זה להכנס לבר בבית ספר שלך לברמנים ולהסתכל על המיקום של הבקבוק (שעוזר כי בקבוקים מאותו סוג כמו וודקה או טקילה ימוקמו ברוב המקרים אחד ליד השני) פשוט לראות מה זה מה ולזכור ככה גם איך נראה הבקבוק. זה הכי יעזור במבחן

bluesweet

New member
אז ככה...

לומדים למבחן את מה שיגידו לכם וזה לא כל החוברת,ויש שיטה ללמוד שמאד פשוטה,יש משקאות שהם מאד דומים אחד לשני כמו לונג איילנד לונג ביץ טי וההבדל הוא במקה אחד,אז מחלקים אותם לקבוצות דומות וככה זוכרים. אבל זה באמת ענין של תרגול,וחוץ מזה המקומות שתעבדו בהם,כל מקום שונה משהני צריך ללמוד משקאות שונים או כל מיני דברים אחרים,אז תרגעו אתם רק בהתחלה יהיה בסדר :)

nunimon

New member
ללכת לתרגל לתרגל לתרגל ולתרגל...../images/Emo9.gif

אין מה לעשות. פשוט ללכת עם חבר, שישב על הבר (בזמן אמיתי - הם פתוחים בערבים לתרגולים לתלמידים), ויבקש ממך להכין לו משקאות. אפשר להעזר בטיפים מהמורים הם שם מסתובבים. זה התרגול הכי טוב. מעבר לזה - זה בשבילכם, כמה שתדעו יותר זה יותר טוב בשבילכם. וזה לא בית ספר עם תנך או ספרות או מתמיטיקה משעממת... זו קורס ברמנים
ואת בחרת להצטרף אליו - למה לא להשקיע ...
אף אחד לא מכריח אותך לעשות כלום - אבל למה לא..
בהצלחה
אגב, כמה בוגרי זמן אמיתי יש כאן
אם יש מספיק ואפילו תלמידים ובא לכם - אני אשמח לבוא איתכם איזה ערב לזמן אמיתי ולעזור להדריך ולכוון... זה יעזור לכם...

למעלה