משקולות לקנייה

ירין109

New member
משקולות לקנייה

אני רוצה לקנות משקולות הכי פשוטות שיש במחיר הזול ביותר , משהו מכיר אתר או חנות כלשהיא באזור המרכז שאוכל לקנות בה ?

ירין109

New member
בכפר קאסם שקל לקילו

טוב שלא שלחתה אותי לוינה אומרים לך במרכז משהו באיזור חולון או ראשל"צ מה בני ברק עכשיו ??? מישהו מכיר אתר או חנות ?

אלכסAlex

New member
איזה ילד כפוי טובה

קניון איילון רחוק לך? אולי באמת כדאי שתיסע לכפר קאסם. בכל מגה ספורט גם יש, אבל זה 10 שקל לקילו. שלחתי אותך למקום שבו בדוק שזה אחד הזולים. תגיד תודה וזה הכל. גם אם לא מתאים

ירין109

New member
חחח מה אתה רציני

חחח מה אתה גנוב אמרתה לי בבני ברק , אניי גר בתל אביב אין לי בעיה לקנות מחולון או מראשל"צ ומגה ספורט אני יודע שמוכרים מה אתה חושב נחתתי לפני יומיים ממאדים אבל אם לא שמתה לב ביקשתי משהו זול ( עם הדגשה בשבילך ) ו10 שקל לקילו אני יכול למצוא בכל מקום , אז תודה על העזרה שלא עזרה לי ! ואיזה קניון אילון אתה מתככון בחולון ??? מה יש שם ??? יום טוב

ירין109

New member
אני רוצה

להזמין מהבש גל החנות הזאת דרך האינטרנט אכן המחירים שם זולים בטירוף תודה גדולה לאלכס שהכיר לי את החנות תודה באמת גדולה ! מישהו יודע אם עבור הזמנה מהאינטרנט דרך החנות בש גל משלמים דמי משלוח ???

oridoron77

New member
ירין

אני מבקש שתתן כבוד לגולשי הפורום, בדיוק כמו שאתה מקבל. גם אם העזרה שקיבלת נראית לך כביכול לא יעילה, לא נותנת לך לגיטמציה לבוא בטענות כלשהן אל אנשים. בני ברק ותל אביב הם די קרובות לפי הפעם האחרונה שבדקתי, ואני בהחלט לא מכיר מקום שמוכר יותר נמוך ממה שאלכס הציע לך. אורי

ירין109

New member
כנס

אני מכבד אותו תדפדף טוב טוב בין השורות ותראה שהודתי לו , לגיב איפה שאני גר אני לא גר בת"א פשוט שומר על חשאיות , תאמין לי שמספיק רחוק מבני ברק . ונכון באמת זו החנות הכי זולה בארץ צודק ! מישהו יודע אם אני מזמין משם משקוךות כמה עולה דמי משלוח כי לא ראיתי שרשום ?

למעלה