משקוף דלת כניסה לא מפולס - איך לטפל?

omribe

New member
משקוף דלת כניסה לא מפולס - איך לטפל?

במסגרת שיפוץ דירה החלפתי את דלת ומשקוף הכניסה.
לאחר שהמשקוף בוטן, שמתי לב שהוא אינו מפולס - ראו תמונה מצורפת.
מדובר על דלת ברוחב 90 ס"מ. איש הדלתות (שהתקין את המשקוף) והקבלן (שביטן אותו) זורקים אחריות אחד על השני. איש הדלתות טוען שהשיפוע הזה "בסדר". בדקתי משקופים של דלתות כניסה נוספות בבניין, במפתיע - חלקם מפולסים וחלקם לא. אי כי המשקוף שלי במצב "הגרוע" ביותר.

האם זה תקין?
במידה ולא - כיצד צריך לפתור את זה? האם ניתן לתקן או שצריך להוציא את המשקוף ולהתקינו מחדש? מניח שהמשקוף לא ישרוד את זה ונדרש למשקוף חדש.

מאגר

New member
אכן השיפוע הזה היינו שיפוע סטייה סביר ובהרכבת הדלת לא יורגש

לתקן משקוף פלדה מבוטן זו כבר בעיה אחרת ווהפרוק של המשקוף יגרום לנזקים עקיפים גדולים יותר לפתח.
לגבי ניראות אין הרבה מה לעשות אם המשקוף ניראה לא טוב הרי שהוא לפני צבע ושיכבת יסוד.
יכול להיות שזו תוצאה של שנהם יחד הקבלן והמתקין המתקין לא יצב את המשקוף בצורה מספיק חזקה והקבלן דחס בטון בצורה לא רגישה ומזה נוצר חוסר האיזון בין הצדדים אבל שוב מבחינת הדלת כאשר היא תורכב זה לא יראה

dell555

New member
אין יותר מידי מה לעשות במצב כזה

מתקיני הדלתות עובדים יפה ומסודר
בייחוד שמדובר על משקופים לפני יציקה אין להם הרבה מה לטעות
היום רוב המתקינים יש להם אקדחי גז שמקבעים את המשקוף לקיר בקלות היום המתקינים עובדים אחד חלקי
העבודה שלהם מהירה הם לא צריכים עצים, וג'מבויים
הכל הולך חלק ומהיר

היכן הבעיה, כאשר יוצקים בטון בהגזמה פראית יכול מאוד להיות שהבטון מעט דוחף ומעוות את העסק שם כפי שאתה רואה
אני הייתי במקרים שדלתות גם לא נסגרו כתוצאה ממשקופים לא תקינים שיצקו באופן לא תקין

למעלה