משקיע בכם!

Gulash Man

New member
משקיע בכם!

השירים הראשונים לקחתי משירים מאתגרים יותר שאני בספק אם כולם בכלל מכירים אותם בכלל אז הם לא מתורגמים ... השירים אחוריזה מתורגמים מוכרים לגמרי בהצלחה ! :) ציטוטים רגילים : 1. והיא מתגלגלת כמו רעידת אדמה 2. אני לא חייב לחכות בתור לאוטובוס 3. קודם שם פרה עמדה 4. היום זה לא אותו דבר 5. אני לא לוקח את כל מה שמציעים לי 6. ובתוכי נוצרת שירת זהב נהדרת 7. לנערה שוב אין אומרים 8. מעביר צאנו תחת שבטו מתורגמים: 9. now the heart is hungry 10. mother now replys with a smile 11. it's funny i've believed 12. they tell us it's to late 13. she feels like a small girl 14. and words like yours 15. and you have no chance here

Gulash Man

New member
נ.ב

פול כבוד אם מישו יצליח לפתור את 8... בלי להשתמש באתרי חיפוש !

sacrament

New member
3../images/Emo9.gif

התיישב לו הביש גדא, בים,בם בום תחת עץ האבוקדה,בים,בם בום קודם שם פרה עמדה, בים בם בום אמר חברו- לא נורא חבר ישנן צרות גדולות יותר איך קוראים לשיר? לא יודעת. איך קוראים לזמר? לא יודעת. אבל יש ציטוט

BoByBiRd

New member
4. למה -נעליים

"היום, זה לא אותו דבר, הצבא השתנה, זאת כבר לא אותה אישה!"

BoByBiRd

New member
פתרתי את 8 - שולי נתן - ונתת תוקף

אפילו בלי גוגל, ואני לא כל כך זוכר את ההמשך רק את: "מעביר צאנו תחת שבטו, כן תעביר ותספור ותמנה"...

BoByBiRd

New member
ועכשיו גם את 10 - אימפריות נופלות..

הו הו ואאוו ואאו - לאט! "כל הדברים יסתדרו כך אבא מרגיע אמא עכשיו מחזירה בחיוך"

TJSBZ

New member
6, 7

6. "דרך המלך" גילי נתנאל וגלית משהו... 7. "ערב סתיו" - השלושרים, נדמה לי.

Gulash Man

New member
../images/Emo127.gif+../images/Emo127.gifבערך

לשיר השני קוראים רוח סתיו ואני לא מכיר את זה בגרסא המקורית אבל אני מניח שהם היו הרבה לפני אריק אינשטיין שלי יש P:

טלברק6

New member
14

14- ומילים כמו שלך, אף אחד לא אומר כבר - אהוד בנאי בלוז כנעני

Gulash Man

New member
רמזים

1. זמרת שמתלווה המון לזמר שזה ציטוט מתורגם מהשיר (אני לא רוצה שזה יהיה כזה שקוף) and far far in the north חחחח מקווה שזה לא רמז דק מידי P: 5. שיר שנוצר ב9 שעות ושיר 11. להקה שהוציאה עכשיו סינגל חדש 12. המממ אין לי רעיון למשו פשוט יותר...קחו ציטוט מתוך שיר אחר שלו אמלט על נפשי ממדבר השממה 13. שיר חדש יחסית ... להקה שמתחילה להיות מוכרת רק בזמן האחרון ממש 15. זמר שעשה חידוש לשיר של אריק אינשטיין (שברו תראש לבד על ההמונים שעשו את זה:) )

Gulash Man

New member
תיקון קטן

ב1 זה לא ציטוט מתורגם מהשיר זה ציטוט מתורגם משיר של הזמר שהזמרת כל הזמן מתלווה אליו P:

למעלה