משקיע לעסק משתלם ביותר

ווקט

New member
הרשות לעסקים,נישאר כוח !

עדיף שיהיו פה אנשים שכן בתחום וכן בעלי השכלה באופן קבוע ובכלל הרשות לעסקים נתנה יותר מפעם הודעות רציניות ענייניות ומסגננות היטב וברמה גבוה מאוד ! ואם יוצא להם כסף מזה ש י ב ו ר ח ו להם ושיתעשרו להם ובמקום לבלבל את המוח לך תעבוד !. כל פעם הם עונים לרוב האנשים בסבלנות ושוב ושוב על אותן שאלות . אני בפסק אם בכלל יש עוד מישהו שמסוגל להחליף אותם באופן רציני שכזה לאורך ציר הזמן הזמן. חוק שני של תרמודינמיקה אומר בשביל למנוע אי סדר (אנטרופיה ) יש להשקיע עבודה זה חוק אוניברסלי שלא ניתן להפרחה. עבודה אף פעם לא באה בחינם אז תפסיקו לקטר ומי שלא טוב לא שלא יקרא את ההודעות .

ווקט

New member
אני מקווה בישבלו שהוא צוחק נכון ???

אולי אם תכתוב קצר וענייני אז יקראו את דבריך בדבקות רבה. ועכשיו קצט התפלספות (יסלחו לי חברי ....אבל איך אומרים זה פשוט דורש ) לעניין החוק האונבסלי 2 בתרמודינמיקה (הנושא החביב עלי) אל נא תזלזל באנשים כמו גיבס והלמוץ שהיו פאר היצירה האלוהית שהתגלמה כאדם לא פחות מניוטון ברנולי פרמה פסקל ועוד שנשמו מדעים כפי שאנו נושמים אויר לנשימה. אגב אנשים אילו בזמנם החופשי לפרנסתם המהירה קבעו את הנוסחאות לחישוב המדדים הכלכליים פיתחו נוסחואת לקירובים ואנליזות נומריות מורכבות ביותר עסקו בתיכנון מודלים ונוסחאות לחישובי אקטוראריה לביטוחים ועיבודים סטטיסים מורכבים לצבאות ברמת תיכנון הלוגיסטיקה אשר מהווים אבני היסוד הבסיסים ביותר כל ענפי הכלכלה .... אנשים אלו קבעו סטנדרטים חדשים של מדע והמצאות ויזמות מדעית וטכנולוית כמו שהמותגים ביל גייטס טד איריסון איזנברג קבעו סטנדרטים חדשים ביזמות, ניהול עסקי והקמת תעשיה בין לאומית . אז תן להם לפחות קצט כבוד ,לפחות קצט. לעניין הקובלנה על אנשי עסקים שיכנסו לפה או שמדירים את רגליהם , יש פה מספיק יזמים ומהנדסים ברמה גבוה ביותר שקוראים את הפורם למה הם לא מתלוננים כל כך הרבה כמוך ??? . ויש פה ששואלים שאלות פחות בעלי גוון מקצועי אך לבסוף קיימת הרמוניה. אם אתה מרגיש בינוני כפי שכתבת את זה על עצמך , אני באמת מצער מכל לבי אבל זה כבר עניין אישי שלך עם עצמך יש פורומים בשפע לנושא זה תסתכל ברשימה ותבחר לך כמה . אם יש לך הרבה כסף בבנק כמו ששוב אתה כותב על עצמך ,שימחה גדולה בליבי ולכן ביטחוני הוא שאתה תורם ברוחב לב לאגודות ברחבי הארץ והעולם ... נישמח עם תספר לנו יותר על עניין זה בהרחבה יתתרה ובמשפטים אורכים דבר שיהווה דומא לאנשי הפורום !. ואם אתה טוען שכתבת את גבריך בציניות ! שוב כמו שאתה טוען על עצמך , אז מה אתה בכלל מתבכיין שעונים לך ככה ? לענייו האישי שלי, שהטריד אותך וזה העברית שלי פה דבריך אמת ויציב אתה בהחלט צודק יש לי שגיעות כתיב שאפילו אותי מצחיקות שאני קורא בשנית אבל זה מה יש - ויותר גרוע אין חשק לתקן אותם בשבילך וזה זבש"ך. ואחד הדברים שלמדתי בחיים עןד בגיל העשרה שקשור למשא ומתן מי שמבלבל את המוח - מבלבל את המוח. סוף לכל תעלול. סורי חברים על הרמה ועל הבוטות זה בהחלט לא המקום ולא מטרת הפורום אבל לדעתי תקפו פה את הרשות לעסקים מעל לכל פופורציה ובלי רחמים. גם לי היא מחקה פע הודעה ...אבל היא עדין גוף שמשליט פה סדר נפח חיובי עבודה ומאמץ רב לאורך זמן ! יהיה האינטרנס אשר יהיה לה ,הרי אנחנו לנו הברירה אם לאכול מן הפרי !. ומי שירצה לתרום אני בטוח שרק כולנו נישמח , רק שזה לא יהיה על חשבון רמיסת האחר. ושוב סליחה על השפה והבוטות.

mamonako

New member
יפה מאוד.כל הכבוד.כל מילה פנינה.

ישר כח. הטבת להתנסח. גיורא

smd

New member
אנחנו זקוקים ליזם.

ותמיד נקשיב ונלמד ובמיוחד ניישם. לא איכפת לנו שהיזם יהיה חלק מהחברה .

אני נפעם (ולא בציניות)

אני שמח על הביקורת, כמו גם על הביקורת-על-הביקורת, שכן ההודעות מוכיחות (שוב) שבפורום חברים אנשים רציניים, יצירתיים ושמוכנים לתרום מנסיונם לחברים האחרים. ולגופו של עניין, י ז ם - יש המון צדק בדבריך אבל כפי שהסברתי בעבר- למדיה יש את המגבלות שלה. לא ניתן לצרף תוכנית עסקית לכל הודעה ואני גם מניח של- 80% מהיזמים יש רעיון מצויין אך חסרה המיומנות, ההכשרה והנסיון הניהולי להוציא אותה לפועל. זו בדיוק המטרה של מרכזי טיפוח היזמות ואין הפורום מתיימר להחליף אותם. מטרת הפורום היא יצירת סינרגיה בין החברים: לחלקם רעיון, לחלקם האחר נסיון והון וליתר ידע שעשוי לסייע. גם מהודעות מהסוג שאליה אנו משורשרים יש פוטנציאל לצמוח דווקא מתוך הפורום (ולראיה- ראה את התשובות להודעה הכוללות מספרי טלפון). למרבה הפלא (מיתון וכיו"ב) כסף רב מתגלגל בשוק הישראלי ומחפש אפיקים להשקעה ותמיד ייתכן כי דווקא SMD או כל חבר אחר הוא המיראביליס הבא. בימים האחרונים אני עובר על הצעות עסקיות שנשלחו אלי במייל ומנסה לתת להם פתרונות מקומיים, אם בקישור למשקיעים ואם בהעברתן לבדיקה מקצועית. אנו עומלים כל הזמן על שיפור הכלים המקצועיים לטובת היזם והמשקיע אך יש לזכור שכל מרכזי טיפוח היזמות פועלים בתקציבים ממשלתיים מוגבלים (ולא מתפשרים על איכות ומקצועיות). לסיכום, אני שמח על הערות בונות מהסוג הזה שפועלות לטובת כל החברים ואשמח אם תמשיך בכך. נ.ב- אני לא רואה טעם להכנס לעניין הסגנון של חברי הפורום- כולנו אנשים בוגרים ויש לקחת הכל בפרורפורציות.

smdהחדשה

New member
משקיע לעסק משתלם ביותר

באמתחתי ובאמתחת בעלי יש לנו אעיון עיסקי אדיר ללא הוצאות גדולות ,ללא השקעה גדולה. מדובר בתחום שאי אפשר להפסיד בו כסף. אם יש פה בפורום מישהו רציני שישלח מסר

למעלה