משקל.....לפני ואחרי

shelycat

New member
משקל.....לפני ואחרי

כמה מכן עשו דיאטה לקראת החתונה? כמה מכן העלו במשקל אחרי החתונה (לא משנה עם היתה דיאטה לפני החתונה או לא) הרבה או קצת?

danonit

New member
רק מצד אחד בינתיים ../images/Emo8.gif

ירדתי לפני החתונה איזה 6 קילו (מתוך 10 שרציתי
), מאז עברו פחות משבועיים ועוד לא ראיתי נזק - אני מקווה שישאר ככה!

מיכלכהן

New member
../images/Emo15.gifלא עשיתי דיאטה

התחתנתי כמו שאני ומן הסתם..נשארתי ככה..

שמופית

New member
לפני שהכרתי את תמיר,

עשיתי דיאטה בשומרי משקל והורדתי כ 12 ק"ג !!! הצלחתי לשמור על המשקל כמעט שנתיים ולקראת החתונה התחלתי לעלות (מוזר, אני יודעת, אבל אני מהלחץ אוכלת
). החלטתי שעכשיו אני ארשם שוב לשומרי משקל כי אני מתה מתה להוריד את מה שעליתי ועוד קצת... אגב, תמיר העלה איזה 10 ק"ג מאז שהוא פגש אותי, אבל אצלו ממש לא רואים את זה ולהיפך, זה מוסיף לו למראה לדעתי

מאי26

New member
אני התחלתי לעשות דיאטה בשומרי

משקל, כמה חודשים טובים לפני החתונה, הורדתי איזה 4 קילו, מתוך 10 שרציתי, אבל אחרי זה לא היה לי כוח להמשיך איתה, אז נשארתי פחות או יותר באותו משקל עם קילו - שניים לפה או לשם (בדרך כלל זה היה כלפי מעלה...) בימים שלפני החתונה לא הצלחתי לאכול מההתרגשות אז ירדתי עוד איזה 2 קילו, והבאסה היא שמיד אחרי החתונה טסנו לברצלונה ואכלנו שם כמו... חבל"ז. הקיצר, חודשיים אחרי החתונה עליתי כבר איזה 3 קילו. ממש באסה. ואין לי כוח להתחיל להוריד אותם...

limor 2

New member
עליתי 4 ק"ג מכל הלחץ עם החמה

אבל עכשיו אני כבר חוזרת לעצמי. עדיין לא רואים ירידה במשקל, אבל אני כבר לא בולסת.

kisses

New member
לא עשיתי דיאטה להיפך הייתי צריכה

לשמור על המשקל שלי שלא יזוז לא לכאן ולא לכאן כי השמלה היתה בול עלי. נכן להיום אני מאוד מנסה להוריד במשקל ומקווה שאצליח.

תוכי

New member
אני........

ירדתי לפני החתונה...........2 קילו ועליתי עם ריבית חבל על הזמן ב- 9 חודשים לא להבהל 11 קילו ועכשיו הורדתי כבר 8.50 קילו והדרך עוד ארוכה

dorlim

New member
לפני החתונה לא עשיתי דיאטה

אבל הורדתי איזה 3-2 מאז החתונה עליתי 1-2 ק"ג (ואני מקווה להוריד אותם חזרה
)

Ronnie*

New member
לפני החתונה רזיתי

בשלושה קילו בערך, כמעט בלי כוונה... אף פעם לא האמנתי שזה באמת יכול לקרות, אבל השילוב של הצטננות ארוכה עם ההתרוצצות עשו את זה. מאז עליתי קצת ואני נאבקת כי אני לא רוצה שהשלושה קילוגרמים המעצבנים האלה יחזרו
אבל אני לא רגילה לדיאטות וכנראה שאין לי כוח רצון.

mishmish3

New member
אני

לפני החתונה עשיתי דיאטה כמו כולן מיד אחרי החתונה בירח דבש באיטליה עם האוכל והיין של טוסקנה עליתי כמובן, היום, חצי שנה אחרי החתונה אני יותר רזה ממה שהייתי בחתונה, בערך 4 ק"ג פחות וכשאני מסתכלת על התמונות והוידאו אני נראית לעצמי ממש בטטה (שקלתי אז בערך בסביבות ה-56 עד 57 קילו ל-1.65 ס"מ) אבל נראה לי שזה בגלל שגם אם ישלחו אותי לחצי שנת גיבוש בביאפרה או סומליה יהיה לי סנטר של בייגה שוחט, ש מ ש ג ע אותי בתמונות !!!!!

למעלה