משקל משקל משקל

or 333

New member
משקל משקל משקל

זהו בנות לא צפון ולא דרום עד היום התרברבתי כמה שהמשקל שלי טוב וכל השנים נשקלתי באותו אחד עד שהלך עכשיו קניתי משקל דיגיטלי ונחשו אני שוקלת 4 קילו יותר ממה שחשבתי וזה אומר שכל השנים לא ידעתי את המשקל האמיתי כשעליתי על המשקל בסופר אמרתי למוכרת אבל זה לא יכול להיות אני שוקלת 83 איך זה יכול להיות שזה מראה 87 ואז אני אומרת לה המשקל לא טוב והיא אומרת תשמעי היו חגים על האש וכו' ואני אומרת לא זה לא יכול להיות בסוף סיכמנו שאני קונה את המשקל בודקת לא טוב מחזירה עכשיו שקלתי שקית אוכל שרשום 3 קילו והמשקל מדויק להפליא ואני פשוט בהלם כי פסיכולוגית חזרתי אחורה כאילו לא עשיתי כלום טוב נשאר להשלים עם העובדות לשנות חשיבה ולהתחיל מחדש

../images/Emo140.gifמעצבן ומזכיר לי שגם אצלי המשקל

למרות שהוא דיגיטלי, ונראה משוכלל נורא בכל פעם שמזיזים אותו, הוא מראה משקל אחר. הוא נמצא מתחת למיטה וכנראה שהרצפה עקומה (נשמע כמו תירוץ עלוב...) ובגלל זה יש פער של קילו או שניים בכל שקילה גם במרווח של דקה בין שקילה אחת לשניה, ובעיקר במרחק של בלטה אחת או שתיים...
שיהיה המון הצלחה וכל הכבוד על החשיבה החיובית אני עכשיו די בבית עם חופשת לידה, עומר רק בן חודש וחצי אז אני אשתדל ללוות ושיהיה רק טוב

חן123

New member
אני לא חושבת שאפשר לדעת

מה נכון. אולי הסטיה של המשקל היא באחוזים? עזבי את המספרים, מה שהרי חשוב זה איך את נראת, השקילה הי רק אינדיקציה, אז כל פעם שאת רואה מספר תורידי 4 ק"ג וזהו.

אתי אתי

New member
אוי אוי אוי

אבל מה זה בעצם משנה? תתייחסי להבדלים - עליה/ירידה, זה מה שחשוב. אל תתני למכשיר להוריד לך את כמות החיוכים !!!

למעלה