משקל עודף אחרי לידה

meravka9

New member
משקל עודף אחרי לידה

שמי מירב וכבר כתבתי לפורום לפני כחודש אז ככה: ילדתי לפני חודשיים, ובמהלך ההריון עליתי משהו כמו 15 ק"ג, אלה שלדאבוני את ההריון התחלתי במשקל עודף של 10 ק"ג ניסיתי במהלך השבועות האחרונים ניסיתי להתחיל בדיאטה, אלה שאחרי מס' ימים שבהם ראיחתי כי אין התקדמות ואני לא יורדת במשקל, התייאשתי וחזרתי לזלול כמו מטורפת... אני אומנם מניקה בהנקה מלאה אולם כמות האוכל שאני דוחפת לפי מצריכה ממני להניק גדוד של ילדים על מנת להתגבר על כמות הקלוריות הנצרכות. הדיאטה שבה השתמשתי ואני משתמשת עד כה היא של קופת חולים כללית והיא כוללת בתפריט 1100 קלוריות המורכבות מכל אבות המזון. מה הסיבה לכך שבימים הראשונים בהם אני אמורה לרדת כמות גדולה של ק"ג, אני בעצם "תקועה" ולא יורדת במשקל בכלל - העובדה הזאת מייאשת אותי וגורמת אצלי לתסכול אני שוקלת 77 ק"ק וגובהי 164 ס"מ כך שאני צריכה לרדת 16 ק"ג. היום התחלתי שוב בדדיאטה המדוברת, ואני מקווה להצליח, רק אשמח לקבל תגובה בנוגע לעובדה שדווקא בימי בהם אני אמורה לרדת במשקל הכי הרבה אני לא יורדת בכלל...

napopo

New member
עצה....

אין טעם להשקל כמה ימים אחרי שהתחלת את הדיאטה, לא תראי שום שינוי חכי בסבלנות שבוע שלם ותשקלי את עצמך באותו יום ובאותה השעה שנשקלת פעם ראשונה. אם עשית את הדיאטה כמו שרשום אני בטוחה שלא תתאכזבי. גם אני עשיתי דיאטה של קופ"ח ובשבועיים הראשונים הורדתי יפה. כמובן שאם רוצים לתת תנופה צריכים לעשות גם ספורט, זה מאוד עוזר להוריד עוד כמה גרמים ומעצב את הגוף....(אומרת מי שעוד לא עשתה ספורט מאז הלידה...

חן123

New member
מצטרפת לעצה

אולי בדיוק הייתי לפני מחזור/ביוץ? אני הייתי מחכה שבועיים ואז נשקלת

למעלה