משקל

משקל

אובססיה קטנה שלי, בתקופות מסויימות של השנה, בתקופות בהן אני עולה, זה תמיד נע למעלה ולמטה, הלוך ושוב, הייתי אמורה להתרגל ולהשלים עם המצב. אני לא מדברת על עליה של 20 קילו, גם לא 10. משהו כמו 3. אבל כאלה שמפריעים. לי (ולא, אני לא מפלצת, הייתי 48 קילו, משקל נורמלי... וגם אני לא סתם בכיינית, כשזה לא מחמיא, אז זה לא מחמיא) בקשר זה קצת מבאס, חבר שלי מאוד אהב את איך שנראיתי כשרק הגעתי לפה, ומה לעשות, הוא אומר כמה שהוא אוהב ושזה לא מפריע לו, אבל אין מה לעשות, ברור שזה יפריע, לי ולו. מפריע לאכול על ידו, מפריע לבלוס כמו שלפעמים מתחשק, ובכלל...מפריע. חשוב לי לציין לפני שמישהו יחלום על להתלהם עליו, הואלא אמר כלום והכל זה אני:) והראש העמוס בשטויות שלי. מה אתם חושבים על כזה דבר בקשר? לכם זה היה מפריע? זה קרה לכם? באיזה צד הייתם? מה לדעתכם צריך לעשות במצב כזה? להכנס לפאניקה ולהתחיל בהליכים דרסטיים? להרגיש כמו מפלצת? לחשוב- לא נורא, זו תקופה שתעבור כי אתם בטטות וברגע שתכנסו לשגרה המצב יחזור לנורמלי? ואיך הייתם מרגישים על יד בן הזוג? היה לכם איכפת? וסליחה לבובה שושית שאת צריכה לשמוע על זה גם פה! אובססיב זו אובססיה. תודה.

Cobe Anan

New member
אני אחד שמפריע לו..

שונא להרגיש שאני לא מספיק מושך בשביל דקלה, גם אם לה בעצמה לא אכפת. אני מרגיש רע עם עצמי, ומשתדל לשנות מה שאני יכול. אבל אני גם חושב שאם היא בעצמה תעלה 20 קילו, אז למרות שזה מאד יפריע לי, זה לא ישנה כלום ביננו. אחרי מספיק זמן בקשר, למראה החיצוני כבר אין שום השלכות משמעותיות. כמובן שאני אשמח מאד אם העודפים ההם ייעלמו כמו שהם צצו, אבל בתכל`ס- זה לא באמת משנה את מי שנמצאת בפנים, נכון?

זכוכיות

New member
קצת קשה לי לענות לך,

בעיקר כי אנחנו ממש רחוקות אחת מהשניה על הסקאלה, אני לא 48 ק"ג. בנוסף, אני רגילה לתנודות קיצוניות במשקל, אני לא מדברת על 3 ק"ג אלה על טווחים של כ20 ק"ג (ויותר) לכאן או לכאן, הייתי הכל, הרגשתי הכל, חוויתי הכל- בכל מה שקשור למשקל, אז 3 ק"ג מבחינתי הם בלתי מורגשים... כלומר, הם תמיד חלק מתהליך גדול הרבה יותר שכבר באיזשהו אופן, התרגלתי אליו, זה בא ואז זה הולך ואז בא שוב ואז הולך שוב וכו' וכו' וכו'. זה נהיה חסר משמעות. מה אתם חושבים על כזה דבר בקשר? שוב, מורכב יותר, עם האקס שלי לדוגמא- הרגשתי רע על כל ק"ג, למרות שגם הוא לא אמר מילה- ידעתי עוד מהתקופה שבה היינו חברים טובים, שהוא נמשך לנשים רזות, אפילו רזות מאוד, אז התחושה הכללית על כל ק"ג היתה ממש רעה וקיצונית. הייתי איתו שנתיים וחצי, ואכלתי על ידו פעם אחת ויחידה- קרקר, וגם זה אחרי יומיים של צום, כשהוא ממש "הכריח" אותי. עם שי הרבה יותר נוח לי. בעיקר בגלל שהוא מכיר את הבעיה מקרוב (הוא היה שמנמן בעברו, בצבא הוא ירד 13 ק"ג וגם היום יש לו כמוך תנודות של 2-3 ק"ג מדי פעם) ואני יודעת שבניגוד לאקס שהבין- אבל לא הבין, הוא באמת באמת באמת מבין ויודע להגיד את הדברים הנכונים, כלומר- להקל עלי אך לא להחמיר את הבעיה. בהתחלה עוד הייתי בסרטים, הכרתי 2 אקסיות שלו- שהיו רזות ויפות, ראיתי תמונות של עוד אחת, שהיתה רזה ויפה, ואני בתחילת הקשר שלנו שקלתי 80 ק"ג, אחרי פרידה מהאקס ועליה רצינית במשקל, וראיתי אותו מתאמן ואוכל נכון ומשקיע מעל ומעבר... אבל אולי דווקא נקודת הפתיחה הזאת היא מה שעשה לנו טוב, כי מאז רזיתי... ויש עליות מדי פעם, אבל לא כאלה שמחזירות אותי למצב של תחילת הקשר, אני יודעת שהוא מאוד אהב את איך שנראתי כשרק נכנסנו לקשר, ואין שום סיבה שהוא לא יאהב אותי עכשיו, כשהמצב פחות חמור. אין לי בעיה לאכול על ידו, אפילו לבלוס לעיתים (קורה). וכבר מזמן הפסקתי להיות כ"כ דרמטית וחסרת ביטחון כשעוד בחורה רזה ויפה מתחילה איתו מול הפרצוף שלי. אני יכולה להגיד בלב שלם, שאם שי היה משמין נורא, לא היתה לי בעיה עם זה. כלומר, היתה לי בעיה אם זה, אם זה היה מפריע לו כמו שברור לי שזה יפריע לו, אבל זה לא היה יוצר שום אימפקט על הזוגיות שלנו. כמו שקובי אמר, זה כבר חיבור מסוג אחר לגמריי, אין קשר בין זה לזה. אז כמובן שמהמקום שלי אני שומעת שעלית 3 ק"ג ואני לא יכולה שלא לחשוב שאין לך על מה להילחץ, כלומר- זה לא משהו ששבועיים של מאמץ קליל לא יפתרו, אבל אני יכולה להבין למה מישהי שלא רגילה לתנודות גדולות יותר יכולה להילחץ. הייתי ממליצה לא לקחת קשה, למען הבריאות הנפשית שלך, ולהפנים שבסך הכל את רזה, גם עם עוד 3 ק"ג, וגם אם הם ממש מפריעים לך- הם ירדו בסופו של דבר. טוב, חפרתי

comet9

New member
בחיים לא היווה פאקטור

לי לא מפריע המשקל של בת הזוג. אף פעם לא. ולמי שמפריע לה איתי, לא חייבת להישאר איתי בקשר..

חןשסק

New member
אני לא יודעת עד כמה זה צריך להפריע

אבל השאלה היא אם הוא מגיב, אם הוא שם לב לזה בכלל, אם הוא מחמא לך למשל שאת מורידה במשקל? אני לא חושבת שזה מפריע לי- 3 קילו לפה או לפה זה לא ממש משנה... כשחבר שלי הקודם רזה שמחתי לומר לו על זה... תלוי איך מתייחסים לזה. אם את אובססיבית למשקל שלך, אז זה לא משנה אם יש לך חבר או לא, את צריכה להיזהר מזה

pain is MY love

New member
אחרי הכל

לא המשקל זה מה שחשוב אלא איך שאת נראית עם המשקל הזה! ולכולנו יש תקופות של בליסה ותקופות של רעב.. אבל אחרי הכל עם חבר שלך איתך בזכות מי שאת ואת הכי יפה בעולם בעיניו לדעתי אם לא תעשי מזה כזה "אישיו" הוא אפילו לא ישים לב!

יש משהו בדבריך

ויש סיכוי שאני ניפחתי את זה מעל הרצוי והכי נכון, זה באמת בחיים לא שינה לי המשקל, כל עוד זה נראה טוב

pain is MY love

New member
תמיד יש משהו בדבריי ../images/Emo13.gif

אם הוא לא העיר לך ולא אמר לך כלום כנראה שהכל בראש שלך.. ואם הוא איתך וטוב לו אז כנראה שגם הכל בסדר אחרי הכל

בובית ../images/Emo26.gif

שושה שלי.... אוי מה יהיה הא?
את סתם נכנסת לשטויות. הוא מטורף לך על התחתתתת והשלוש ק"ג האלו לא מזיזים לו! כי הוא לא מרגיש אותם. הוא איתך כל הזמן. ובלי קשר, מה זה 3 ק"ג... את מורידה את זה בשנייה! מדוגמא אישית.... זוכרת אז כשבאתי... ועליתי באיזה 4 אולי אפילו 5 (לא זוכרת. לא רלוונטי) אצל סבתא
וזה לא הזיז לו. את יודעת למה? הוא אמר לי דבר כזה: כל עוד את מרגישה עם זה בסדר, ולא מתחילה בקטעים של לא אלך לים, או אשים חולצה ענקית בים, או אל תסתכל עליי...... הוא בסדר עם זה. וברור, שזה בשבילך. ברור. את יודעת שאת חוזרת ותוך שנייה מורידה הכל. אז אל דאגה. אני יש לי רעב כל החודשששששש אני זוללת בלי הפסקה! אבל נהנת מזה. אוכל זו לחלוטין אחת מתענוגות החיים. ואיך שאמא שלי אומרת - תגידי תודה שאכלת והיה טעים לך. מקווה שהמחשבות האלו יצאו מראשך כבר....
מגילה הא? חחח מואה

בחורה ששלמה עם עצמה

זה אחד הדברים הכי סקסיים שיש. גם לי בהתחלה עם החבר הנוכחי היה קשה (הוא שחיין ובכושר, מה שלא עזר לעניין) עם הגוף שלי אבל אחרי כמה חודשים הבנתי... שאם אני אתנהג כשמנה, ככה בדיוק הוא יראה אותי. ואם אני אהיה שלמה עם עצמי ואשדר ביטחון, לא יזיזו לו הק"ג העודפים שלי. בקיצור, את צריכה להגיע להשלמה עם עצמך (וזה לוקח שנים... אם בכלל ) או לפחות לשאוף לזה כי זה ממש לא קשור לחבר שלך, זה קשור אליך. אל תתני לפאקינג 3 ק"ג להשפיע לך על מצב הרוח עד כדי כך. פשוט תכריחי את עצמך לחשוב אחרת, תעבדי על עצמך תאכלי לידו מה שבא לך, תסתובבי לידו עם תחתונים באור דולק. גם אם באותו רגע תרצי שהאדמה תבלע אותך, אחרי שעה תרגישי יותר טוב. **כל מילה מניסיון**

למעלה