משקפיים שעושות כאב עיניים וראש

LostLander

New member
הלכתי גם לאופטומטריסט אחר.

גם הוא אמר שהוא לא יודע למה כואב.
הדבר היחידי שידע להגיד זה שהמרחק בין העיניים שונה מהמשקפיים הקודמות שלי ( נדמה לי PD )
ושדווקא במשקפיים הקודמות שלי המספר לא היה תקין
ובמשקפיים הנוכחיות המספר כן תקין
אבל שיכול להיות שההסתגלות הזאת לוקחת זמן ולכן כואבת לעיניים שלי. למרות זאת, מדובר בלמעלה מחודש הסתגלות ולכן מוזר לי....

LostLander

New member
משקפיים שעושות כאב עיניים וראש

היי!
עשיתי לפני חודש משקפיים חדשות, מספר שגבוה בכרבע מספר מהמספר הקודם (כעת 6.5 וגם צילינדרים)
תוך יום-יומיים התחילו לי כאבי עיניים חזקים וגם בהמשך כאבי ראש שהלכו והתגברו כל יום. לאחר שבוע עשיתי בדיקת עיניים חוזרת, הורידו לי את המספר למספר המקורי של המשקפיים הקודמות והביאו לי משקפיים חדשים.
תוך כמה ימים - אותו הסיפור. כאבי עיניים אדירים. החזרתי שוב את המשקפיים, עשיתי בדיקת עיניים פעם שלישית -
הפעם החזירו לי שוב למספרים החדשים (6.5) ומדדו לי את המוקד של העדשה ושמו אותו במקום הנכון.
מפתיע - גם הפעם המשקפים החדשים עושים לי כאב עיניים! פחות מקודם אבל עדיין.
ראוי לציין שאני עובד המון מול מחשב (8 שעות לפחות ביום) והתחילו תסמינים של כאבים ממחשב (עיניים יבשות וצורבות) אבל הכאב שיש מהמשקפיים \הוא שונה וקיים גם בסופי השבוע כשאני לא מול מחשב בכלל.
אילו עוד בדיקות אפשר לעשות על המשקפיים?? מה עוד יכול להיות לא מתאים בהן?!
תודה מראש!

משקפים שעושות כאב עיניים וראש

שלום,
למרות המשך לתלונתך, פנה לרופא עיניים להמשך ברור

LostLander

New member
הלכתי,

תודה על המענה. הייתי אצל רופא עיניים שבוע שעבר, הוא לא מצא כלום.
חשוב לי להדגיש שהתסמינים של כאבי העיניים והראש קיימים רק עם המשקפיים החדשים. כשאני עם עדשות מגע או המשקפיים הישנים שלי, אני לא חווה את הכאבים האלו.

LostLander

New member
ארזה,

לאופטימטריסט הלכתי כבר 3 פעמים לבדיקות חוזרות, ו-3 פעמים שינו את המשקפיים, תיקנו ושלחו לי חדשות.
אסביר שוב - הלכתי לרופא עיניים שאמר שהכל תקין; עשו לי 3 בדיקות עיניים וקבעו כי המספר במשקפיים נכון, ווידאו שמוקד העדשה נכון; למרות זאת, המשקפיים עדיין גורמות לי לכאב עיניים.
האופטימטריסט שבדק אותי 3 פעמים אמר שהוא לא יודע כבר מה לעשות ואיך לייעץ, לכן אני פונה אלייך

האם את מכירה עוד משהו שאפשר לבדוק , ספציפית? האופציה השניה שלי היא לוותר על המשקפיים האלו לגמרי, להחזיר אותן וללכת לעשות במקום חדש, בתקווה שהפעם לא יכאב.

תודה מראש

למעלה