משקפיי ראיה.

Saucy Girl

New member
משקפיי ראיה.

מה היום באופנה? יש לכם תמונות? מה הכי יפה? ומה הכי מכוער? אי צריכה לקנות, אבל אני לא יודעת אילו... יש למישהו הצעות? תגובות? דעות בעניין? זה יעזור לי.

../images/Emo7.gif

גם אני צריך משקפי ראייה..
לא רוצהההה
אבל יכולהיות שאני אקנה עדשות.. אני רוצה לקנות עדשות אבל הרופא המליץ שבהתחלה אני אשים קצת משקפיים ואחרי זה עדשות אבל אני לא מתכוון להסתובב עם משקפיים

una chiqita

New member
למה מה רע במשקפיי ראיה?

לי דווקא יש ואני נראית ממש טוב איתם.. ויותר אינטליגנטית
ובקשר לשאלה שלך אז אם תלכי לכל אופטיקה כבר תראי.. אבל זה תלוי מה יותר מתאים לך מה יותר יפה לך.. אני הייתי שלוש שעות בחנות עד שמצאתי משהו שיפה לי.. זה היה סיוט...

i l0ve u

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח

זה האחות הזונה בביתצפר.. דפקה אותי ואת טל.. גם אני עשיתי משקפיים לפני יום יומיים חחח איכסס כל כך לא מתאים לי אבל אני חייבת ללכת כדי שהחצי מספר ירד לי ואז אני לא יצטרך בכלל -אמן! וגם אני לא מתכוונת להסתובב איתן פאדיחות חחח

Saucy Girl

New member
יש לי כמו שלך טל. המספר.

עשו לי בדיקת ראייה בכיתה ג', ואז גילו שאין לי ראיה טובה. הסתרתי את זה מההורים שלי, עד כיתה ה'. אז פתאום הבנתי: אני לא אכנע לכל החברה. שיגיבו איך שבא להם. אני רוצה לראות טוב. מה איכפת לי מה חושבים עליי? שילקקו לי את התחת! זה מה שחשבתי. ולדעתי, משקפיי ראיה זה בכלל לא נורא. זה הופך לאט לאט למין פריט אופנה. אז אני רוצה לקנות. איזה צורות אתם אוהבים?

Saucy Girl

New member
וטל, עו משהו.

אתה לא חייב להסתובב איתם כל הזמן. הראייה שלי ושלך לא כזאת גרועה. אני לקחתי משקפיים רק לבצפר, לקרוא מהלוח, ולראות טלוויזיה. אני לא מסתובבת איתם כל הזמן.

cutey

New member
אין שום בעיה..

במשקפים,רק תמצא משהו שמתאים לך. לי יש עדשות (אומנם המספר שלי בכלל לא גבוה) אבל זה מאוד נוח. אם אתה ממש רוצה,אז לך על זה,אין איתם כל בעיה!

O Boy

New member
../images/Emo22.gif

לא נורא, יהיה בסדר... משקפיים זה לא כזה נורא... שאלה יהיו הצרות שלכם ולא אחרות...

למעלה