משקפים מולטיפוקאל

אסתרס

New member
משקפים מולטיפוקאל

לפני כחדשיים שיכנעה אותי האופטומטריסטית לעשות משקפיים כנ"ל הם עלו בסביבות 5000 שח. כשהרכבתי אותם החלו לי כאבי ראש עד בחילות, ואני בחורה בריאה וחזקה , לא יודעת מה זה כאב ראש ! בקיצור, חזרתי כעבור חודש לחנות ושם התחילו להסביר לי, שזה לא יכול ליהיות ואני צריכה להניע עם הראש ולא עם העיניים וכו... וכו...במילים אחרות מטומטמת . שוב חזרתי לחנות ושם פגשתי את הסוכנת של העדשות, בדקה בדקה ואמרה שתיקח למפעל וישפרו. חדש ימים זה היה שם. היום הלכתי לחנות, הפקידה נתנה לי את המשקפיים, בינתיים האופט" היה עסוק עם קליינטית, אז מדדתי לבד, והכל אותו דבר ! הסתכלתי בניירת וראיתי שהוראת הבצוע היתה על חיזוק החיבורים. האופט" התפנה, שם לי את המשקפיים ואמר איזה יופי, אמרתי לו אכן יופי, אבל אני רואה גלים.. הוא נדהם ואמר תשאירי לי ויהיה בסדר. הוא ואביו בעלי החנות אנשים הגונים מאוד, הוא כנראה לא ידע על כל הספור, כי האופט" כיוונה את פגישותינו רק כשהיא בחנות, הוא נדהם גם שנציגת החברה בדקה אותי והסבירה לי שמה שאני חושבת שאני רואה - זה לא , וזה רק נדמה לי ! הבנתי ש"גיליתי" לו מהלכים בחנות שהוא לא יודע עליהם. אני מקווה שסוף סוף עכשו יהיו לי המשקפיים. סתם לא שייך לאלצהיימר רק מרגיז- אז כתבתי. כי למי אספר לשלומי ? !

נילי41

New member
../images/Emo218.gifמשקפיים

איזה קטע, גם אני הייתי אתמול אצל רופא עיניים, אבל זה רק בשביל לחדש את רישיון הנהיגה שלי. הגעתי כבר לגיל שצריך אישורים רפואיים מרופא משפחה ומרופא עיניים בתוספת הצהרה שלי כדי לחדש את רישיון הנהיגה בכל שנתיים. בקשר למולטיפוקאל - אני מסתובבת עם שלושה זוגות משקפיים באופן קבוע. משקפי קריאה, משקפי ראייה ומשקפי שמש ובשום אופן לא מוכנה למולטיפוקאל, לא יכולה לסבול את זה. אני יודעת שזה לא עוזר לך אסתר בבעיה הספציפית שלך עם המשקפיים האלו. אני נורא מקווה שיסדרו לך אותם לשביעות רצונך ושתוכלי ליהנות מהם. אני לא מנסה את זה אפילו...

zs1957

New member
צרות של משקפיים

היי אסתרס, מכעיס לקרא את מה שכתבת.גם לקחו ממך הרבה כסף וגם המוצר במקום שישמש אותך לראיה תקינה גורם לך לכאבי ראש. בעלי היה לו מוטיפוקל והוא לא הסתדר אתם . היום יש לו 2 זוגות משקפיים לקריאה ולמרחק. נקווה שהאופטומיסריסט יפתור לך את הבעיה במהרה. כל טוב, זהבה שחם

לאסתרס../images/Emo218.gif

צריך פשוט להתרגל למשקפיים לי יש משקפי ראיה וקריאה ביחד בהתחלה היה לי קשה עם זה כמעט נפלתי במדרגות אחר כך התרגלתי במקום 2 משקפיים יש לי אחד. בהצלחה

אסתר , את צודקת זה מתסכל

אסתר יקרה , גם לי יש משקפי מולטיפוקאל. אך לקח לי הרבה זמן עד שהעזתי כי כל הזמן פחדתי שלא אסתגל. אחי כבר השתמש בהם כשזה עוד היה נדיר כאן. בסוף נכנעתי אך למזלי הגעתי לאופטומטריסט מומחה בתל אביב שגם הגעתי אליו בעקבות טעות שעשה האופט' הקודם במשקפיה של בתי. היה לי מזל. הוא מומחה במיפוי נכון של העדשה במקרים כאלה. הבנתי שצריכים להיות מומחים כדי למקד את המרכז של העדשה. לכן , עלייך לדרוש תמורה מלאה לכספך. המחיר גם נראה לי מאד יקר אלא אם כן בחרת גם מסגרת יקרה. האופט' שלי הוא יקרן אך שילמתי פחות. אתן לך טיפ נוסף , יש לי גם משקפיים נוספים שנקראים סביבת עבודה , ז"א מולטיפוקאל בטווח קטן של 30 ס"מ עד מטר וזה מעולה למי שיושב מול המחשב הרבה. כי במולטי רגיל תצטרכי להשתמש בחלק התחתון של העדשה. זה גם איפשר לי להזמין למשקפי המולטי עדשות נגד שמש וזה מתאים להסתובב בחוץ ולנהיגה. מקווה שעזרתי לך קצת. בכל אופן , אני מקווה שיסדרו לך את העדשות ושגם תתרגלי אליהן מהר. לילה טוב וכמו שאמרת משעמם , כי הערב השאירו אותנו לבד בבית, חה, חה ,חה, ובעלי כבר נרדם מול הטלויזיה, התעייף מהנכד. טובה

אסתרס

New member
הייתי מאושרת../images/Emo218.gif

עם 3 זוגות משקפים, לראיה למרחק, לקריאה ולשמש, עכשו אני רק מוטרדת. כולם אומרים שצריך להסתגל, בסדר, אבל חודש זה לא יותר מידי ? וזה ממש לא נח לי, אני בדרך כלל לא עושה ענין מדברים הקשורים אלי, אני בכלל בכלל לא מפונקת אבל משהו פה לא נראה לי בסדר, כאילו שהם עשו טעות וקשה להם להודות בזה. טוב נחכה ונראה. בכל אופן תודה מכל המתייחסים\ ות ושיהיה לכולנו וגם לענתי ולאמע שלה לילה טוב ו מ ש ע מ ם. ביי

zs1957

New member
חודש ימים זה הרבה זמן

להתרגל למולטיפוקל. אני חושבת שנעשתה טעות והם אינם מוכנים להודת. דרשי א כספך בחזרה ותפני לאופטומיטריסט שטובה המליצה עליו. בהצלחה במשימה !!!!! כל טוב, זהבה שחם

אסתרס

New member
אני עוד נותנת להם צאנס נוסף../images/Emo61.gif

ואחר כך אעשה כדבריך, תודה

אירילה

New member
חברה'לך , אנחנו פורום אלצהיימר

או שמא באמת שכחתם זאת ואז אני מתחיל לחשוש ש......

zs1957

New member
מפגש חברי הפורום בחנוכה

שלום גרשון, מה לגבי מפגש חברי הפורום בחנוכה? אפשר לקבוע תאריך ומקום. אשמח לשמוע היכן אתה רוצה שזה יתקיים. רוני הציעה לארח בביתה מה דעתך? אשמח לשמ וע את תגובתך. כל טוב, זהבה שחם

למעלה