כדאי לשאול רופא עיניים כמה זה באמת שווה
ברור. ברור שכדאי. זה לא מוצר שאתה מקבל בארץ ונמצא בחנויות צעצועים על המדף. אז צריך לברר.כדאי לשאול רופא עיניים כמה זה באמת שווה
אם זה היה טוב באמת היו מוכרים את זה בארץ בחנות נורמלית...
לא בהכרח. ראשית יתכן שזה מוצר יחסית חדש. שנית יתכן שהעולם המקצועי לא עומד מאחוריו ובכל זאת זה מוצר טוב. במקרה כזה חנויות מקצועיות לא ימכרו אותו, אך זה לא מעיד בהכרח על משהו.אם זה היה טוב באמת היו מוכרים את זה בארץ בחנות נורמלית...
הרי אם זה כ"כ טוב מה הבעיה לשלם דמי תיווך לחנות פיזית+יבואן+סיטונאי.
אפשר למכור אותו בחנויות לא מקצועיות ובעצם רצוי...לא בהכרח. ראשית יתכן שזה מוצר יחסית חדש. שנית יתכן שהעולם המקצועי לא עומד מאחוריו ובכל זאת זה מוצר טוב. במקרה כזה חנויות מקצועיות לא ימכרו אותו, אך זה לא מעיד בהכרח על משהו.
אלא שעבור חנויות לא מקצועיות זה לא בהכרח כלכלי, בעידן בו אפשר בקלות רבה ובמחיר לא פחות טוב משהן יכולות למכור להזמין את המוצר במרשתת.אפשר למכור אותו בחנויות לא מקצועיות ובעצם רצוי...
הרי לא צריך שום מקצועיות בשביל למכור אותו.
מנסים אם אוהבים קונים כמו כל בגד או נעל.
לקנות באינטרנט זה הימור ולמי יש כוח לשלוח חזרה?אלא שעבור חנויות לא מקצועיות זה לא בהכרח כלכלי, בעידן בו אפשר בקלות רבה ובמחיר לא פחות טוב משהן יכולות למכור להזמין את המוצר במרשתת.
תשובתי מלמעלה לא השתנתה.לקנות באינטרנט זה הימור ולמי יש כוח לשלוח חזרה?
מה הבעיה למכור את זה בחנות?
יש מלא חנויות שרק מחפשות למכור כל מיני אביזרים כאלה,
יעלה שם נגיד 30 אחוז יותר ואז יהיה שיווי משקל,יש אנשים שרק ימדדו ויקנו באינטרנט
ויש כאלה שירצו לחסוך את הטירחה וישלמו יותר.
אם זה היה בחנויות פיזיות הייתי מודד בתור משקפי קריאה.תשובתי מלמעלה לא השתנתה.
אין פה עיוורים. לא נראה לי שאתה בכיוון הנכון. מה שכן, יש פה אולי אנשים שצמאים ל"הכי טוב במחיר הכי יקר".: תציע אותם לעיוור שלנו
![]()
השכחת את מוגבי?אין פה עיוורים. לא נראה לי שאתה בכיוון הנכון. מה שכן, יש פה אולי אנשים שצמאים ל"הכי טוב במחיר הכי יקר".
אם לא טוב למוגבי, נציע את זה למוגרבי.השכחת את מוגבי?
: קרא את תגובה #27 שלו, שם הוא כותב "המשקפיים הבאות שלי יהיו במספר של בין מינימום משוער של 9.5 למקסימום משוער של 11".
הוא לודאי, אין לו כסף בשביל לרכוש את המשקפיים האלו למעט בפנטזיות שלו.אם לא טוב למוגבי, נציע את זה למוגרבי.
אם זה לא בלוף - זה שווה את משקלו בזהב.
דברים כאלה הם בדרך כלל לא שחור ולבן,זה עובד אבל בטח עושה יותר בעיות ממתקן...אם זה לא בלוף - זה שווה את משקלו בזהב.
למה פוקוס אוטומטי? יש בורג שאתה מכוון איתו עין עין בנפרד.דברים כאלה הם בדרך כלל לא שחור ולבן,זה עובד אבל בטח עושה יותר בעיות ממתקן...
יש גם אפשרות חלקית,למשל להשתמש בזה בתור אביזר - נניח אתה רוצה לקרוא משהו מרחוק או מקרוב
אז אתה שם קורא,ומחזיר חזרה.
הרי יש שם פוקוס אוטומטי אז זה יעשה לך כאב ראש אם הוא כל הזמן ישנה פוקוס.
במקרה כזה לחלק מהאנשים זה יהיה סביר ולרוב לא.למה פוקוס אוטומטי? יש בורג שאתה מכוון איתו עין עין בנפרד.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.