משקפי שמש אופטיות

• פותח הנושא LM817
  • פורסם בתאריך

LM817

New member
משקפי שמש אופטיות

אני מחפש לקנות משקפי שמש עם עדשות אופטיות (יש לי מינוס 1.5 בערך. אולי 1.25 בשתי העניים. לא עשיתי בדיקה מספר שנים).
הבנתי שמרבית המחיר של המשקפיים הוא לא המסגרת, הוא העדשות. ראיתי שחנויות שונות מציעות מסגרות זהות במחירים שונים. הכי זול נראה בסופר-פארם.
באתר של optistore הם גם נותנים מחירים לעדשות (הבדלים ענקיים בין העדשה הכי זולה להכי יקרה. יוצא בין 500 ל3000 שקל לפעמים. לא בדיחה).
אז עכשיו אני לא בטוח שכדאי ללכת לסופר-פארם. יכול להיות שאני חוסך על מסגרת, אבל העדשה יקרה יותר? או לחילופין, יתכן מצב שהעדשות יהיו באיכות ירודה?

בנוסף, האם תוספת פולרייז חשובה במקרה שאני לא מתכוון לנהוג? זה הבדל של עוד 500 שקל לפעמים.
אני בונה על מחירים של 700-1500 שקלים, עם חריגות במקרים מפתיעים.
תודה מראש.

מחירים לעדשות ראיה

שלום
הפורום לא נועד לומך לך איפה לקנות .? אני מציעה לך ללכת לאופטומטריסט שאתה סומך עליו, עם רשיון והמחירים שאתה מקבל הם הוגנים
זול מאד תמיד זה על חשבון משו
לשיקולך

LM817

New member
תודה על תגובתך,

ראיתי מספר הצעות מחיר.
סופר-פארם בלטה בצורה קיצונית עם מחיר נמוך פי 2 מהמתחרות.
המוכר בחנות טען שמשקפיים ב-500 שקלים כוללים גם מחיר מסגרת וגם עדשות אופטיות.
אני מאוד חושש לקנות איכות נמוכה. באף חנות לא הציגו לי מידע לגבי סוג העדשות. כל המידע שנתנו הוא ציפויים.
אני לא איש מקצוע ואני לא יודע איזה שאלות לשאול. שאלתי האם הגנת UV כלולה, המוכר אמר שזה כל כך ברור באליו שהוא אפילו לא חשב לציין לי.
אני מכוון לעשות סקר קטן בין חנויות אופטיקה בדיזינגוף סנטר מחר. אילו דברים היית ממליצה לשאול ולמה לשים לב? מקדם שבירה/עובי?
&nbsp

LM817

New member
קיטוב

עוד שאלה: האם לדעתך אדם שלא נוהג/רוכב צריך משקפים פולורייז או שזה השקעה מיותרת?

עדשות מקטבות

שלום
אני ממליצה בחום על עדשות מקטבות ,מקבלים ראיה חדה ונוחה יותר.
בהצלחה

למעלה