משק ברזילי
ביקרנו במסעדה בגרסתה התל אביבית. בתור מי שהכיר את המסעדה בגרסתה הישנה, הדבר הראשון שבולט לעין הוא הדחיסות. למרות שהמסעדה מורכבת משלושה מתחמים (שנים מהם ממוזגים ואחד בחוץ, בשמש), השולחנות די דחוסים אחד לשני. לא מפריע ברמה שאי אפשר לסבול, אבל מדגיש את האווירה הנדלנית התל אביבית לעומת המרווח מחוץ לעיר
המיקום הוא בין כמה סטקיות גורמה שמתהדרות בתאוות הבשרים שלהן - טוב שמציגים אלטרנטיבה שפוייה במתחם שכזה.
המנות הטבעוניות מסומנות בצורה ברורה בתפריט, מה שמאוד מקל לאתר מה שרלוונטי. יש גם תפריט החודש שמתהדר בכך שאינו מכיל חמץ והוא גם טבעוני לחלוטין. יש אופציות לצמחונים שבחבורה (אבל אין בשרים בכלל). אישית הייתי מעדיף שתהיה גרסה של התפריט הרגיל שתרכז את כל המנות הטבעוניות.
על האוכל עצו יש לי הרבה פחות מה להגיד. המנות שאכלנו נראו כמו מנות היישר מ"טבעונים שמדכאים אותי" והטעם היה סביר אבל לא התעלה לרמות שהייתי מצפה ממסעדה למעט מרכיבים מסויימים במנות שהוכנו היטב. בתור מי שעוקב אחרי כל הבלוגים הטבעוניים בארץ ואחרי לא מעט בלוגים טבעוניים בחו"ל וגם מבשל בעצמי אני יודע שאין סיבה שאוכל טבעוני ייראה ככה.
אם אפשר היה להביא את האוכל של "זכאים" למסעדה הזו שמבחינת עיצוב נראית טוב, התוצאה הייתה לדעתי הרבה יותר מוצלחת.
ביקרנו במסעדה בגרסתה התל אביבית. בתור מי שהכיר את המסעדה בגרסתה הישנה, הדבר הראשון שבולט לעין הוא הדחיסות. למרות שהמסעדה מורכבת משלושה מתחמים (שנים מהם ממוזגים ואחד בחוץ, בשמש), השולחנות די דחוסים אחד לשני. לא מפריע ברמה שאי אפשר לסבול, אבל מדגיש את האווירה הנדלנית התל אביבית לעומת המרווח מחוץ לעיר

המיקום הוא בין כמה סטקיות גורמה שמתהדרות בתאוות הבשרים שלהן - טוב שמציגים אלטרנטיבה שפוייה במתחם שכזה.
המנות הטבעוניות מסומנות בצורה ברורה בתפריט, מה שמאוד מקל לאתר מה שרלוונטי. יש גם תפריט החודש שמתהדר בכך שאינו מכיל חמץ והוא גם טבעוני לחלוטין. יש אופציות לצמחונים שבחבורה (אבל אין בשרים בכלל). אישית הייתי מעדיף שתהיה גרסה של התפריט הרגיל שתרכז את כל המנות הטבעוניות.
על האוכל עצו יש לי הרבה פחות מה להגיד. המנות שאכלנו נראו כמו מנות היישר מ"טבעונים שמדכאים אותי" והטעם היה סביר אבל לא התעלה לרמות שהייתי מצפה ממסעדה למעט מרכיבים מסויימים במנות שהוכנו היטב. בתור מי שעוקב אחרי כל הבלוגים הטבעוניים בארץ ואחרי לא מעט בלוגים טבעוניים בחו"ל וגם מבשל בעצמי אני יודע שאין סיבה שאוכל טבעוני ייראה ככה.
אם אפשר היה להביא את האוכל של "זכאים" למסעדה הזו שמבחינת עיצוב נראית טוב, התוצאה הייתה לדעתי הרבה יותר מוצלחת.