משק ברזילי

משק ברזילי

ביקרנו במסעדה בגרסתה התל אביבית. בתור מי שהכיר את המסעדה בגרסתה הישנה, הדבר הראשון שבולט לעין הוא הדחיסות. למרות שהמסעדה מורכבת משלושה מתחמים (שנים מהם ממוזגים ואחד בחוץ, בשמש), השולחנות די דחוסים אחד לשני. לא מפריע ברמה שאי אפשר לסבול, אבל מדגיש את האווירה הנדלנית התל אביבית לעומת המרווח מחוץ לעיר

המיקום הוא בין כמה סטקיות גורמה שמתהדרות בתאוות הבשרים שלהן - טוב שמציגים אלטרנטיבה שפוייה במתחם שכזה.

המנות הטבעוניות מסומנות בצורה ברורה בתפריט, מה שמאוד מקל לאתר מה שרלוונטי. יש גם תפריט החודש שמתהדר בכך שאינו מכיל חמץ והוא גם טבעוני לחלוטין. יש אופציות לצמחונים שבחבורה (אבל אין בשרים בכלל). אישית הייתי מעדיף שתהיה גרסה של התפריט הרגיל שתרכז את כל המנות הטבעוניות.

על האוכל עצו יש לי הרבה פחות מה להגיד. המנות שאכלנו נראו כמו מנות היישר מ"טבעונים שמדכאים אותי" והטעם היה סביר אבל לא התעלה לרמות שהייתי מצפה ממסעדה למעט מרכיבים מסויימים במנות שהוכנו היטב. בתור מי שעוקב אחרי כל הבלוגים הטבעוניים בארץ ואחרי לא מעט בלוגים טבעוניים בחו"ל וגם מבשל בעצמי אני יודע שאין סיבה שאוכל טבעוני ייראה ככה.

אם אפשר היה להביא את האוכל של "זכאים" למסעדה הזו שמבחינת עיצוב נראית טוב, התוצאה הייתה לדעתי הרבה יותר מוצלחת.

Ofericko

New member
משעשע, לגבי האוכל...

מעניין, מקום שמשקיע בטח לא מעט בהרבה גורמים שונים, שיוציא תחת ידיו אוכל כ"כ בינוני כפי שאתה מתאר.
אבל עד שלא אהיה שם לא אוכל לשפוט.

אני מקווה שמדובר במעידה חד פעמית

אולי העובדה שהזמנו מתפריט הצהריים בשעות בהן המסעדה מגישה את תפריט הבוקר פגמה בבישול.

ladybug6

New member
שמעתי לא מעט ביקורות דומות

עוד לא יצא לי לשפוט בעצמי, אולי באמת בגלל אותן ביקורות בינוניות, שאנשים רוצים נורא לפרגן אבל מתקשים לעשות את זה כי האוכל לא עומד בציפיות.. אז כל פעם אני אומרת שאולי הפעם ובסוף הולכת לזכאים (ונהנית מאוד..) :)
עד כה גם כל מי שהבאתי איתי לזכאים שאינו טבעוני - עף על האוכל שם, אז למה להרוס? דובקת במה שעובד וטעים..
אבל מרגישה שאני חייבת לעשות את הוי הזה ולפחות לנסות :)

elin86

New member
אנחנו היינו שם וגם לא נפלתי

אכלתי ארוחת בוקר טבעונית.. ה"חביתת" חומוס היתה לא מוכנה וביקשתי להחזירה לעוד טיגון
הממרחים לא היו מדהימים.. השירות היה לא משהו ושכחו את הקינוח שהזמנו כך שחיכינו המון זמן והיינו צריכים להזכיר לו..
מקווה להגיע לזכאים..

merav999

New member
גם אני הייתי שם

האווירה הייתה מאוד נעימה, השירות נחמד, הצלחות של האוכל נשארו מלאות כמעט לגמרי...

הביאו לנו קינוח ע"ח הבית לאחר שראו שהצלחות מלאות (למרות שלא ביקשנו ואמרנו שהכל בסדר) שגם הוא נשאר כמעט בשלמותו....

למעלה