משק``ית בטחון שדה

נופר

New member
משק``ית בטחון שדה

אני מועמדת למודיעין לתפקיד משקי``ת בטחון שדה. בהרצאות, במבדקים ובראיון האישי ניסו להסביר לנו את מהות התפקיד אבל הכל עדיין נשמע נורא מעורפל. מישהו יודע מה משמעות התפקיד משקי``ת בטחון שדה? מה התפקיד כולל? תודה, נופר.

תול

New member
עד כמה שידוע לי...

לפי מה ששמעתי, התפקיד הוא באמת מעניין. מש``קית בטחון שדה צריכה לדאוג שלא ידלוף מידע מסווג מהמקום בו היא מוצבת. (ביחידות השונות של צה``ל ברחבי הארץ) היא עושה זאת ע``י תחקור החיילים. ומה שנחמד הוא שהיא יודעת את מה שלאחרים אסור לדעת... אני יודעת שהתפקיד כולל הרבה נסיעות, אבל חוץ מזה אין לי עוד הרבה מידע.

rotev

New member
אל תדאגי... :cool:

אחי החורג הוא מש``ק ביטחון שדה כרגע ואבא שלי גם שירת בבטחון שדה ואני יכולה להגיד לך, קודם כל, שמדובר בתפקיד ממש איכותי. מעבר לעובדה שיש לך סיווג בטחוני גבוה ואת באמת יודעת דברים שאחרים לא יודעים את קובעת לאנשים, לרוב בהרבה דרגות מעליך, את הסיווג הבטחוני. לומדים בקורס הרבה על שפת גוף של אנשים ואיך ``לפענח`` התנהגויות שונות, שזה בהחלט מועיל בחיים. אחי ממש נהנה בתפקיד שלו ואני ממש חושבת שאם עברת את כל המיונים את צריכה ללכת על זה. כשתגיעי לתפקיד ותדעי את כל הדברים הסודיים ``המגניבים`` תביני למה לא יכלו להגיד לך עכשיו כלום...

bbbb

New member
בטחון שדה

בטחון שדה

משק אמור למנוע ממידע לדלוף לידים לא נכונות וזה כולל גם אזרחי ישראל חילים בצה``ל ואפילו חילים באותה יחידה לכן אני ממליץ לכולם כדי לשמור על המדינה אם אתם יודעים דברים מסווגים אל תפיצו אותם !! להסביר למישהוא בפורם זה דבר אחד ולתת מידע סודי זה דבר אחר לגמרי !! מעבר לעובדה שזה לא חוקי (נחשב ריגול ובגידה) תקחו בחשבון שכל מדינות ערב (ולא רק) קוראות את כל החומר בפורם זה ודומים לו !! זהירות בחזרה לנושא משק בטחן שדה זה תפקיד מעניין ומאתגר נ.ב. סליחה על הכבדות אך זה נושא מאוד חשוב

למעלה