משרדי הפרסום לדורותיהם: תתעוררו כבר

sharona34

New member
משרדי הפרסום לדורותיהם: תתעוררו כבר

שמי שרון, מתגוררת בת"א וניידת. מאז הפרסום הקודם, אני עדיין מחפשת עבודה כפלנרית, גם במשרה חלקית. משרד הפרסום שמעוניין בי מוזמן ליצור קשר או להשאיר כתובת להפניית ק"ח מלאים. ביי. 051-758464. הכשרה מקצועית: מרץ 2003:קורס פרסום,מסלול פלנינג ב"הבצפר" (9 חודשים). בין נושאי הקורס: מבוא לשיווק, מידענות, שיווק למגזרים, פלנינג, מחקרי שוק, TGI ועוד. השכלה: M.A. בלימודי עבודה, את"א; B.A. בסוציולוגיה באת"א. ניסיון תעסוקתי: ע. מנהלת תוכן באתר אינטרנט; מידענות וניתוח מידע שיווקי; תחקירנות (במרכז פדגוגי) ועוזרת מחקר באת"א.

mrokah

New member
מוריד חשק

המכירה הזאת, ואף אחד לא רוצה לקנות, מעציב. יש באתר של אייס המון הצעות עבודה לפלנרים, קו"ח עדיפות על הודעות בפורום. שיהיה בהצלחה.

papaya132

New member
היי

רק רציתי לומר לך שאני מכירה את ההרגשה ואני כל כך צמינה ללבך. אני סיימתי תואר ראשון בתקשורת וניהול לפני שנה ויש לי נסיון של שנתיים כתקציביאית במשרדי פרסום בינוניים. אולם הצלחתי להגיע לראיונות במקומות מכובדים אולם בסופו של דבר כולנו יודעים שכל הראיונות הללו הן כמו מכרזים ממשלתיים שלכולם כבר ברור מראש שמי שיגיע למלא את התפקיד הוא האח של או הבת של או החבר של. בכל מקרה הרגשתי הינה שלמרות כל הכישורים שלי (ואני בטוחה בהם) בסופו של דבר רק קשרים הם הגורם הדומיננטי לקבלה לעבודה. בהצלחה...

למעלה