משרד הבטחון- חלק א´

משרד הבטחון- חלק א´

הי לכולם, משהו לשתף אתכם. היום יש לי תוראצל הרופא של משרד הבטחון שאחראי על איזור מגורי. קבעתי אתו פגישה כי אני מעוניינת לקבל את ההתחיבויות לכל מה שקשור להריון שלי ממשרד הבטחון. ההריון שהוא בסיכון, בגלל הלופוס כמובן, אני חושבת שמגיע לי. (כולל תרופות מיוחדות ויקרות שאני מקבלת רק בגלל הלופוס ובינתיים קונה אותן בעצמי.) בפעם האחרונה שהייתי שם (לפני ההריון,סיפרתי לרופא הזה שאני מתכוונת להרות ורציתי לדעת מה מגיע לי משרד הבטחון. הוא אמר שאני מוכרת רק על לופוס עם בעיות בכליות ורק על זה אקבל את מה שמגיע לי. הריון, הוא אמר, לא נידון בזמנו בוועדה ולכן אם אני מעוניינת לקבל טיפולים שקשורים ללופוס בגלל הריון, יהיה עליהם לפתוח שוב את התיק שלי ולדון בו מחדש. הוא אומר שלא כדאי לי כי הם עלולים להוריד לי מאחוזי הנכות שלי (שכן עכשיו אני ברמיסיה). האחוזים שנתנו לי לפני כ-3 שנים הם לצמיתות. (55%). היום אני הולכת לשם כדי להבין לעומק את העניין. אני עוברת המון בדיקות בהריון הזה בגלל הלופוס וחלקן יקרות מאד. אתם לא חושבים שזה תפקידו של משרד בהבטחון לעזור לי כאן? אפילו קצת? עידכונים על מה שאמר הרופא היום, אביא בערב. להתראות בינתיים ויום מוצלח לכולכם, עדית.

ritosh

New member
עדית ../images/Emo140.gif

מגעילים! הם חייבים לעזור לך. הלואי ולא היית צריכה אותם בכלל. צרי קשר עם ענת של מאי. אוהבת, ריטה

הי ריטה../images/Emo140.gif

דיברתי בזמנו עם ענת של מאי, אני זוכרת שעוזרים לה מאד, אבל אני חושבת שרק בעקבות מה שקרה לה לאחר הלידה. בכל אופן, תודה שהזכרת לי אותה, אני אשלח לה מסר ברגע שהרופא יגיד לי עוד פרטים היום. תודה ויום טוב, עדית.

עידית היי

קודם כל מזל טוב על ההריון
עכשיו כמה דברים חשובים: 1.אם קבעו לך אחוזים לצמיתות לעולם,אבל לעולם לא יכולים להוריד לך אותם. ובלי קשר שתודה לאל את ברמיסיה. 2.אני חולת לופוס איך שאת יודעת,ומשרד הביטחון נתן לי הטבות רבות(בלי קשר למה שקרה לי אח"כ) 3.אם את רוצה פרטים,את יכולה לפנות אליי במסר..... רק רוצה להגיד שמחודש שישי עד 3-6 חודשים לאחר הלידה,יש תוספת משמעותית במשכורת. עידית, את יכולה לבקש ממשרד הביטחון את כל ההפניות,ויש גם לגיטימציה שתעשי למשל בדיקות ומשרד הביטחון ישלם על זה. כולל התרופות. עידית,עברתי הריון,ויש לי ילדה מקסימה בת 3. אם יש לך שאלות תפני אלי ושוב פעם,משרד הביטחון נתן לי המון הטבות ללא קשר לארוע הלידה....

ל3

New member
עידית היקרה

כל הכבוד על כך שאת עומדת על זכויותך- אל תוותרי. אני מחזיקה לך אצבעות ואכן עדכני אותנו שלך, שירי

משרדהבטחון - חלק ב´

נו, אז כמעט כמו שחשבתי. הוא היה מאד נחמד וממש רצה לעזור, אבל הוא אומר שמבחינת משרד הבטחון הריון זה לא מחלה (כמובן) אפילו הריון בסיכון. הוא אמר שאם אצליח להשיג מכתב שהתרופה שאני מזריקה לעצמי קשורה ללופוס, אז הוא ממש ינסה לעזור לי ואולי יממן לי אותה, אבל הוא לא יכול להבטיח כלום. לגבי בדיקות הריון אחרות, הם לא נותנים. נו, מה לעשות. מה שכן, מחודש שישי עד 1/2 שנה לאחר הלידה, הפ נותנים תוספת ניכרת (יחסית) לדמי שיקום שאני מקבלת כל חודש. אז לפחות זה. ערב טוב לכם, עדית.

עידית את מתכוונת לקלקסן???

כי אם זה כן,ברור שהם חייבים,אבל חייבים לתת לך את זה. בכל מקרה כל מה שאת לוקחת בהריון,תביאי מכתב מהרופא למשרד הביטחון. בהצלחה. ואל תדאגי,את תקבלי מהם כל מה שאת זכאית

נועה בת

New member
../images/Emo25.gif ענתי י י י י י ../images/Emo25.gif

מה שלומך ?????? איך מתקדםם ???????????????? תיהיי בקשר

gaia20

New member
עידית, תראי להם../images/Emo123.gif

ואל תוותרי.... שתקבלי את כל הזכויות שלך! אני איתך!!!

למעלה