משרד הביטחון

לולית23

New member
משרד הביטחון

בעבר הייתי פעילה בפורום וכעת חזרתי כדי לבשר לכל אלה שהגישו תביעה להכרה כנה צהל מול משרד הביטחון
הגשתי תביעה לפני 4 שנים בדיוק- אפריל 2009
דחו את התביעה שלי, הגשתי ערעור, הגעתי לבית משפט השלום כדי לתת עדות, פסקו שם שמגיע לי 50 אחוז מכל דרגת נכות שתיקבע לי
הגשתי ערעור לבית המשפט המחוזי
היום התבשרתי סוףסוף שבית המשפט המחוזי קיבל את הערעור שלי וקבע לי 100% מכל דרגת נכות שתיקבע לי
בעוד כחודש (אם משרד הביטחון לא יערער לבית המשפט העליון) אני אגש לועדה רפואית לקביעת אחוזי נכות וסוף סוף אקבל את מה שמגיע לי
לפי מה שעו"ד שלי טוען הסיוכי שמשרד הביטחון יערער הוא נמוך
המסקנה שלי מכל הסיפור הארוך הזה- לא לוותר! אם אתם באמת ובתמים חושבים שהסוכרת שלכם נגרמה כתוצאה משירותכם הצבאי קחו עו"ד טוב ותגישו תביעה!
במהלך הדרך שלי ההתנהלות מול משרד הביטחון היתה לא קלה, הם ניסו לטעון שאני עדה לא אמינה, שאני שקרנית, שיש לי סוכרת סוג 2 בכלל, שאני לא יודעת על מה אני מדברת
אבל אני בעזרת תמיכה מהמשפחה ומהעו"ד שלי המיומן הצלחתי להוכיח את האמת שלי.
בהצלחה לכולם והלוואי שימצא מרפא מהיר

תומרונתם

New member
מנהל
שלום לך

קודם כל תודה על השיתוף, וכל הכבוד על העמידה על שלך ושלא התייאשת מכל המחסומים שהציבו בפנייך...

את יכולה אולי לספר למי שלא מכיר (כולל אני...) איך התפרצה הסכרת שלך?

כל הכבוד על ההתמדה !

לקרוב משפחה יש בעיה דומה מול משרד הבטחון ואודה לך אם תוכלי לפרט במה התהליך המשפטי היה כרוך (עלויות, שכר טרחה עו"ד, זימון עדים וכדומה).
תודה מראש.

לולית23

New member
הסיבה שכתבתי

את מה שכתבתי היא כי הרבה אנשים מתלבטים אם להגיש תביעה או לא, וכמה זמן לוקח להם לקבל תשובה
כל עו"ד לוקח שכר טרחה אחר, אפשר להבין לבד שאם רוצים עו"ד טוב שיש לו ניסיון וזכה בכמה תביעות שכר הטרחה שלו יהיה יותר גבוה
וכמובן שכל מקרה הוא לגופו
הסוכרת שלי פרצה עקב תנאי השירות הקשים שהייתי בהם וברקע מלחמת לבנון השנייה
ובנוסף הפסיקה של בית המשפט המחוזי הסתמכה על כמה טעויות קטנות שעשה משרד הביטחון בתצהיר ההגנה שלו, טעויות שבסופו של דבר היו לטובתי
הייתי שמחה לפרט עוד אבל אני רוצה לשמור על הפרטיות שלי
לסיכום- מי שמחליט לתבוע שידע שזה לוקח זמן, כדאי שתהיה תמיכה מהמשפחה והחברים, חשוב להיות סבלניים

למעלה