משרד הבריאות: אין "תחליף" לחלב אם

pilovich shahaf

New member
משרד הבריאות: אין "תחליף" לחלב אם../images/Emo104.gif

צפיה בתגובה בכתבה בוואלה: כותב: פילוביץ שחף, כותרת: האם השד הזה קוראים לו "סימלאק-תחליב אם", שלא אושר באנגליה לשימוש על ידי משרד הבריאות...למה ?? מה האנגלים יודעים שאנחנו לא יודעים, או יודעים ומסתירים, כי זאת תעשיה של מיליארדי דולרים...??!! מבחן התוצאה. פ"ש. דרך אגב אני חושב שהכותרת במקום, היא עונה על מה שאני יודע וחושב על כל הנושא..." חייבים לעודד את ההורים בכלל ואת האשה בפרט להאכיל את התינוק/ת באמצעות הנקה ולא באמצעות הרעל הזה שניקרא סימלאק...!! סקר: 37 אחוז מהאמהות מסכימות להנקה בפומבי: משרד הבריאות פותח בקמפיין לעידוד ההנקה; על פי מחקר שערך 93 אחוז מהאמהות טענו: הנקה היא המזון הטוב ביותר לתינוק; משכילות ודתיות מיניקות יותר; ההנקה הממוצעת נמשכת 28 שבועות...

poza

New member
פילוביץ - מתי פעם אחרונה הנקת?

פילוביץ היקר. אני חייבת לשאול אותך את השאלה המתבקשת. מתי בפעם האחרונה הנקת? אז מה שבטוח. אתה בטח לא יודע הכל על נושא זה. וביום שתתחיל, אז יהיה לך מה להגיד עם הנושא. עד אז, נושא ההנקה זה מנת חלקן את הנשים בלבד! ואל תיקח ללב או שמא לחזה.

pilovich shahaf

New member
אם התכוונת-את/ה לפגוע, אזי אני לא ../images/Emo94.gif

ניפגע במפגועים כמוך-את/ה, האם בכלל קראת/הבנת-את/ה...:- את ההודעה בכלל והקישורים בפרט כולל את התיקון לקישור הרלונטי לפרשת "הסימלק-תחליב אם"...
מבחן התוצאה. פ"ש.

כל זה חדש בשבילי הסימלק הזה ../images/Emo35.gif

אני תמיד הייתי בעד הנקה טיבעית כך עשיתי עם הילדים שלי.

למעלה