משרד הפנים מסרב לרשום לי בת.ז נקבה

הקטלן1

New member
האמת יש לי חברה שיש לה חברה ממשרד הפנים והיא ביררה לי

משרד הפנים עוד לא פנה עלי אבל בגלל הקשרים בררתי דרכה
היא ציטטה לי מה שהיה כתוב במחשב
קיבלה סירוב צריכה לצבע ניתוח לשינוי מין וישנו לה את המין

הקטלן1

New member
משרד הפנים מסרב לרשום לי בת.ז נקבה

כי לא עברתי ניתוח . בקיצור הפסיקה של בגץ שווה לתחת אין לי מילים אחרות לתאר את זה

אולי תבקשי ניסוח שונה?

אפשר לכתוב מכתב קצת מעורפל ולא לכלול את המילה 'ניתוח' בתוכו... למשל: "__ עברה טיפול לשינוי מין ויש לראות בה כנקבה." אולי אפילו תנסי סניף אחר של משרד הפנים?

הקטלן1

New member
זה מה שניסתי להסביר לאיריס לגבי הניסוח שלה...

אבל היא לא הקשיבה לה היא היתה בלהט בזמן שכתבה לי את הכתב ואני עוד מנסה להסביר לה איך לנסח ללה הצלחה

אם עדיין לא נפגשת איתה שוב,

אולי שווה לקבוע פגישה שוב ולהסביר לה שבמשרד הפנים עושים בעיות עם הנוסח ושהיא חייבת להשמיט את המילה 'ניתוח' מהמכתב.

הקטלן1

New member
אין לי כוח התיאשתי. אני גם לא מבינה את בגץ באמת ממש לא מבינה

יש מלאה כתבות שבגץ קבע שמשרד הפנים חייב לשנות את המין גם למי שלא עבר ניתוח ומשרד הפנים בכלל לא שמע על זה
ממש מוזר אין לי עוד מה להגיד זה גדול עלי

כן, אני מבין

צריך המון כוח נפשי להתעסק עם הדברים האלה. בכל זאת, אל תתייאשי. אני בטוח שתצליחי לשנות בסופו של דבר. זו זכותך!

יו איפה

New member
אין עדיין שום פסיקה, רק עמדת המדינה לעתירה

אין שום שינוי במצב הבירוקרטי הזה ובכמה מקומות אפילו הגזימו ולא אישרו גם למשהו שהביא אישור על ניתוח בטענה ש"מחכים לפסיקת הבג"ץ" - מניעת שירות בצורה מפלה ביותר.
&nbsp
ברגע שהם לא נותנים תשובה מיידית זה ב99% מהפעמים לא יקבל אישור.
הניסוח שמומלץ לבוא איתו יכול לעבוד רק אם לא מנסים להשוות אותו לגמרי לנוהל שינוי סעיף המין כי אז ירצו את מסמכים על ניתוח ו... כבר ראית את זה קורה...
&nbsp
אז אם את מעוניינת לדעת לפחות לגבי הבג"ץ, עדיין לא קרובים לשום פסיקה כי לא התחילו דיונים או משהו והייתה רק תשובת המדינה לעתירה ושאלה חזרה מצד העותרות.
&nbsp
אל תתעצבני ממשהו שנשמע בומבסטי בכותרות בעיתונים אבל רחוק מלהיות מיושם במציאות.

למעלה