משרד פרסום מחפש כוכבים חדשים

harashow

New member
משרד פרסום מחפש כוכבים חדשים

משרד פרסום גדול מחפש כוכבים חדשים בתחום העיצוב הגרפי. רק גרפיקאיים בעלי ניסיון,מעוף וראש צעיר מומעדים לפנות אלנו במסר האישי ללא תיק עבודות המוצגות באינטרנט וקישור אלהם לא נענה כלל לפונים. להשכלה ולגיל אין כל משמעות ,בעלי ידע בתוכנות גרפיות לסוגהם וכן ניסיון עבודה במקומון,עיתון ,סטודיו גרפי,אחד מערוצי התקשורת השונים,בית דפוס גדול וכו.... לבעלי נסיוןשל לפחות 3 שנים במשרד פרסום יתרון. התוכנות הבאות:כל התוכנות המקצועיות כמו photoshop ,freehand,pagemaker,indesign,paintshop pro,corel draw,xpress,publisher, תוכנות לבניית אתרים ,ואנימציה, עריכת וידאו יהווה יתרון משמעותי ידע נרחב בתוכנות שהוזכרו יהווה יתרון משמעותי למועמד ויפגין את יכולתו המקצועית. המסר שלי מחכה לכם,לאלהפציץ אותי בשאלות לשלוח קורות חיים ותיק עבודות רק המתאימים ביותר יענו ויוזמנו לראיון עבודה במשרד.

yanivfel

New member
כתבו פה שמשרדי פרסום מחפשים ילדים

שסיימו 4 שנות לימוד והם ירוקים... אז איך זה שמשרדכם מחפש בעלי נסיון במגוון תחומים ובמגוון תוכנות כה רחב? אולי אין חיה כזו שנקראת משרד פרסום המחפש ירוקים?!?!?

הילד היחיד בסיפור זה אתה יניב תתבגר

קבלת כבר את המשכורת ממנטור עבור השירות שאתה עושה לו פה?

uri_a

New member
נו, ילדים, בואו נריב מי יותר ילד

אז ככה, דבר ראשון, לגיברת המוצצת.... מתי לאחרונה ראית הודעת "שירות" של יניב למנטור??? אני לא ממש חושב שמנטור צריכים לשלם משהו למישהו פה בפורום, מוצר טוב הוא מוצר טוב, ועל מוצר טוב מדברים.... אני, באופן אישי, אשמח לשמוע על מקומות שנותנים מוצר טוב כמו מנטור, או אפילו קרוב אליו... ויניב, יקירי, איך כבר אמרנו כמה פעמים בעבר הרחוק? גם דעות מוצקות יש דרך ויש דרך להגיד. בהחלט יכול להיות שאתה, ועד רבים נפגעתם מהבררנות של הרבה ממשרדי הפרסום, ויותר מזה, אני בהחלט מסכים שהמשרדים ה"תותחים" בד"כ יחפשו את המאוד מנוסים. אבל, יש לא מעט מנהלים קריאטיביים שמסתובבים בתערוכות בוגרים של בתי הספר לעיצוב ומחפשים כשרונות, ישנם כאלה שעדיין, גם בימינו, מחפשים כשרון....

Tal Ninio

New member
זה לא כוככבים שאתה מחפש

זה ממש את כוכבי השמים... באותה הזדמנות אולי כדאי שידעו גם לעשות ספונז'ה, שיפוצים, תיקוני מכניקה ברכב, תידלוק מטוסי קרב ועוד יכולות טכניות??? מישהו השתגע פה... כמגייסים כח אדם מיומן חייבים להיות ממוקדים. אנשי גרפיקה מקצוענים אינם שולטים בווידאו ולהיפך. ועוד לא דיברנו על אינטרנט. מה שאתם מחפשים זה סטודיו שלם לא עובד בודד.ֿמי שימכור לכם שהוא שולט בכל מה שביקשתם... נו... שויין. לא הייתי ממש מאמין לו. לגבי הקשקשת בתגובות האחרות... עזבו אותי במנוחה. זקנתי מהשטויות האלה.

למעלה