משרה לאלו הרואים במכירות מקצוע

מאמן1

New member
משרה לאלו הרואים במכירות מקצוע

5000 ש"ח הבטחת הכנסה הכשרה בת שבוע על ידי החברה טלפון סלולרי רכב לאחר תקופת התמחות בת חודש עמלות בונוסים מענק התמדה (1000 ש"ח לחודש) קורות חיים ניתן להעביר לפקס 03-9773811 עבור משה - מנהל איזור מרכז. תהליך המיון כולל ראיון אישי והשתתפות בסדנת מיון המועברת ע"י גורם פסיכולוגי חיצוני. לא מתאים לסטודנטים לא מתאים כפתרון ביניים

guyto

New member
בהצלחה.... אני מקווה....

היי, לכל מי שפונה לחברה הנ"ל אני רוצה לספר סיפור. חבר שלי שסיים כעת לימודי מנהל עסקים באחת האוניברסיטאות פנה לעבודה לחברה עם הצעה דומה. הוזמן לראיון ואחרי הראיון זמנו אותו לסדנה ביום ראשון בתאריך מסויים, והכול באווירה נעימה ובחיוכים. יום חמישי לפני הסדנה מתקשר אליו בכיר בחברה שואל אותו אם הכול בסדר, אם הוא מגיע ביום ראשון ולא שוכח להביא אנרגיות חיוביות... ממש גן עדן. הגיעה הסדנה הכול עבר באופן רציני ומעניין ואז בסוף הסדנה נכנס הבחור למשרד האחראי והתבקש לחתום על החוזה, באופן טבעי חברי רצה לקרוא את החוזה ופתאו הכול השתנה האחראי מתייחס אליו בקוצר רוח, מה יש לך לקרוא את החוזה? יש לי עוד עשרות כמוך בתור... חברי התעקש בכל זאת ולא נכנע להרגשת האי נעימות שניקרה בו וז התברר שה 5000 שאובטח זה לא בדיוק 5000 בטוח, והאוטו והפלאפון צריך לשלם להם עליהם סכום מסויים שעוד את ה5000 אם מקבלים 5000, ללא כלכך כדאי.... בקיצור שווה תמיד לנסות אך אל תחתמו על שום חוזה (ולמעשה על כלום) ללא שקראתם בעצמכם!!! אני חוזר ומדגיש שאני לא טוען שההצעה הספציפית למעלה הנה רעה, אלא תגשו אם אתם מעוניינים, רק תבדקו על מה אתם חותמים. בברכת מציאת עבודה מעניינת גיא נ.ב. יש הרבה חברות שמנצלות מחפשי עבודה בדרכים שונות, אנא אם נכוותם פרסמו זאת כדי שאחרים לא יכוו וככה חברות או אנשים כאלו יקרסו. גיא

למעלה