משרה מלאה - לא נמאס לכם לגנוב הפסקות בעבודה?

BravoMan

Active member
אם לא נולדת לשבת מול מחשב, הדבר הכי טוב בשבילך הוא להחליף משרה - יש מי שמטטא רחובות 10-12 שעות ביום, עבודה לא זוהרת אבל לפחות תבלי המון זמן באוויר הצח!

או אולי תהפכי להיות מדריכת טיולים?
זה בכלל תענוג למי שאוהב טבע - אם כי, לא בטוח כמה משרה כזו יציבה...

לא יודע מה הוביל אותך להפיק את הווידאו הזה, אבל במשך 16 שנה שלי בעבודה כמפתח מעולם לא הייתי צריך "לגנוב" הפסקה (או שום דבר אחר לצורך העניין).

אפילו חברות שיצא לי לראות שמחזיקות אנשי מוקדים, כאלה שסופרים להם כל דקה, עדיין הקצו זמן מסודר לאוכל, ולא ציפו מנציגים לבלוס תוך כדי מענה לשיחות.
בטח שבטח מעולם לא נתקלתי בתפקיד פיתוח, גם בחברה קטנה, שלא נתנו לאנשים לאכול בשקט.

אני לא פוסל כלל שיש מקומות כאלה, תמיד תהיה חברת זבל פה ושם, אבל זה רק אומר שאת אישית צריכה להחליף מקום עבודה, לא שצריך איכשהו לשנות את השיטה.

קלייטון.ש

Well-known member
נחמד. להפיק סרטוני יוטיוב זו גם עבודה, ולא פשוטה.
מבחינת החוק יש לציין שבעבודה משרדית של 9 שעות החוק לא מחייב לתת הפסקה.
הפסקות שהמעסיק נותן, ומאפשר להתאוורר כמו שאת מציעה, הן ללא תשלום. הן על חשבון העובד. ירד לו מהמשכורת.
לבסוף כולנו יודעים שבעבודה מול מחשב משתמשים במחשב בשביל לעשות דברים פרטיים, כך שהישיבה מול המחשב היא לא עבודה רצופה.

נחמד. להפיק סרטוני יוטיוב זו גם עבודה, ולא פשוטה.
מבחינת החוק יש לציין שבעבודה משרדית של 9 שעות החוק לא מחייב לתת הפסקה.
הפסקות שהמעסיק נותן, ומאפשר להתאוורר כמו שאת מציעה, הן ללא תשלום. הן על חשבון העובד. ירד לו מהמשכורת.
לבסוף כולנו יודעים שבעבודה מול מחשב משתמשים במחשב בשביל לעשות דברים פרטיים, כך שהישיבה מול המחשב היא לא עבודה רצופה.
היי קלייטון :)
מצרפת לך את החוק שהמעסיק חייב לתת הפסקה ב-9 שעות, אך לא חייב לשלם עליה כמו שאמרת.
אגב, אם הוא מצפה שאשאר לאכול בעבודה, הוא כן צריך לשלם על ההפסקה.
ואם מעניין אותך עוד סרטונים, יש לי פינה בפייסבוק ''הפינה של רננה'':

קבצים מצורפים

• ללא שם.png
    ללא שם.png
    KB 31.5 · צפיות: 1

קלייטון.ש

Well-known member
מצרפת לך את החוק שהמעסיק חייב לתת הפסקה ב-9 שעות
תראי שם שכתוב "מעל 9 שעות"
כלומר ב-9 שעות עדיין לא חייב.
מדובר בשבוע עבודה בן 5 ימים, שאני מניח שעליו אנחנו מדברים.
אם מעניין אותך עוד סרטונים
מעניין, בטח. רשמתי לפני.

תראי שם שכתוב "מעל 9 שעות"
כלומר ב-9 שעות עדיין לא חייב.
מדובר בשבוע עבודה בן 5 ימים, שאני מניח שעליו אנחנו מדברים.

מעניין, בטח. רשמתי לפני.
''רשמתי לפניי''=אני אשכח.
אם אתה לא עושה משהו באותו הרגע, ואתה שולח אותו ל''מתישהו'', הוא לא יקרה.
ועל זה הסרטון הבא שלי, שאנחנו משקרים לעצמנו :)))

הפרבולה1

Well-known member
זה ממש לא ככה בהיטק ( לפחות ממה שאני מכיר ) , אנחנו עושים הרבה הפסקות בלי להתבייש ובלי להסתתר ( צריך להקפיד מידי פעם לקום ולהזיז את הרגליים כי זה לא בריא לשבת רצוף), יש ימים שעובדים 12 שעות ויש ימים שאנו מרשים ללכת אחרי 7 שעות, או להגיע ב 11 לעבודה וללכת ב 5-6 , העבודה לא ריטואלית וכל יום שונה מקודמו עם אתגרים חדשים , ולא כל הזמן בוהים במסך , יש גם ישיבות , יש סתם שיחות מסדרון, יש אפילו הפסקה בחוץ בטבע ( או ברחוב ), לרובינו יש גם נסיעות עבודה לחול שזה חוויה בפני עצמה.
ואגב אני לפעמים חוטף תנומה קלה אחרי ארוחת צהריים של רבע שעה וחוזר רענן לעבודה.

נכון העבודה לא קלה , יש לחצים , אבל מה לעשות בשום תחום לא קל להרוויח כסף ואנחנו מתוגמלים די טוב, יש לפעמים צורך להגיב לאימילים אחרי שעות העבודה ובסופ"ש , מבחינתי זה לא בעיה זה רק מוסף עיניין בעבודה .

את מתארת איזה עבודה משרדית משעממת עם בוס קשוח שזה לא המצב ברוב המקומות.

זה ממש לא ככה בהיטק ( לפחות ממה שאני מכיר ) , אנחנו עושים הרבה הפסקות בלי להתבייש ובלי להסתתר ( צריך להקפיד מידי פעם לקום ולהזיז את הרגליים כי זה לא בריא לשבת רצוף), יש ימים שעובדים 12 שעות ויש ימים שאנו מרשים ללכת אחרי 7 שעות, או להגיע ב 11 לעבודה וללכת ב 5-6 , העבודה לא ריטואלית וכל יום שונה מקודמו עם אתגרים חדשים , ולא כל הזמן בוהים במסך , יש גם ישיבות , יש סתם שיחות מסדרון, יש אפילו הפסקה בחוץ בטבע ( או ברחוב ), לרובינו יש גם נסיעות עבודה לחול שזה חוויה בפני עצמה.
ואגב אני לפעמים חוטף תנומה קלה אחרי ארוחת צהריים של רבע שעה וחוזר רענן לעבודה.

נכון העבודה לא קלה , יש לחצים , אבל מה לעשות בשום תחום לא קל להרוויח כסף ואנחנו מתוגמלים די טוב, יש לפעמים צורך להגיב לאימילים אחרי שעות העבודה ובסופ"ש , מבחינתי זה לא בעיה זה רק מוסף עיניין בעבודה .

את מתארת איזה עבודה משרדית משעממת עם בוס קשוח שזה לא המצב ברוב המקומות.
אני ממש שמחה לשמוע :)

למעלה