משרוולת ראשונה ולחוצה
היי לכולם, עברתי ניתוח שרוול אצל גויטן לפני טיפה יותר משבוע. למרות שבתל השומר הביאו לי הוראות אכילה של שבועיים ראשונים של נוזלים בלבד, (וכל בליעה כאבה בטירוף בבית החזה), אחרי שבוע ויום החלטתי ללכת לדיאטנית בריאטרית של מכבי שנתנב לי הקלה (כי התחרפנתי מנוזלים בלבד), ואמרה לי להתחיל עם ביצה מרוסקת גבינה לבנה, דייסות וכו' לאט לאט.. אז התחלתי עם כמות מזערית ממש כי עדיין כואב לי בבליעה, וקרה לי שאחרי רבע כפית בערך הרגשתי כאבי בחזה כאילו חטפתי התקף לב, והתחיל לי טעם מתכתי בגרון;( זה נורמלי?? חוץ מזה, תוכלו לתת לי רעיונות מה אפשר לאכול בשבוע השני של הרכים? ממש תודה וסליחה על החפירה, הלחוצה
היי לכולם, עברתי ניתוח שרוול אצל גויטן לפני טיפה יותר משבוע. למרות שבתל השומר הביאו לי הוראות אכילה של שבועיים ראשונים של נוזלים בלבד, (וכל בליעה כאבה בטירוף בבית החזה), אחרי שבוע ויום החלטתי ללכת לדיאטנית בריאטרית של מכבי שנתנב לי הקלה (כי התחרפנתי מנוזלים בלבד), ואמרה לי להתחיל עם ביצה מרוסקת גבינה לבנה, דייסות וכו' לאט לאט.. אז התחלתי עם כמות מזערית ממש כי עדיין כואב לי בבליעה, וקרה לי שאחרי רבע כפית בערך הרגשתי כאבי בחזה כאילו חטפתי התקף לב, והתחיל לי טעם מתכתי בגרון;( זה נורמלי?? חוץ מזה, תוכלו לתת לי רעיונות מה אפשר לאכול בשבוע השני של הרכים? ממש תודה וסליחה על החפירה, הלחוצה