משתגעים על מרי

Dawn12

New member
משתגעים על מרי ../images/Emo31.gif

הנושא של מרי כבר עלה כאן, אבל למרות שחשבתי שהאישה הזאת כבר לא יכולה לעשות משהו שיפתיע אותי - היא הצליחה. זה לא משנה בכלל כמה היא אוהבת את פול כי ההתנהגות שלה כבר חצתה מזמן את גבולות ההיגיון והנורמה. שאמא שלך תביא לך חומר על אי-פוריות?? WTF? למרי יש עלילה אחת כבר בערך 15 שנה לדעתי (שהופסקה לכמה חודשים עם עלילת קארל-חוזר-מהמתים הבלתי נשכחת) וקוראים לה "אני רוצה נכד". זו הסיבה היחידה שבגללה היא קמה בבוקר, הסיבה היחידה שבגללה היא הולכת לכנסייה וגם כשהיא לא מדברת על זה - היא חושבת על זה. אובססיה? קטן על מרי. כמה פעמים כבר שמענו את הזקנה הזאת מקטרת שהיא לא הולכת ונהיית צעירה יותר ופול עדיין לא העניק לה את מבוקשה? מעניין מה מרי היתה עושה לו התגלה כי כריס לא יכולה להביא ילדים לעולם? יכול מאוד להיות שזאת הדרך היחידה שלנו להיפטר ממנה.
הדבר היחיד שאני יכול להעריך בכריס הוא העובדה שהיא מתמודדת עם מרי כבר כל כך הרבה שנים ועדיין לא איבדה את שפיותה או התפרצה עליה בצעקות. מצד שני, כל דמות עם רבע אופי היתה כבר מזמן משתיקה אותה ואומרת לה להפסיק להתערב לה ולפול בחיים, ובטח שלא בחדר המיטות. מעניין אם אי פעם מישהו שם ייזכר שלפול כבר יש בת ולמרי כבר יש נכדה... ויקי היתה ע-נ-ק-ית היום!
ראיתם איך גם כשהמצלמה לא היתה עליה ראו שהיא מגלגלת עיניים לעבר ויקטור, כאילו אומרת "אולי תשתיק אותה כבר?"
סוף סוף הפנטהאוז מתעורר לחיים!

../images/Emo140.gif../images/Emo45.gifאחלה סיכום!

ויקי באמת היתה גדולה היום, היא פידחה את דיאן כמו שצריך כשאמרה בארוחה "הטעם של האוכל כ"כ מוכר לי" ואז בא גם "גם הסלט מג'ינה?". זה מה שטוב בויקי, יש גבול מסויים גם לנימוסים שלה... כשצריך לתקוע משהו למישהו היא לא תהסס ולא תחשוב שנית... וקריקט כבר נמאסה עלי! יאללה תביאי כבר ילד ונגמור עם הסיפור הזה!!! תשתיקי את מרי לכמה שנים טובות ויהיה לכולנו טוב!!!!

SupeRonit

New member
אתה בא לנגב לי את הדמעות ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

זה מזכיר לי את סבתי (שתחיה
) בימי הולדת של הנכדים: אני מאחלת לך נכדתי רונית (לקחתי את עצמי כדוגמא-אני עדיין לא בת 20,אז יש לי "פטור"
) שתזכי לאושר ועושר בחיים << עד כן אני המוברכת-תראו מה קורה מכן: שהורייך יזכו ממך לנחת ו..................ואני לנין קטן (ה"קטן" זה בשביל שזה יראה כרמז-פיל יותר זה ממנו
). בקשה תגידו שזה לא רק אצלינו
והסיכום:
כואב כמה זה מצחיק

junny

New member
לא רק אצלכם

כנראה שבכל המשפחות זה ככה.. ואני כבר נחשבת "רווקה זקנה" שנאחזת בנעורים אמרתי לסבא וסבתא שלי- תסדרו לי אבטחת הכנסה ותוך 9 חודשים יהיה לכם תינוק מקסים. בהתחלה הם קצת נבהלו אבל מהר מאוד חזרו לסורם...

אולד מייד אה? ../images/Emo6.gif

אני חושב שזה ממש חוצפה החטטנות הזאת ותחינה לילדים/נכדים... כל כך רוצים תינוק? שיאמצו בעצמם איזה ילד אפריקני מסכן וזהו, די להתבכיין

שמיצית

New member
שחר יקר, לצערי זה קו עלילה מאד

מציאותי...
וזו רק אמא שלו.. .אצלנו זה כבר הגיע לאמא של בעלה של בת דודתי... אני, לצערי הרב מאד, דווקא כן מצליחה להתחבר לקו העלילה הספציפי הזה... אגב, בסופ"ש בסדרה רפואה שלמה, פיליס התארחה, ושיחקה אמא מכורה לקריסטל.. ישר חשבתי עליך! היא הייתה מצויינת

Dawn12

New member
שמח שחשבת עלי ../images/Emo24.gif

ובקשר למה שאמרת - אני לא חושב שעלילה שבה אמא מספקת לבן המבוגר שלה מידע על מרפאת הפוריות הקרובה לביתו היא מציאותית. אפשר להגיד שהיא אוהבת אותו, אפשר להגיד שהיא רק רוצה בטובתו, ואפשר להגיד שהיא בסך הכל רוצה נכד - זה בכלל לא משנה. ההחלטה להביא ילד לעולם צריכה להיות של כריס ופול, וכנ"ל לגבי ההחלטה ללכת למרפאת פוריות או לחפש מידע על זה. מרי חצתה כאן גבול שהוא מעבר להצקות הרגילות שלה בנושא, וחוץ מזה - אם אחרי כל הלחצים שהיא מפעילה עליהם כבר במשך שנים שום דבר עדיין לא זז בעניין - הייתי מצפה שהיא תבין את הרמז. במקום זה, היא ממשיכה להתערב, ופול - לא רק שהפסיק להעיר לה על זה - עכשיו הוא אפילו משבח אותה!

שמיצית

New member
שחר, זה שזה לא נכון לא אומר שזה לא

מציאותי... אתה מתרעם על ההתנהגות שלה, ואני מסכימה איתך לגמרי
אני כבר עונה ש"אנחנו עדיין מתאמנים".. וזה קצ משתיק אותם... הדבר הלא מציאותי פה הוא באמת התגובה המופרעת משהו של פול... נראה לי יש שם איזה תסביך אדיפוס, אחרת אי אפשר להסביר את היחסים שלו עם מרי...

Pete® Pan

New member
מממ...

זוכרים את הזוג ההוא...? לא זוכר איך קראו להם... היא הייתה מזכירה נכה בחברה (נדמה לי ז'בו, או ניומן אנטרפרייז)... הוא - לא זוכר במה הוא עבד... צח"מ התחילו איתם עלילה של קושי להביא ילדים לעולם, של עקרות... העלילה הופסקה לפני שהתחילה... הם היו זוג יבש במיוחד, אפילו יותר מפול וכריס, כמו שאתם כל הזמן טורחים לזיין... בקיצ-קץ - צח"מ החליטו להביא אותה בסיפור עקרות יותר משובח מהזוג ההם שעפו כלעומת שבאו...

Pete® Pan

New member
חחח בטעות... *לזיין=לציין

למרות ש... גם "לזיין" מתאים פה (לזיין ת'שכל
)

למעלה