משתגעת - מחר שוב בדיקת דם

משתגעת - מחר שוב בדיקת דם

החזרה של עובר אחד ששרד את ההפשרה, הזרקתי אוביטרל אחד.
אתמול עשיתי בדיקת דם והבטא יצאה 18.4. האסטרידיול והפרוגסטרון תואמים היריון.
זה יותר גבוהה מבפעמים הקודמות, מנגד זה לא מספיק גבוה.
נמאס לי - ממש מקווה שזה לא עוד כימי, לא יודעת איך אעמוד בזה.
בכל פעם כזו עולה עוד איזה 2 קילו, עצבנית בטירוף וגם הדיכאון מגיע אחרי.
ממש אין לי כוח. מעדיפה את השלילי בבדיקה הראשונה, ולא את המתח והאכזבה של עוד כימי.

הכיון חיובי

אם הפעם זה גבוה יותר מהפעמים הקודמות, זה סימן מעולה לא? מהצד חייבת להגיד שזה נשמע טוב.
וגם אם חס וחלילה וחס ושלום זה לא הפעם, אז פעם הבאה בטוח. בתחילת הדרך כשהייתי הסיטואציה הזו אמר לי אחד הרופאים שהסימן הכי " מבשר הריון"
הוא הריון כימי. שמתישהוא אחריו יגיע הריון בטוח.
מחזיקה אצבעות

תודה על העידוד

התוצאות מראות על ירידה בבטא, כלומר שוב כימי.
אחרת שלושה כאלה בפחות משנה, כבר לא אופטימית.

anguly

New member

זה ברור שמשהו מפריע, אני הייתי שוקלת טיפול כמו בקרישיות גם אם לא נראה שיש בעיה על פני השטח.

נתנאלה2

New member
יש הממליצים על פרגניל , אבל

במצב של כמה הפלות אין שום סיבה לקחת עוד צאנס ים,או לעשות נסיונות .מצטערת על הכימי , אני בהחלט בעד קלקסן, יש המוסיפים סטרואידים , להורדת תנגודת הגוף.בכל אופן עדיף לבצע בדיקות קרישיות ולהתייעץ עם מומחה בהקשר למינון.

אחרי שלושה ימים של דמעות

מתחילה להתאושש, למרות הקושי והכאב לראות את האחיינים הקטנים, הם כאלה מתוקים שגורמים לי לחייך וכוח לשוב ולנסות. היום בבוקר כבר התכוונתי לפרוש, ועכשיו עוד מתלבטת.
למה כתבת שאחרי כמה הפלות - כימי הוא לא הפלה. למרות שהפעם אני מרגישה כמו אחריה הפלה לפני שנה.
לגבי קרישיות יתר יודעת שיש לי, אחרי כל החזרה מזריקה קלקסאן. הרופאה חושבת להוסיף גם סטראואידים בפעם הבאה, אבל אני חוששת.
המדקרת חושבת שגם המחזורים הארוכים שהיו לי לפני הטיפולים חלקם היו כנראה כימי שלא זוהה, והציעה לי לקחת Q10, אז גם את זה לוקחת (קראה שבחו"ל זה נפוץ - במצבים בהם יש קושי בהשתרשות).

יש עוד רעיונות שאפשר לנסות?
מה זה פרגינל?

נתנאלה2

New member
השאלה הנשאלת היא איזה מינון את מקבלת

מינון טיפולי אמור להיות מ״ג על כל ק״ג כלומר אם את שוקלת 60 מזריקים קלקסן 60. וכן הלאה .בכל מקרה אם חלילה יש הפלה עם מינון טיפולי , לרוב מעלים את המינון .יש נשים ששוקלות 60 ומקבלות מינון של 80 .פרגניל הוא כמו אוביטרל - מכיל פרוגסטרון יחד עם הורמון בטא , יש מחקרים הגורסים שהוא מסייע במניעת הפלות .

מזריקה קלקסאן 60

לפני שנה עברתי הפלה, נכנסתי להיריון באופן טבעי ורק כשהיה איחור משמעותי גילינו היריון.
הרופא נתן לי קלקסאן 40, למרות ההמלצה של קופרמינץ.
לאחר ההפלה התחלתי טיפולי פוריות ומאז כל החזרה מזריקה קלקסאן 60. מאז 3 פעמים כימי:פעמיים בין הטיפולים, הטיפול האחרון היה החזרה על בסיס טבעי ושוב היה כימי.

יש עוד רעיונות לעזור בהשתרשות חוץ מסטראואידים?

קדט1

New member
צמעניין...

לי אמרו שמזריקים קלקסן רק אם רואים דופק.....אולי זאת נקודה למחשבה והתייעצות עם רופא

לא בכל המקרים

ההמלצה של קופרמינץ הייתה להתחיל זריקות מרגע ההחזרה.
אחרי 2 הפלות של הריונות שלא הגיעו לדופק (הריונות טבעיים), אני דווקא מסכימה עם ההמלצה מרגע ההחזרה, למרות שבכיף הייתי מוכנה לוותר על הסיוט של הזריקות.

קדט1

New member
אולי שווה לנבות פעם אחת בלי אולי דווקא זה כן יצליח....

קדט1

New member
למרות שאצלי זה גם לא ממש הולך.....

אבל אולי לך יהיה מזל בילג הראשון זה דווקא עבד.... בלי קלקסן ביכלל...

לא יכולה לבנות על מזל

אני כבר אחרי 3 שנים של טיפולים ורק השנה IVF ובלי הקלקסאן גםאם תופס, הוא לא מתפתח.
בהפלה האחרונה כל כך כאב לטכנאית, שניסתה לעשות הכל כדי לראות אולי יש סיכוי.
ופשוט ראו בהדמיה שהדם לא זורם לשק. היא אמרה שאולי יש שם קריש דם, אז איך אנסה בלי קלקסאן??!!

למעלה