משתגע ממנה!

D F S

New member
משתגע ממנה!

זהו, הגעתי לסף ייאוש...אני לא מבין מה היא רוצה ממני, ולכן אני פונה אליכם, אולי אתם, מנקודת מבט אובייקטיבית תוכלו לפתור לי את החידה.. אז ככה, הכרתי בחורה מסוימת לפני כחצי שנה, חברה משותפת הכירה בינינו. יצאנו כמה פעמים, ומיד היה קליק. דייט ראשון גישושים, דייט שני רמזים, דייט שלישי נשיקה... איכשהו זה נהפך ל-"קשר ראסמי". במשך כמה שבועות דיברנו כל יום, נפגשנו פעמיים-שלוש בשבוע, והיה נהדר. יום אחד קבענו לצאת, כשהיא ראתה אותי, היא התנפלה עליי בנשיקות, כרגיל, אך לאחר חצי שעה של בילוי משותף, היא אמרה לי שהיא לא יכולה יותר, ושהרשמיות של הקשר כבדה לה מאוד, וקשה לא להיות אינטימית עם בן אדם שהיא לא הייתה איתו בקשר ידידותי לפני כן. הייתי קצת בשוק, אבל המשכתי הלאה. לאחר כמה שבועות חידשנו את הקשר בינינו. התכתבנו בערך פעם בשבוע בפייסבוק,ולפני כחודשיים הזמנתי אותה למסיבת יום ההולדת שלי. היא אמרה לא תגיע, אך תשמח לפגוש אותי לבילוי משותף בשבוע שלאחר מכן. זה אמנם קצת נדחה, אך לאחר כמה שבועות נפגשנו. יש בינינו כימיה, אנחנו משדרים על אותו הגל, והרגשתי את זה גם בפעם הזאת שנפגשנו..מאז המשכנו להיפגש, והתחלנו להתכתב בהודעות בפלאפון. טסתי לחו"ל, היא ביקשה שאבדוק לה מחירי פלאפונים, ושאקנה לה צמיד מסוים, וכך יצא איכשהו שהיינו בקשר בהודעות סמס בעצם כמעט כל יום. ההודעות נעשו אישיות מאוד, והייתה לי התחושה שהיא לוקחת את זה שוב לכיוון של זוגיות. כאשר חזרתי, קבענו להיפגש, ואני חושב שהיא ניסתה לנשק אותי על השפתיים, אך לבסוף יצאה נשיקה על הלחי (כי פשוט לא ציפיתי לנשיקה על השפתיים!). המשכנו להיפגש מאז, ואני מבחינתי נתתי לזה לזרום לבד. בלי הגדרות ושאלות, כי ידעתי שזה עלול להלחיץ אותה..בסופו של דבר, לאחר עוד פגישה מאוד מהנה שהייתי לנו היא אמרה לי שהיא מרגישה שיותר קל לה הליפתח אליי,ושהיא פשוט כזו, היא צריכה לחוות משהו עם בן אדם לפני שהיא ממש מתקרבת.מאוחר יותר היא שלחה לי הודעה שבה היא אמרה, שאמנם קשה לה להגיד דברים אישיים, אבל חשוב לה להגיד שטוב לה איתי, ושהיא שמחה שעניינים מתפתחים כפי שהם מתפתחים. עם זאת, היא רוצה לקחת דברים מאוד לאט. כתבתי לה שאני מבין, ושגם לי מתאים לקחת את זה לאט ובלי הגדרות, והיא מאוד שמחה. תככנו יחד טיול של יום שלם, רק אני והיא, והמשכנו להתכתב בהודעות. אציין שהיא תמיד דואגת לשלוח הודעות לילה טוב, לפעמים בליווי סמיילי נשיקה. כל זה טוב ויפה, אבל איכשהו אני מרגיש שזה מתחיל להיתקע. לא התראינו שבוע וחצי, ואני מרגיש שזה לא הולך לשום מקום. בכל פעם שאנחנו מתכתבים לוקח לה כמה שעות לענות על כל הודעה. עם זאת, בזמן האחרון אני מרגיש שהיא כותבת פחות, ופחות בהתלהבות. אמנם קבענו להיפגש בימים הקרובים, ולנסוע יחד בשבוע הבא לאותו טיול, אך אני לא מבין מה קורה. למה פתאום היא מאטה, למה היא פתאום פחות נחמדה? ולמה בעצם היא לא נותנת לקשר להתקדם לשום מקום?? לא מזמן, לאחר שנפגשנו, היא כתבה לי שהיא מקווה שלא אשכח ממנה בקרוב, כאשר אתחיל ללמוד באוניברסיטה, כי בטח אפגוש שם בחורות חדשות ואחווה חוויות חדשות. אז אני אומר לעצמי, למה לעזאזל היא לא מקדמת עניינים? למה היא לא נותנת להתקרב? למה היא עונה להודעות אחרי כמה שעות? (על זה היא כתבה לי מבלי ששאלתי בכלל, שהיא מצטערת שהיא עונה כל כך מאוחר אבל פשוט גם זה קשה לה.....) אני לא מצליח להבין האם היא באמת רוצה אותי, או שהיא משתמשת בי בשביל להעביר את השיעמום? אולי היא רוצה אותי אבל ממש מתביישת? או שהיא פשוט חושבת על הכל יותר מדי ומכניסה את עצמה ללחצים? בכל אופן, זה שלא נפגשנו כבר זמן מה, ושהיא לא ממש משתדלת להראות לי בימים האחרונים שהיא רוצה שזה יזוז לאנשהו, נראה לי ממש מוזר...אני אובד עצות... מה אתם אומרים? היא בעניין בכלל? מה לעשות? לשחק אותה עסוק? קשה להשגה? לא לשלוח הודעות? אני משתגע!

oceanwall

New member
תשמע לי זה יגמר ברע, מבחינתך כמובן

בוא תקח את זה לכיוון אחר.. אם היית בחורה ,שלא סגורה על עצמה והייתה לך את האופציה להיות "בקשר" ואני בכוונה רושם את זה ככה כי אתה לא בקשר ,חבר. "הקשר" המדובר הוא סה"כ קשר נוח..בלי מחוייבות..בלי הגדרות..לא מתקדם..כאשר אתה רוצה והיא לא ממש רוצה או כמו שהיא תגדיר את זה לא סגורה על עצמה..תפרש את זה איך שבא לך אבל בסופו של עניין אם היא הייתה רוצה את הקשר הזה איתך(והיה לה מספיק זמן כדי לקבל אינדקציה כזו) היא לא הייתה מתנהגת כמו שהיא מתנהגת. אבל מצד שני טוב לה שאתה שם..זה משאיר לה אופציה לעתיד + אתה בנאדם נורא נחמד וכיף לה לבלות איתך שאין לה יותר מדי מה לעשות.. היא תמיד תדאג להגיד לך את הדברים שתרצה לשמוע..ומדי פעם יהיו ביניכם אקט חצי אינטימי כדי לא לשרוף את הקשר לגמרי ולהשאיר פתח מסוים לעתיד. זה נכון שיש נשים שלוקח להם יותר זמן ומעדיפות לקחת את הקשר לאט..ואתה יודע מה כל מקרה לגופו..ואם אתה חושב שהיא שווה את זה אז אני לא רואה בזה שום בעיה..אפשר לקחת את הדברים לאט..אבל כל החוסר הגדרה + החוסר עניין + החוסר במפגשים זה מתכון לצרות. אני אומר לך את זה בצורה הכי יפה כי הייתי שם לא מזמן..זה מתכון לזה שאתה תפגע. ומה שאני הייתי עושה במקומך..בזמן הקרוב קח אותה לשיחה..תסביר לה את העניין שלך..תגיד לה שאתה לא רוצה להיות באויר יותר.. אם היא לא תתן לך תשובה ראסמית..ותגיד לך כל מיני דברים מסביב אני במקומך קם והולך ומוצא מישהי אחרת על אף כל הכימיה שיש ביניכם. תבין שיש הבדל בין בחורה שרוצה להיות בקשר ולקחת דברים לאט לבחורה שלא יודעת מה היא רוצה ואני לא חושב שאתה צריך להיות קורבן!

D F S

New member
מבין לחלוטין את מה שאתה אומר

והאמת, שאני שיש סיכוי טוב שאתה צודק...עם זאת, כשאנחנו נפגשים, אני םשוט מגיש עליה שהיא רוצה...היא מסמיקה בכל פעם שאני מחמיא, צוחקת מבדיחות שלי, מנסה להתקרב.. והעניין עם החוסר במפגשים לא כל כך הובן נכון. את רוב המפגשים האחרונים היא יזמה. לא נפגשנו הרבה לאחרונה מכיוון שהיא עברה איזה ניתוחון שמנע ממנה לצאת מהבית בימים שאחרי, וגם קצת דיכאון שהיא הייתה בו עקב סיבוך קטן שגילו לה (לא משהו רציני..). אתמול הצעתי לה להיפגש, והיא הסכימה. אנחנו נפגשים ביום שלישי..העניין הוא שהיא מאוד מאוד מתוסבכת, ויכול להיות שזו אחת הסיבות לכל הסחבת. היא כן מראה נכונות להמשיך, אפילו כתבה לי אתמול שהיא רוצה שנספיק לנסוע לאנשהו בספמטבר למרות שאני טס לחו"ל...וכאמור, הטיול שאנחנו מתכננים. השאלה היא באמת האם אני סתם משהו שיעביר את החופש מהלימודים, או שהיא פשוט באמת מתסובכת והיא מפחדת לחרבש הכל כמו פעם שעברה.

DC400

New member
אני יסביר לך מה הקטע שלה

היא מתוסבכת וקנאית מאוד זה בגדול. היא יודעת שאתם לפני טיול והיא לא רוצה לשדר לך שתנצל את זה כדי להתקרב אליה יותר מדי ,היא עדיין לא סגורה עליך בגלל שאתה מתחיל ללמוד והיא מפחדת שאתה תעלם לה אחרי תקופה מסויימת בגלל כל הבחורות. היא רוצה לראות שבאמת יש ביניכם חיבור אמיתי מאחר וכבר היא הייתה איתך כמה שבועות לפני ההפסקה, אני לא מבין מה זו הנסיגה הזו בגישה שלה אליך...מתוסבכת.

yuli c

New member
טוב אני אנסה...

ההתרשמות שלי היא שהבחורה איך לומר בעדינות... לא הכי סגורה על עצמה. אני חושבת שיש הבדל בין לקחת קשר לאט... לבין אחרי חצי שנה של קשר לא לדעת אם זה הולך ולאן זה הולך ולתהות אם אתה צריך לשחק אותה קשה להשגה או משהו בסגנון. לדעתי האישית אין לדברים האלה מקום אחרי חצי שנה (ולדעתי בכלל, אם זה כבר נושא אחר...). לענייננו, כמו שאמרתי (ואני לא יודעת בת כמה הבחורה, נשמע לי שהיא די צעירה...) אני חושבת שהיא איך לומר לא הכי סגורה על עצמה אם היא רוצה קשר ואיזה קשר ככלל ואולי גם עליך בפרט... לאנשים הרבה פעמים יש כל מיני איך לומר נוסחאות בראש איך קשר צריך להתחיל ואיך קשר צריך להיות... באיזשהו שלב משתחררים מזה ובודקים את העניין לגופו, לא בטוחה שהיא בשלב הזה... על כל מקרה, כמו שאני רואה את זה, היא לוקחת צעד קדימה, שניים אחורה וכן הלאה... מכל הסיפור הזה האמת לא כ"כ הבנתי איפה אתה בתוך כל העניין? מה אתה רוצה מהקשר בינכם? מהן הציפיות שלך? אני חושבת שפה גם נמצאת התשובה שלך...

D F S

New member
הבהרה

תראי, ההגדרה של חצי שנה ביחד לא מדויקת. לפני כחצי שנה הכרנו, יצאנו חודש בערך, ורק לפני חודש וחצי חודשיים התלחנו לחזור להתראות. רק לפני שבועיים וחצי היא בעצם אמרה בפה מלא שהיא לוקחת את זה לכיוון של זוגיות פעם נוספת. בהחלט יש לה נוסחאות בראש, אני חושב שפה חלק גדול מהבעיה. לגבי הגיל, היא בת 23, ובאופן כללי בן אדם מאוד בוגר ואחראי, פשוט מתוסבך.. ומה אני? אני רוצה אותה, רוצה קשר אמיתי....מוכן להתקדם כבר הרבה יותר מהר. עם זאת, אין לי כרגע הרבה אפוציות נוספות, וייתכן שזה משחק תפקיד. יכול מאוד להיות שאם היו לי אופציות טובות אחרות, הייתי מוותר עליה...אני לא יכול לומר שאני מאוהב בה...

Nightmare18

New member
לדעתי הבעיה היא בך

אתה מתקשר אלייה בכלל? תתקשר אלייה תגיד לה מתי השבוע את פנויה אני רוצה להזמין אותך לסרט ... אחרי הסרט תלכו לאכול גלידה... קראתי כל מה שכתבת בעיון ולא ראיתי שם שאתה חיזרת אחרייה... או שלא קראתי טוב תקן אותי אם אני טועה.. בחורה צריכה להרגיש מחוזרת... עצם זה שהיא שולחת לך כל ערב לילה טוב זה מעיד שהיא כן מעוניינת... רק שאתה לא מזיז עיניינים.. כל החירטוט הזה עם אני רוצה לקחת את זה לאט זה שטות... תשתלט על המצב תהיה גבר... תגיד לה משפטים כמו " אני רוצה לראות אותך" , " את חסרה לי" , " אני מתגעגע אלייך" זה יעורר בה רגש.. תרגש אותה לעזעזל! תסחף אותה! מה אתה משתגע אם לא עשית כלום... תתקשר אלייה ברגע זה ותגיד לה שאתה רוצה לראות אותה ולהזמין אותה לסרט ... בנוסף תשלח לה בבוקר סמס חמוד " בוקר טוב נסיכה" או משהו כזה... ואז נראה מי ישגע את מי...

D F S

New member
הטלפון זה נושא מאוד כאוב אצלה

בפעם הקודמת שיצאנו, היא חטפה את הסיבוב פחות או יותר בשלב שבו התחלתי להתקשר אליה כל ערב.... לאחרונה היא הסבירה לי שהיא לא מתה על שיחות טלפון, והיא לרוב מדברת קצר ולעניין, בלי חארטות... ייתכן ולא הבהרתי את עצמי מספיק. אני כן מחזר אחריה..שולח לה הודעות חמודות, ומשתדל גם להצחיק אותה כמה שיותר...וכן, היא מראה שזה עושה לה טוב, אבל מצד שני היא מאוד קשה בקטע של הפתיחות והאימרות האישיות והמפלרטתות, ככה שגם זו בעיה.. באופן עקרוני, בעיה שלי היא בעיקר, שאני לא יודע אם ההתנהגות התמוהה הזו קשורה לעבודה שהיא מתוסבכת מאוד, או פשוט שהיא לא כל כך בעניין. סתם דוגמא, אני חי בחו"ל, והיא לא יהודיה....כתבתי לה היום שנכנס לי כסף ממקור לא צפוי, ושאני יכול לבנות לה ארמון...היא ענתה לי שאזהר כי היא תתפוס אותי במילה. עניתי לה שתיזהר היא בעצמה, כי אחרי הכל אני ערמומי, כי בכל זאת, אני יהודי, ושלא התחייבתי שהארמון לא יהיה עשוי מחול...והתשובה שלה לזה הייתה שהיא לא אוהבת בדיחות על יהודים...מה שאני בא לומר, זה שאני מאוד משתדל כן לסחוף אותה, וגם כשאנחנו מתראים, אני מרעיף עליה מחמאות ושבחים (לא בהגזמה כמובן, כן?), אבל היא כל כך עצורה וסגורה, שהיא לא לגמרי זורמת בזה ונותנת לעשות את הצעד הבא....
אגוז קשה!

yuli c

New member
הבנתי...

תראה בכל מקרה גם אם לא מדובר בחצי שנה נטו אני עדיין חושבת שיש הבדל בין לקחת דברים לאט ובלי לחץ של הגדרות והצהרות שזה אני דווקא הרבה פעמים בעד, לבין להיות במצב שלא ברור לך מה נסגר איתה ואתה תוהה אם לשחק קשה להשגה וכאלה... זה שני דברים שונים. עכשיו תראה, להחליט אם מתאים לך ה"תסבוך" שלה או לא זה מסוג הדברים שאתה תצטרך להחליט בעצמך...
כמו שאני רואה את זה או שאתה מבהיר לה עמדה ברורה ולוקח בחשבון את האפשרות שהיא לא נמצאת במקום הזה... ומכאן ממשיך הלאה בחיים... או שאתה משנה גישה ולוקח את הסיפור איתה באיזי בלי לבנות על זה יותר מדי... תעשה את השיקולים שלך

למעלה