רב גדול אבל אדם קטן....
יוסי ידידי אין רבדים לקריאה למשתה לאחר מותה של שולמית אלוני
משתה כזה הוא אנלוגיה להמן הרשע שיש לתלות אותו על עץ
את שופטי בית המשפט העליון כינה "רשעים ומחללי שבת, בגללם באים כל הייסורים לעולם. ריקים ופוחזים. כולם בועלי נידות",
ליועץ המשפטי לממשלה מיכה חריש, שהחליט להעמיד לדין את אריה דרעי, אמר כי "ייחרב ביתו".
לגבי המורים במגזר החילוני אמר "המורים החילוניים הם חמורים. צריך להוסיף להם ח' בגלל זה"
את יוסי שריד כינה "עמלק". "הוא סיטרא אחרא. שטן. יימח שמו. ויש למחות את זכרו. בקריאת המגילה בשעה שתגידו ארור המן, תגידו גם ארור יוסי שריד. השם ישים דמו בראשו וייתן בו נקמות שנעשו בהמן, כך כל הנקמות שעשו בהמן יעשו גם ביוסי שריד",
דווקא הוא אבי אבות עבודת האלילים המודרנית של קמעות ושבועות והשבעות שיאמר על קרבנות השואה :
"אין לך פורענות שבאה על ישראל, אלא אם כן יש בה מאותו החלק של עוון העגל"
עובדיה יוסף הוא עגל הזהב ואני לא מוכן להיות חלק ממהלליו בלכתו כשראיתי בו אבי כל הרע שיש בדת בחייו
אין כאן רבדים יוסי הלוואי והיו מה שיש כאן איש מדון איש רע ביסודו מפלג הקורא לפילוג אדם שקורא לחושך אור ולאור חושך
אני מקווה שהנפשות החוטאות של סבא שלי של עשרות הילדים מהכיתה של אבא שלי ילוו את הנשמה החוטאת שלו שלא תמצא מנוחה נכונה
שכן לא ידע לכפר על חטאי היוהרה שלו בחייו
אני כרתתי ברית עם הקב"ה באותה מדרגה בה יציב את עובדיה יוסף אני רוצה להיות בדיוק על אותה מדרגה אך בצד השני
ואני בטוח ש קבה ימלא את ההסכם אני אשמע בגרם המדרגות שלי את השיר הבא וזאת למרות שאין כמעט מאכל אסור שלא אכלתי
http://www.youtube.com/watch?v=9Q7Vr3yQYWQ