משתוללת קצת באינטרנט יש כאן מישהיא

tatia

New member
זה נקרא משתוללת?:)

שכל הנשים השתוללו ככה:))))) עוד פעם אנחנו בתורנות הלילה איתך?:)

איך אתן מתפקדות אחר כך בבוקר

עם השעות המטורפות שאתן הולכות לישון. אני ניכנסתי דקה לראות מה קורה בפורום לפני שסוגרת את המחשב והולכת לישון. אם אני לא ישנה איזה שבע שעות בלילה אני עייפה כל היום למחרת.

iris3111

New member
אין לי בעיה לתפקד בבוקר הקושי מגיע

אלי אחר הצהריים ואז אני לא מכירה אף אחד הולכת לנוח כמה דקות.

טוב בהכרות עם עצמי אם אני הולכת

לנוח בצהרים זה יכול לקחת כמה שעות טובות ולא כמה דקות. לכן מעדיפה לישון בלילה. מה שלי קורה במצבים כאלה אני יתעורר בבוקר ואז בשעה 11 ככה אולי קצת יותר את מקבלת את הבום של העיפות באה הבייתה ומה בבית יש את הפרעושים שבאים מבית הספר רעבים, גם עיפים ומתחילה הרותינה של הבית מי ירחץ קודם ידים (כאילו דה יש בבית שתי חדרי מקלחות מה הקטע), מי יוציא את הכלבה וכאלה. אם אני הולכת לנוח כמה דקות אצלי יכול להמשך לפחות שעתיים בכיף. עזבי עדיף לישון טוב בלילה. מרשה לעצמי להתפרע עד השעות הקטנות בימי שישי או בחופשים גם כשהבעל בבית כך הוא נותן לי לישון עד מאוחר ומשתלט על "הברברים"

iris3111

New member
או כמה שתיתגעגעי לימי הברברים הם

גדלים מהר. ולמרות שאצלי רק שתיים ודי גדולות 14 ו- 13. יש את אותו הסיפור רק שכאן הוספתי לאחרונה ומי ישטוף כלים?.... יש תורנות.

כן אני יודעת ולכן משתדלת לא להתלונן

אם כל הקשיים (לפעמים נראה לי שסוף העולם הגיע) אני מעבירה בכיף את הימים משתדלת גם כשעיפה, עצבנית או סתם עצובה להעביר את זה ככה. דרך אגב גם לי יש אחד קצת יותר גדול בן 15 נראה לי שהוא הולך בעקבות אבא שלו (אבא שלו אוהב לבשל) כל הזמן שואל איך עושים, מה מבשלים איך חותכים. כבר איזה חודשים מעמידה אותו לידי בכל הזדמנות שבא לו

tatia

New member
אני רגילה כבר:) אבל בכל זאת ביום

שישי בצוהורים אני הולכת לישון ,,לפעמים 5 שעות:))) זה כאילו ממלא את החוסר שינה של השבוע שעברה..:)

iris3111

New member
שמתי עוד כמה דברים לא רק ריקמה.

ולומאר את האמת ניראה לי ששמנו כבר הכל לא נישארו לי אתרים לחפש בעיה.... לגבי תורנות לילה ובכן ניראה לי שבקרוב אלך לנוח מחר מצפה לי יום קשה. מה את סורגת עכשיו?

tatia

New member
אני בחיפושים:) יש לי שני דוגמאות

שנראים לי מעניינים,, אז אני עושה דוגמאות , חישובים..עוד לא היחלטתי על מה אלך. רק אני יודעת שזה יהיה משהו מורכב ממוטיבים של פרחים,

iris3111

New member
טטיה האביב הגיע ואצלך הפרחים פורחים

אני רואה שאת אוהבת פרחים. שיהיה לך בהצלחה ולא לישכוח להראות לנו את היצירה. אני פורשת משאירה אותך לישמור... אולי עוד מישהיא תיכנס בינתיים לילה טוב.

אני עוד כאן אבל גם פורשת עוד מעט

יש לי חוג בבוקר ואני רוצה להיות עירנית

היה מעולה (כמו תמיד../images/Emo6.gif)

התחלתי את הבוקר עם פילאטיס מכשירים שזה נראה כמו כלום ובעצם מתבצעת עבודה קורעת על השרירים. ואחר כך המשכתי לחוג באומנות שימושית. כרגע אני משפצת שרפרף והיום סיימתי את הכיסוי שרקום ברקמת צלבים. להראות לכם כשאגמור??????

למעלה